پخش زنده
امروز: -
مولای متقیان حضرت امام علی علیه السلام: ایـمـان مـعـرفـت اسـت از روى دل ، اقـرار اسـت بـه زبـان و عمل است به اعضا و جوارح.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ تقویم زمستان را که ورق بزنید،به "روز بصیرت و میثاق امت با ولایت"می رسیم؛ نهم دی یادآور روزی حماسی از هشت سال پیش.
روزهای سال به خودی خود هیچ ویژگی خاصی ندارند بلکه اتفاقات خلق شده در این روزهاست که به هر یک از آنها هویت مشخصی داده و آن روز را از دیگر روزها متمایز کرده است.نهم دی سال 1388 نیز از این قاعده مستثنی نیست. این روز هر چند سیل ویرانگر یک روزه برای جریان فتنه بود، اما بدون زمینه و سابقه نبود. حوادثی اتفاق افتاد که نهم دی را بوجود آورد، در حقیقت ملت بزرگ ایران با حرکت خود جوش خود در این روز، جواب محکمی به فتنه گران و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران دادند و یک بار دیگر با حضور گسترده، ولایت مداری خود را به نمایش گذاشتند. همه مردم به عشق ولایتفقیه و رهبری بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه باشکوه نهم دی شرکت کردند.
امروز هشتمین سالگرد یوم الله درخشانی است که مردم با حضور دهها میلیونی خود آخرین میخ را بر تابوت فتنه کوبیدند.
فتنهگران ابتدا به بهانه تقلب آمدند.
بهانهای که توانست عدهای از مردم را نیز با آنان همراه کند. اما هر چه زمان گذشت، روشن و روشنتر شد که ماجرا چیزی فراتر از انتخابات و ابهام در نتیجه آن است. اعتراض به نتیجه انتخابات کجا و آتش زدن بانک و مغازه و حمله وحشیانه به مردم بیگناه کجا؟
با کفش نماز جمعه خواندند، در روز قدس خوردند و آشامیدند و شعار دیکته شده تلآویو را (نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران) سردادند و آمریکا از حضورشان در مراسم 13 آبان استقبال کرد تا فتنه همچون غربالی شود و بیغرض ها بدانند که داستان چیز دیگری است. عربده کشیدند و تاختند و آتش زدند و کار را به جایی رساندند که نتانیاهو آنان را سرمایههای اسرائیل در ایران خطاب کرد و اوباما شجاعت (یا وقاحت؟!) آنان را ستود.
تا رسید و رسیدند به بزنگاه عاشورا. آنجایی که که دیگر جای بیطرفی و سکوت و گم شدن در غبار فتنه نیست که اگر غباری هست، از میدان روشن نبرد است. هلهله کردند و عاشورائیان را سنگ باران.
روز شمار تاریخ/ عاشورای سال 1388
سال 1388 با آغاز ماه محرم، درحالیکه التهاب ناشی از اهانت به تصویرحضرت امام خمینی (ره) در مراسم ۱۶ آذر هواداران موسوی، هنوز فروکش نکرده بود، ماهوارهها و سایتهای اینترنتی حامی موسوی تاسوعا و عاشورا را هدف جدید جریان سبز معرفی کردند. تبلیغات گسترده در این باره اما سبب نشد تا در تاسوعا جمعیتی بیش از ۵۰۰ نفر در تهران جمع شوند و شعارهای انحرافی بدهند، از سوی دیگر برگزاری مراسم روز عاشورا در تکیهها، حسینیهها و مساجد سبب شد تا از ساعات اولیه چهارم دی ، جماعت طرفداران موسوی در خیابانهای مرکزی تهران، دست به اغتشاش و حرمتشکنی بزنند
این افراد که بهصورت سازماندهی شده بدون حمل هرگونه ادوات مخصوص عزاداران ، نمادهای سبز را حمل میکردند، بهصورت در برخی خیابان های تهران حرکت کردند و با اخلال در عبور و مرور عزاداران و مردمی که در تردد به سمت مجالس عزاداری بودند، شعارهای انحرافی سردادند.
