پخش زنده
امروز: -
نان قهوه ای ، نانی که از آرد دانه های سبوس دار گندم تولید شده و فواید آن به مراتب بالاتر از نانهای سفید است .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد ، تیرگی نان ها و سبوس دار بودن آنها، موجب شده است که مردم بیشتر از این نانها استفاده کنند . در شهرستان مهاباد ماهانه بیش از هزارو ششصد تن آرد سبوس داربین نانوایی های مهاباد توزیع میشود.
یکی از تولید کننده های آرد می گوید : آردهای سبوس دار بر اساس شاخص های کیفی ارزیابی می شوند و این کیفیت با ارزش غذایی نان، ارتباط مستقیم دارد.
کیوان منصور متخصص صنایع غذایی در خصوص مزایای نان سبوس دار می گوید : نان سبوسدار به دلیل داشتن فیبر بالا از نظر هضم بهتر از نان سفید است که باعث بهبودعملکرد دستگاه گوارش می شود وکمترین مواد قندی را داراست .
این متخصص صنایع غذایی ، نان سنگک را بهترین نان سبوس دار می داند .
صنعتی دبیرکارگروه گندم،آرد ونان مهاباد هم گفت: آرد سبوس دار آردی است که خود دارای سبوس باشد نه اینکه سبوس به آن افزوده شود.
نان سهم زیادی در سبد غذایی مردم دارد که توجه به کیفیت آن را دو چندان می کند.