سخنگوی فدراسیون تیراندازی:
عادت کرده ایم با حاشیه دست و پنجه نرم کنیم
سخنگوی فدراسیون تیراندازی گفت: در این مدت عادت کرده ایم با حواشی مختلف (مربوط به رئیس سابق فدراسیون) دست و پنجه نرم کنیم.
امیر صانعی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما در خصوص مصاحبههای اخیر مهدی هاشمی رییس اسبق فدراسیون تیراندازی گفت: فدراسیون جهانی تیراندازی هیچ زمانی درگیر مسائل داخلی کشورها نمیشود و تنها از کمیته ملی المپیک نام روسای انتخاب شده را میخواهد. اما متاسفانه دوستان این موضوع را در رسانههای دیگر به گونهای عنوان کرده اند مبنی براینکه فدراسیون جهانی دادگر را به عنوان رئیس نمیپذیرد.
وی افزود: باید پرسید چگونه دادگر در دهمین دوره مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا به عنوان رییس فدراسیون تیراندازی معرفی شده و برای اهدای مدال قهرمانان این مسابقات به صورت رسمی دعوت میشود؟
صانعی تاکید کرد: متاسفانه این هم ادعایی است که از سوی برخی از دوستان عنوان شده است، در صورتی که در مسابقات سلاحهای بادی در ژاپن تیم ایران به همراه علی دادگر در این مسابقات حضور داشت و آنها او را به عنوان رئیس فدراسیون به رسمیت میشناختند، حتی در هنگام توزیع مدالها از او به عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی ایران نام برده و دعوتش کردند.
مسئولان جهانی با دادگر دیدار داشتند
سخنگوی فدراسیون تیراندازی گفت: دادگر در همین مسابقات ژاپن به عنوان رئیس فدراسیون ایران با برخی از مسئولان آسیایی و جهانی دیدار داشت و در مورد توسعه تیراندازی در آسیا و جهان به مذاکره پرداخت. اتفاقا دادگر پیشنهادهایی هم مطرح کرد که مورد قبول واقع شد و قرار شد که راهکارهای موجود برای رسیدن به این پیشنهادات با کمترین هزینهها بررسی شود.
وی افزود:حالا سوال من این است که اگر دادگر مورد پذیریش فدراسیون جهانی و آسیایی نیست پس این جلسات و گفت و گوها نشانه چیست؟!
به راحتی موفقیتهای ورزشی را به بازی میگیریم
صانعی در مورد احتمال حذف سهمیه تیراندازان ایرانی عنوان کرد: جای تاسف است که به همین راحتی موفقیتهای ورزشی جمهوری اسلامی ایران را به بازی میگیریم. به هیچ عنوان چنین مطلبی صحت ندارد. مگر میشود سهمیه المپیک یک کشور را بگیرند؟
وی ادامه داد: در زمان برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن ۱۴ سهمیه المپیک نوجوانان توزیع شد که ۳ کشور موفق در کسب این سهمیه معرفی شدند و ایران نیز در میان آنها دیده میشود. در واقع ایران برای اولین بار به دو سهمیه المپیک نوجوانان در رشته تفنگ و تپانچه بادی رسید.
سخنگوی فدراسیون تیراندازی با بیان اینکه متاسفانه این نتایج به مذاق برخی دوستان خوشایند نیست، گفت: در این مدت عادت کرده ایم با حاشیههای بی دلیل دست و پنجه نرم کنیم، اما واقعیت این است که ما برای اعتلای ورزش ایران تلاش میکنیم.
اگر تعلیق بودیم، چطور به آسیا رفتیم؟
صانعی همچنین در مورد ادعای مهدی هاشمی مبنی براینکه فدراسیون تیراندازی ایران تعلیق موقت است؛ عنوان کرد: به هیچ عنوان این موضوع هم صحت ندارد اگر فدراسیون ایران تعلیق بود چطور تیمهای ما به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شده اند؟! این مسائل به خوبی مشخص میکند برخی افراد منافع شخصی را بر منافع ملی ارجحیت میدهند و به دنبال رسیدن به اهداف خودشان هستند وگرنه چطور ممکن است کنفدراسیون تیراندازی آسیا و اعضای فدراسیون جهانی با دادگر مکاتبه کنند، اما یک نفر از بیرون (هاشمی) این ادعا را دارد که آنها رئیس فدراسیون را به رسمیت نمیشناسند.
۱۶ میلیارد بدهی میراث فدراسیون هاشمی
وی افزود: مطمئنیم هیچ خطری فدراسیون را تهدید نمیکند و خدا را شکر در این مدت هم تیمهای ملی نتایج قابل قبولی کسب کردند. در حال حاضر تیراندازی به یکی از مقروضترین رشتههای ورزشی ایران تبدیل شده، اما با این حال رئیس قبلی این فدراسیون همچنان برای بازگشت دوباره اش به این فدراسیون پافشاری میکند!
وی با اشاره به بدهی ۱۶ میلیارد تومانی از زمان هاشمی گفت:علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی در حالی وارث این بدهی سنگین است که تیراندازان ایران بازیهای آسیایی جاکارتا، مسابقات کسب سهمیه المپیک نوجوانان ۲۰۱۸ و بازیهای المپیک ۲۰۲۰ را در پیش رو دارند و باید علاوه بر آماده سازی ورزشکاران برای این رقابت ها، بدهیهای باقیمانده از قبل را نیز به نحوی مدیریت کند.
سخنگوی فدراسیون تیراندازی افزود: پرونده لازلو سوچک سرمربی سابق تیم ملی تفنگ ایران که در المپیک ریو ۲۰۱۶ نیز هدایت تیراندازان کشورمان را برعهده داشت، باز است و او خواهان حق و حقوش از فدراسیون تیراندازی است.
طلب لازلو هم مانده است
صانعی درباره مبالغ بدهی به سرمربی سابق تیم ملی گفت: لازلو چند وقت پیش در نامهای به فدراسیون تیراندازی ایران از پرداخت نشدن مطالباتش ابراز نارضایتی کرده و از احتمال شکایت به دادگاه بین المللی CAS خبر داده است. لازلو ۶۸ هزار دلار از فدراسیون تیراندازی ایران طلبکار است و علاوه بر او چاباک مربی تپانچه نیز ۱۶ هزار و پانصد دلار باید دریافت کند.
وی تاکید کرد: حال باید به این نکته توجه داشت، هاشمی در گفته هایش از تعلیق فدراسیون تیراندازی سخن میگوید، اما باید پرسید در صورتی که لازلو به دلیلی بدهیهایی که در زمان هاشمی به بار آمده است به دادگاه بین المللی ورزش شکایت و فدراسیون را تعلیق کند، چه پاسخی خواهد داشت؟
سخنگوی فدراسیون تیراندازی با اشاره به موفقیتهای این فدراسیون گفت: اگر واقعا به دنبال میهن پرستی و موفقیت ورزش ایران هستیم، باید اجازه دهیم تیم کاری دادگر به مسیری که در آن قدم گذاشته اند ادامه دهند.