طرفداران موسوی شعارهای "مرگ بر دیکتاتور" ، "یا حسین میرحسین" و "مرگ بر اصل ولایتفقیه" را درحالیکه دستهای خود را بالای سر گرفته و سوت و کف میزدند، تکرار میکردند. این افراد که به چوب، چماق و سنگ مسلح بودند، پس از هر درگیری با نیروهای انتظامی و متفرق شدن، به خیابانهای فرعی هجوم میآوردند و به تخریب اموال عمومی بهویژه شکستن شیشهها میپرداختند.
این افراد هر خودرویی را که گمان میکردند ارتباطی با نیروهای انتظامی و یا مردم مسلمان و عزادار دارد، با سنگ موردحمله قرار میدادند.
اغتشاشگران دو دستگاه خودروی پلیس را آتش زدند. در حاشیه میدان ولیعصر تهران، پرچمهای مقدس یا زهرا (س) و یا حسین (ع) توسط حامیان موسوی پاره و به آتش کشیده شد.
با انتشار خبر هتک حرمت روز عاشورا در هیئتهای مذهبی و مساجد، عزاداران حسینی به خیابانهای مرکزی تهران گسیل شدند و اغتشاشگران را از خیابانها فراری دادند.
در واقع شب شام غریبان درحالیکه یاران باقیمانده در ویرانههای دشت کربلا اشک در چشمانشان حلقهزده بود و میگریستند، یارانحضرت امام راحل (ره) نیز از هتک حرمت به ائمه و دسته عزاداری سالار شهیدان، میگریستند و این بیاحترامی مزید علتی بر اندوه جانگداز آنان شده بود.
بیحرمتی به عاشورا، حادثهای معمولی نبود که بتوان از کنار آن بهسادگی گذشت
پیش از آن نیز به عکس حضرت امام خمینی (ره) توهین شده بود و سراسر کشور از این جسارت به خروش آمده بود، اما حریم نگهنداشتن عاشورا آتشی بود بر باروتی که در مدت هشت ماه در وجود مردم علاقهمند نظام و انقلاب متراکم شده بود.
نتیجه این انفجار خیرهکننده، حماسه نهم دی بود؛ حماسهای که فقط سه روز پس از جسارت به عاشورا و عزای اباعبدالله الحسین (ع) سراسر ایران را فراگرفت و یکبار دیگر نشان داد که مردم ایران اسلامی فارغ از دستهبندیهای سیاسی و مشکلات و کاستیها، اما درپایبندی به اسلام، انقلاب و ولایتفقیه با هیچکسی تعارف ندارند.
روز شمار تاریخ/ دی سال1388
مردم با بصیرت و انقلابی کشورمان در حرکتی خودجوش با پخش اعلامیههایی مبنی بر راهپیمایی در روز نهم دی برای اعلام برائت از فتنه گران و حمایت از رهبری و آرمانهای انقلاب و اسلام دست به راهپیمایی باشکوه و بهیادماندنی زدند.
در این روز بود که قریب به اتفاق تحلیلگران سیاسی و سران کشورهای غربی و فتنه گران شوکه شدند. آنها هرگز تصور نمیکردند که نهم دی روز تشییعجنازه فتنه باشد.
در پایتخت بهعنوان نماد کشور در جهان، از صبح روز راهپیمایی میلیونها نفر به خیابانها ریختند و علیه فتنه و عوامل داخلی و خارجی آنان و هتاکان مقدسات عزیز ملت ایران شعار و هشدار دادند
تظاهرات عظیم ملت ایران برای محکومیت حرمتشکنی در عاشورای حسینی در حالی روز نهم دی 88 بود که 17 استان از جمله اصفهان این مراسم را یک روز زودتر برگزار کردند.
روز شمار تاریخ/هشتم دی سال 1388
مردم استانهای اصفهان، خراسان رضوی،فارس، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، همدان، خوزستان، کرمانشاه، ایلام، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، مرکزی، سمنان، گلستان، گیلان، لرستان و مازندران با حضور حماسی خود از اهانتکنندگان به باورهای اسلامی ابراز انزجار کردند.
مردم انقلابی کشورمان با سردادن شعارهایی نظیر "اینهمه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده"، "مرگ بر ضد ولایتفقیه"، "خامنهای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است" این حماسه پرشور را تاریخی کردندوخشم و انزجار خود را از هتاکان به حریم حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در روز عاشورا اعلام و از اصل ولایتفقیه حمایت کردند.
