جشنواره غذاهای بومی محلی با شرکت ۴۰ نفر از سراسر استان، در سنندج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکردستان در این جشنواره که در آستانه شب یلدا در هتل شادی سنندج برگزار شد، شرکت کنندگان انواع غذاهایی را که مخصوص این شب بود به نمایش گذاشتند. دلمه، آش دوغ و انواع آشهای محلی، دسر و خشکبار و تزیین میوههای مخصوص شب یلدا جلوهی خاصی به سالن برگزاری جشنواره داده بود. داوران از روی مزه، رنگ و بو، نحوه تزیین و سفره آرایی وترکیب غذاها و سنتی بودن آنها از میان غذاهای مختلف، بهترینها را انتخاب کردند.