واحد متخلف تولید مواد غذایی در شهرستان آران و بیدگل تعطیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: در این واحد صنفی متخلف از رنگهای غیرمجاز برای تولید مواد خوراکی استفاده شده و به اخطارهای ماموران بهداشتی هم توجهی نشده است. علی اعتصام، استفاده از رنگها در تهیه مواد غذایی را در جلب مشتری و تحریک اشتهای مصرف کنندگان موثر دانست و افزود: باتوجه به این که استفاده از رنگهای غیرمجاز سلامتی انسان را به خطر میاندازد شبکه بهداشت با واحدهای متخلف تولید کننده مواد غذایی نامرغوب جدی برخورد میکند. وی گفت: ۱۸ واحد صنفی به علت تخلفهای بهداشتی از ابتدای سال جاری تا کنون در آران و بیدگل پلمب شده که ۱۱ واحد صنفی رستوران، کارگاه تولید فراوردههای لبنی، نانوایی، فروشگاه مواد غذایی، اغذیه فروشی و استخر شنا میباشد. بیش از سه هزار و ۱۰۰ واحد صنفی در شهرستان آران و بیدگل فعالیت میکنند.