به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه در پنجاه و هفتمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید
استان گفت: کمیته کارشناسی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان باید فعالتر شود و در این کمیته نسبت به تصمیم سازی جهت تصمیم گیری در این کارگروه اقدام شود.
وی اظهار داشت: مدیران به این منظور مدیر شده اند و مسئولیت گرفته اند که برای حل مشکلات مردم تلاش کنند و وظیفه دارند که قانون را به نفع مردم تفسیر کنند و شرایط بهتری را برای مردم رقم بزنند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به نرخ بالای بیکاری استان بیان داشت: با وجود نرخ ۲۲ درصدی بیکاری در یک شرایط بحران قرار داریم لذا مدیران در این شرایط وظیفه دارند که ریسک پذیر باشند و با تلاش، کوشش و جدیت در راستای توجه به افزایش تولید و سرمایه گذاری اقدام عملی داشته باشند.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب، پرچمدار اقتصاد مقاومتی در کشور است لذا همگی وظیفه داریم که از بکارگیری همه ظرفیتها و توانها برای حل مشکلات و اشتغالزایی حمایت و بستر لازم را برای تولید و سرمایه گذاری در استان فراهم کنیم.
بازوند با اشاره به نوع کارآیی و عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانها ادامه داد: مصوبات این کارگروه برای همه لازم اجرا است و اگر موردی در استان حل نشد ما آنرا به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که به ریاست معاون اول محترم رئیس جمهور برگزار میشود، ارجاع میدهیم که اگر تا ۱۵ روز پاسخ داده شد که موضوع مشخص شده، اما اگر پاسخی داده نشد به معنای لازم اجرای بودن این موارد نیز است لذا همه به مصوبات این کارگروه باید توجه ویژه داشته باشند.
استاندار کرمانشاه گفت: کاهش نرخ بیکاری زمانی محقق میشود که مدیران در جهت رفع موانع تولید تلاش گستردهای داشته باشند لذا در این شرایط است که سرمایه گذاری و افزایش تولید در استان صورت گیرد، اما چنانچه به این موضوع عمل نشود سرمایه گذاران، سرمایههای خود را در استانهایی که شرایط بهتری دارند، بکار خواهند گرفت.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای ویژه استان کرمانشاه در بخشهای مختلف اظهار داشت: استان کرمانشاه با این همه ظرفیت نباید دارای نرخ بیکاری ۲۲ درصدی باشد و این به معنای عدم استفاده از ظرفیتها و ریسک پذیری لازم در استان است.
مهندس بازوند همچنین با اشاره به بحث استهمال وامهای بانکی در استان گفت: دولت حدود ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان استمهال دو ساله برای شهرستان زلزله زده استان در نظر گرفته که سود این وامها حدود هزار و ۵۰ میلیارد تومان میشود.
وی افزود: این استمهال شامل شهرستانهای کرمانشاه (به جز کوزران و ماهیدشت)، صحنه، کنگاور، هرسین و سنقر نمیشود، اما ستاد بحران استان موظف است با همکاری فرمانداری کرمانشاه و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی نسبت به تعیین واحدهای تولیدی خسارت دیده برای شهرستان کرمانشاه جهت در نظر گرفتن این واحدها برای استهمال اقدام کنند.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: پس از پالایش و بررسیهای لازم، شرایط در نظر گرفتن واحدهای تولیدی جهت استمهال در کرمانشاه مشخص خواهد شد، اما اینکه بخواهیم استمهال را برای کل استان در نظر بگیریم این موضوع نه مقدور است و به نفع استان.