به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا عظیمیان گفت: به طور متوسط ۷ هزار تا ۷ هزار ۵۰۰ تن در روز زباله عمومی در شهر تهران تولید می شود به طوری که علاوه بر این مقدار بیمارستان های تحت قرارداد با سازمان پسماند حدود ۸۰ تا ۱۰۰ تن زباله بیمارستانی تولید می کند.
وی با اشاره به پسماند خانگی کشور توضیح داد : پسماندهای تولید شده در شهر تهران هر روز با ۱۳۰ تریلی به منطقه کوه های آراد در جنوب شرق تهران منتقل می شود و ۸ کارخانه فعال زباله های دریافت شده را جداسازی می کند.
معاون پردازش سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران همچنین در ادامه افزود: مواد آلی یا غذایی در مرحله جداسازی به صورت تخمیر هوازی به کمپست تبدیل می شوند.
وی با بیان این که مواد پلیمری ارزش بازیافت ندارد و به عنوان سوخت و ارزش های حرارتی مصرف می شود، اظهار داشت: پسماندهای بیمارستانی همواره با کامیون های مخصوص و جدا از سایر زباله ها حمل شده و در منطقه ی ویژه ی دفن بهداشتی ۵ هکتاری در منطقه ی آراد کوه جنوب شرق تهران امحا می شود.
عظیمیان ادامه داد : منقطه دفن بهداشتی آراد کوه با وسعت ۵ هکتاری، از عمقی ۴ و نیم متری برخوردار است، به طوری که با به کارگیری لایه های مختلف از زباله ها در انبوهی از خاک رس و آهک دفن می شود.
وی با اشاره به همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با وزارت بهداشت و درمان کشور، بیان کرد : بر اساس تواهم نامه جدیدی که با وزارت بهداشت تنظیم شده است، آگهی احداث ماشین زباله سوز بیمارستانی با ظرفیت ۱۰۰ منتشر شده، به طوری که در این مزایده یک شرکت خارجی اشتیاق خود را به ساخت این ماشین نشان داده است.
معاون پردازش سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران همچنین در ادامه گفت : تا ۱۶ ماه آینده ماشین زباله سوز بیمارستان در تهران راه اندازی می شود، این ماشین می تواند با ۱ و ۶۰۰ درجه حرارت تمامی زباله های بیمارستانی را به خاکستر تبدیل کند.