علیرضا ساوری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در کارگروه پیشگیری از گسترش مناطق بافت های ناکارآمد کشور این سه هزار روستا را برای تجهیز و توانمند سازی هدف گذاری کرده است.
وی گفت : از ابتدای سال 95 تا 30 آبان امسال در مجموع 13 جلسه کارگروه مرکزی و 8 جلسه کارشناسی برگزار شده است.
ساوری ادامه داد: اقدامات معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در یک سال و نیم گذشته برای کاهش روستاهای در معرض مهاجرت به مسئله توانمندسازی جامعه روستایی اختصاص داشته است.
وی گفت : از سه هزار روستا ، 700 روستا در 7 استان مهاجرفرست شناسایی شده که در سال 96 اقدام به توانمندسازی این روستاها کردیم.
رئیس کارگروه پیش بینی و پیشگیری از گسترش مناطق جدید بافت های ناکارآمد کشور تصریح کرد: وزارت نیرو، سازمان فنی و حرفه ای ، سازمان میراث فرهنگی، بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی نهادهایی هستند که برای توانمندسازی این روستاها مشخص شده است.
ساوری افزود: در یک سال و نیم گذشته توانمندسازی روستاها را در سه حوزه مدیریت یکپارچه آب و خاک، حرفه آموزی و توسعه صنایع دستی وگردشگری با نگاه جذب توریست داخلی و با اولویت اکوکمپ (گردشگری طبیعی) دنبال کرده ایم و تاکنون 50 روستا با رویکرد توسعه اکوکمپ تجهیز شده است.
وی افزود: اقدامات خوبی توسط سازمان فنی و حرفه ای در حرفه آموزی روستاییان انجام شده که در 300 روستا از بین 700 روستا طرح های توانمند سازی با اولویت مدیریت یکپارچه آب و خاک و حرفه آموزی انجام شده است.
ساوری با اشاره به نقش رسانه ها در اطلاع رسانی از اقدامات برای تجهیز روستاها گفت: با اطلاع رسانی درباره اقدامات انجام شده مبنی بر ایجاد اشتغال پایدار در روستاها شاهد این هستیم روستاییانی که پیش از این به شهرها مهاجرت کرده بودند با انگیزه و رغبت به موطن اصلی خود برگشتند.