نمایندگان مردم در خانه ملت وظایف هیات رئیسه سنی را مشخص کردند.
نمایندگان در نشست علنی امروز در جریان بررسی گزارش کمیسیون تدوین آئین نامه داخلی به مجلس شورای اسلامی درباره طرح اصلاح موادی از قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با مواد یک و 2 این طرح موافقت کردند.
در ماده یک این طرح آمده است که جایگاه نمایندگان، پس از ارائه اعتبارنامه نمایندگان به مجلس به حکم قرعه تعیین می شود و در دفتر مخصوص ثبت خواهد شد. قرعه کشی هرشش ماه تجدید می شود. نمایندگانی که در قرعه قبل در قسمت جلو مجلس بوده اند به حکم قرعه در قسمت دوم مجلس استقرار خواهند یافت. در دو ردیف اول رئیس جمهور، معاونان و مشاوران او، اعضای شورای نگهبان و هیأت وزیران و معاونان امور مجلس و دیگر افراد مجاز طبق این آیین نامه خواهند نشست و افراد مذکور به هیچوجه مجاز به نشستن در صندلی نمایندگان و یا تردد در محل استقرار نمایندگان نمی باشند.
در ماده 2 این طرح وظایف هیأت رئیسه سنی، عبارت است از اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف، قرعه کشی برای تعیین اعضای شعب، توزیع اعتبارنامه ها بین شعب، برگزاری انتخابات هیات رئیسه، تمشیت امور اداری مجلس تا زمان انتخاب هیات رئیسه.
گفتنی است با توجه به اینکه در قانون قبلی آیین نامه داخلی مجلس، یکی از وظایف هیأت رئیسه سنی برگزاری انتخابات هیأت رئیسه موقت بود، حال با اصلاح امروز مجلس این موضوع از حیطه اختیارات و وظایف هیأت رئیسه سنی مجلس حذف شد.
مجلس بندهایی از قانون بودجه 96 را اصلاح کرد
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بندهایی از قانون بودجه 96 اصلاح شد.
در بند الف الحاقی آمده است که در بند (هـ) تبصره (1) قانون بودجه سال 1396 پس از پاراگراف اول و بعد از عبارت "از محل خوراک تحویلی تسویه نماید" عبارت زیر اضافه می شود :" تهاتر سایر هزینه های اجرای آسفالت ، قیراندود ، عایق کاری و ما به التفاوت تامین مالی توسط کارفرما برای این امر با تایید مسئول دستگاه اجرایی استان ذیربط با تحویل قیر رایگان به میزان معادل ارزش ریالی آنها پس از اعلام به خزانه بلامانع است همچنین خزانه مکلف است از طریق حساب های استانی ذیربط خود معادل ارزش ریالی قیر مازاد تحویلی مربوط به هر یک از پروژه ها و دستگاهها را لحاظ نماید.
در بند دیگری از این اصلاحیه همچنین آمده است : استفاده از اوراق خزانه اسلامی، در کلیه مصارف مربوط به طرح ها و پروژه های مربوط به همان طرح از جمله تملک اراضی بلامانع است.
در این طرح همچنین بندهایی در خصوص ارائه تسهیلات مسکن و همچنین سایر تسهیلات مربوط به ایجاد اشتغال و بازسازی مدارس ، درمانگاهها و مجتمع های آبرسانی در مناطق زلزله زده روستایی و شهری نیز گنجانده شده که مجلس در ادامه بررسی این طرح آنها را به بحث و تصمیم گیری نهایی خواهد گذاشت.
اقدام به موقع وزیر راه، نماینده سوال کننده را قانع کرد
اقدام به موقع وزیر راه و شهرسازی در دستور پیگیری و حل مشکلات مالکان اراضی اطراف فرودگاه نوشهر نماینده سوال کننده را در همان ابتدای طرح سوال قانع کرد.
در نشست علنی صبح امروز خانه ملت سوال قاسم احمدی لاشکی نماینده مردم نوشهر و چالوس از وزیر راه و شهرسازی درخصوص علت عدم رفع مشکلات مالکان اراضی اطراف فرودگاه نوشهر در دستور کار قرار گرفت.
احمدی لاشکی در طرح سوال خود گفت: دیشب وزیر راه و شهرسازی نامه ای به آقای مهابادی مدیرعامل فرودگاه نوشهر ارسال کردند که این موضوع ظرف یک ماه حل شود.
