پخش زنده
امروز: -
نخستین کنگره بزرگداشت یک هزار شهید روحانی استان قم با پخش بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولین برگزاری کنگره آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نخستین کنگره بزرگداشت یکهزار شهید روحانی استان قم با پخش بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار دست اندرکاران کنگره شهدا وایثارگران روحانی استان قم که در تاریخ 22 آبان 96 برگزار شده بود، آغاز به کار کرد.
رهبر معظم انقلاب در این دیدار حضور جدی و گسترده روحانیت در میدان جهاد و مبارزه و شهادت در راه خدا را مسئله ای بسیار مهم دانستند و با اشاره به آفات دور ماندن مجموعه های روحانی از میدان مبارزه در برهه های از تاریخ کشور گفتند در مقاطعی از تاریخ، روحانیت به دلیل دور ماندن از عرصه مبارزه با مستبدین و مستعمرین ضربه خورد اما هر گاه روحانیت در مقابل دشمنان اسلام و ایران سینه سپر کرد و وارد میدان مبارزه و ایستادگی شد سربلند شد که نمونه کامل آن در جریان انقلاب اسلامی و حرکت عظیم امام بزرگوار بود.
ایشان با تاکید بر اینکه اگر روحانیت وارد مبارزه با رژیم طاغوت نمی شد هرگز انقلاب اسلامی به وقوع نمی پیوست افزودند هیچ یک از احزاب و گروههای سیاسی و روشنفکری قادر به براندازی حکومت مستبد سلطنتی نبودند و حضور گسترده مردم در صحنه و آن حجم از فداکاری و جانفشانی مخلصانه در راه خدا ناشی از حضور روحانیت و جنبه های دینی مبارزه بود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی وظیفه امروز روحانیت را انقلابی بودن، شناخت دشمن و آمادگی برای مقابله با ترفندهای آن خواندند و افزودند شهادت بزرگترین رتبه نزد خداوند متعال است که نصیب هر کسی نمی شود و ما باید با نگاه حسرت آمیز جایگاه و مقام والای شهیدان را آرزو کنیم.
آیت الله مکارم شیرازی در نخستین کنگره یک هزار شهید روحانی استان قم در مدرسه علمیه امام موسی کاظم (ع) با اشاره به جایگاه شهید و شهادت در آیات قرآن کریم گفتند: امام خمینی(ره) با استفاده از منطق قرآنی، مردم ایران اسلامی را بسیج کردند و دشمنی که فکر می کرد سه روزه ایران را به تصرف خود درمی آورد شکست دادند.
ایشان با تجلیل از مجاهدت و ایثار روحانیت در هشت سال دفاع مقدس افزودند: مردم وقتی دیدند روحانیت علاوه بر زبان در عمل هم در میدان حاضر است مشتاقانه در نبرد با دشمنان حاضر شدند.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه به برکت فرهنگ شهادت، کشور در جنگ هشت ساله از فروپاشی حفظ شد تصریح کردند: تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم بویژه جوانان زنده باشد در آینده قویتر و مقتدرتر از امروز خواهیم بود.
ایشان وظیفه روحانیت، اصحاب فرهنگ و هنر و دستگاه های مسئول برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان را مهم دانستند و افزودند:باید وقایع و معارف هشت سال دفاع مقدس برای جوانانی که آن روزهای حماسه آفرینی را ندیده اند به شیوه های مختلف مجسم شود.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه شهادت سلاحی است که در هیچ یک از زرادخانه های هسته ای دشمنان پیدا نمی شود گفتند: آمادگی ما برای فداکاری و شهادت طلبی دشمنان را از اقدامات عملی باز می دارد.