پخش زنده
امروز: -
سرنوشت کالاهای قاچاق اگر تبرئه نشود به امحا یا فروش به شرط صادرات منجر میشود، اما اطاله دادرسی بعضا موجب سوء استفادههایی شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداوسيما؛ در جاده مخصوص بعد از سه راهي شهريار سازمان اموال تمليکي استان تهران قرار دارد.
با ورود به اين سازمان متوجه انبارها و محوطه اي مملو از کالاهاي توقيفي به ظن قاچاق که هنوز تکليفش روشن نشده است مي شويم. نگاهي به فهرست کالاهايي که قرار است امحا شود حاکي است برخي از اين کالاها از دو تا 3 سال پيش تا امروز در انبارهاي سازمان اموال تمليکي خاک خورده است.
مسئول انهدام سازمان اموال تمليکي مي گويد: امسال تنها 3 مورد امحا داشته يعني هر 3 ماه يک امحا که بدليل نبود احکام بوده است.
باز شدن در يکي از اين انبارها واقعيت را روشن تر مي کند.
به اتفاق معاون سازمان اموال تمليکي و دبير کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران در يکي از انبارها را باز مي کنيم. با انباري مملو از کالاهاي توقيفي به ظن قاچاق مواجه مي شويم که هنوز تعيين تکليف نشده است.
صادقي معاون سازمان اموال تمليکي استان تهران مي گويد:مشکل کمبود جا داريم و براي جبران آن بيش از 5 واحد انبار اجاره اي هم داريم.
طالبيان قاضي تعزيرات حکومتي درباره علت تاخير اين روند مي گويد: استعلام هايي که سازمان تعزيرات بايد از ساير ارگان ها نظير سازمان غذا و دارو و گمرک انجام مي دهد زمان بر است .
در حال حاضر سرنوشت کالاهاي قاچاق به امحا يا فروش به شرط صادرات منجر مي شود اما اطاله دادرسي بعضا موجب سوء استفاده هايي شده است.
پور احمد نژاد در اين باره گفت: متهمان به دنبال خريد زمان هستند تا اسناد تهيه کنند.
وي افزود: برخي کالاهايي که کشف شده شماره سريال ندارد و امکان سواستفاده هست که فرد با اسناد گذشته کالا را به زمان قبل اظهار کند.
دبير کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران تصريح کرد: اين روند با نظام جامع در سال 94 امکان ندارد اما تبعات کالاهاي مکشوفه قبل از اين تاريخ همچنان وجود دارد.
با اين حال خاک خوردن کالاهاي توقيفي يا امکان سو استفاده را باز مي گذارد و يا اگر محموله اي واقعا قاچاق نباشد معلوم نيست مثل روز اول بدست صاحب کالا مي رسد يا خير!
--------------------------------
گزارش: حميد خواجه نژاد