اجتماع بزرگ مردم اصفهان در هشتم دی 88 مشوق بسیار خوبی برای مردم در همه استانها بود؛ تصاویری که از اجتماع این مردم پخش شد، نقش جدی برای حضور سایر استانها و شهرها از جمله تهران در حماسه نهم دی داشت.
مردم ولایتمدار اصفهان که در همه امور انقلابی، اسلامی و انسانی پیشگام بودند و در خلق حماسه نهم دی با حضور خودشان در صبح روز هشتم دی 88 نشان دادند که مانند دیگر امور پیشگام هستند.
روز شمار تاریخ/نهم دی سال 1388
حماسه ای که مردم در نهم دی ماه خلق کردند برای همیشه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بیمه کرد.
حماسه عظیم مردم ایران در نهم دی سال 88 بصیرت والای آنها را به جهانیان نشان داد و پشتیبانی کامل آنها از ولایت فقیه را بار دیگر به اثبات رساند.
ولایت مدار ایران اسلامی در نهم دی ماه سال 88 در یک حرکت خود جوش یک راهپیمایی با شکوه را به نمایش گذاشتند و حمایت و پشتیبانی خود از ولایت فقیه بار دیگر به اثبات رساندند.
روشن گری های رهبر معظم انقلاب، هوشیاری و بصیرت ملت ایران و وجود نیروهای ارزشمند و انقلابی بسیج موجب شکل گیری حماسه نهم دی و خنثی شدن توطئه و فتنه دشمنان شد.
حماسه ای که مردم در این روز خلق کردند پایه های نظام را مستحکم تر کرده و آتش فتنه را برای همیشه خاموش کرد.
جمعیت راهپیمایی بزرگ عاشورائیان درروز های هشتم و نهم دی سال 88 در شهرهای مختلف بیش از 40 میلیون نفر تخمین زدهشده؛ و این یعنی حماسه.
نهم دي ماه سال 1388، يكي از زيباترين روزهاي تاريخ حيات بشر است. حماسهاي كه ملت بزرگوار ايران در اين روز بهطور خودجوش خلق كرد، هرگز از حافظه تاريخ پاك نخواهد شد
حرکت در مسیر شهدا و حفظ آرمان های انقلاب وظیفه ای است که بر دوش همه ماست.
حماسه نهم دی ،روز بیعت امت با ولایت و تجلی بصیرت الهی مردم است.
نهم دی مهمترین حادثه مربوط به صیانت از انقلاب اسلامی در دهههای اخیر بوده است، چراکه در واقع انقلاب دیگری بر پایه مردم، رهبری و مکتب بوده و دارای یک پیام اصلی که همان پایبندی همیشگی به ارزشهای دینی، نفی سلطه زورگویان و زیاده خواهان و پیروی از راه امام و شهدا است..
نهم دی را میتوان تجلی ایـمان انقلابی دانسـت و به ضـرس قاطع میتوان ملت ایـران را مصداق این حدیث از پیشـوای مولای متقیان حضرت علی (ع) دانست که میفرمایند: الاْیْمانُ مَعْرِفَهٌ بِالْقَلْبِ، وَ اِقْرارٌ بِاللِّسانِ، وَ عَمَلٌ بِالاْرْکانِ ، ایـمـان مـعـرفـت اسـت از روى دل ، اقـرار اسـت بـه زبـان و عمل است به ارکان (اعضا و جوارح)( نهج البلاغه ، ح 218، ص 1186))
و اینک مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه استان اصفهان ضمن پاسداشت حماسه نهم دی در ندای لبیک به فرمایش رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) که فرمودند:”حادثه نهم دی یک حادثه ماندنی در تاریخ ما ست و این حادثه بایستی حفظ و گرامی داشته شود. بار دیگر بر صیانت مستمر ملت انقلابی و عاشورایی از ارزشهای دین مبین اسلام و این نظام الهی تأکید کرده و ساعت 15 امروز حضور حداکثری در راهپیمایی و تجمع سالگرد حماسه نهم دی در میدان انقلاب اصفهان خواهند داشت.
نویسنده:سیده پروین امامی