وی افزود: آقای مهابادی نیز در جلسه صبح امروز کمیسیون عمران که با حضور آقای آخوندی برگزار شد پاسخ داد که این دو اقدام یعنی رفع کلیه محدودیت های ایجاد شده و تملک اراضی حریم سامانه، سریعاً انجام خواهد شد.
نماینده نوشهر و چالوس تصریح کرد: نامه آقای مهابادی در خصوص پیگیری سریع برای حل این مشکلات نیم ساعت پیش به دست من رسید که اگر زودتر خبردار می شدم به هیئت رئیسه اعلام می کردم که سوال را مطرح نکنند.
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی نیز در ادامه گفت: این نامه مورد تأیید من است و پیگیری های لازم را برای تسریع در رفع مشکلات موجود انجام خواهم داد چرا که مشکلات به دلیل برخی موانع حقوقی بوجود آمده است.
در ادامه نماینده نوشهر و چالوس اعلام کرد که از پاسخ ها و اقدامات آقای آخوندی قانع شده است.
مجلس به فوریت الحاق یک تبصره به قانون اصل 44 رای نداد
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طرح الحاق یک تبصره به بند ب ماده 34 قانون اصل 44 قانون اساسی با قید دو فوریت به رای گذاشته شد که دوفوریت آن به تصویب نرسید.
این طرح با تقاضای حدود 30 نماینده تقدیم مجلس شده بود.
در ادامه قید یک فوریت بررسی آن به رای گذاشته شد که آن نیز به تصویب نرسید به این ترتیب این طرح به صورت عادی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.
در این طرح درخواست شده است که وزارت امور و اقتصاد دارایی مکلف شود ظرف چهار سال از تاریخ تصویب این قانون از طریق سود سهام یا پرداخت نقدی سهامداران، بدهی سهامداران سهام عدالت را تسویه و مالکیت آن را به سهامداران منتقل کند.
اجازه مجلس به سازمان برنامه برای اختصاص ردیفی به منظور تامین هزینه پرسنلی شورای حل اختلاف
نمایندگان مجلس شورای اسلامی اجازه دادند ۳۰ درصد از اعتبارات ردیف بودجه دادگستری برای پرداخت حقوق کارکنان شورای حل اختلاف اختصاص یابد.
نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه، 26 آذر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح یک فوریتی اصلاح برخی تبصره های قانون بودجه سال 96 کل کشور با بند (ج) طرح مذکور با 161 رأی موافق، 26 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 236 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
در بند (ج) الحاقی به تبصره 9 قانون بودجه سال 96 آمده است که به سازمان برنامه و بودجه کشور اجازه داده می شود با پیشنهاد رئیس قوه قضاییه، به جا به جایی 30 درصد از اعتبار ردیف 108100 دادگستری جمهوری اسلامی برای اختصاص به ردیف 108109 شورای حل اختلاف برای تامین هزینه پرسنلی این شورا مطابق قوانین و مقررات مربوط اقدام کند.
پس از نطق محمود صادقی نماینده تهران در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی نمایندگان تذکر دادند.
سید حسین نقوی حسینی در نشست علنی امروز در تذکری آییننامهای خطاب به علی مطهری که ریاست جلسه را بر عهده داشت، اظهار داشت: باید طبق آییننامه عمل کنیم و تشخیص وارد بودن یا نبودن ماده (79) آییننامه زمانی است که نماینده تذکر را مطرح کند؛ شما پس از استماع تذکر میتوانید اظهارنظر کنید.
نماینده مردم ورامین در مجلس با بیان اینکه ماده 79 حق نمایندگان است، بیان کرد: بگذاریم نمایندگان حرف خود را بزنند؛ مردم ایران هم مطالب مجلس را گوش میدهند و قضاوت میکنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه من نماینده ملت هستم و باید حرف بزنم، ادامه داد: مجلس شورای اسلامی عصاره فضائل ملت ایران است و اگر کسی گفت مجلس عصاره شورای نگهبان است یعنی مجلس عصاره ملت ایران نیست و نمایندگان منتخب ملت نیستند.
علی مطهری که ریاست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به این تذکر بیان کرد: این مطلب را آقای ادیانی در تذکری مطرح کردند و بهتر است دیگر وقت مجلس گرفته نشود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نسبت به مطالبی که آقای صادقی در نطق خود مطرح کرد تک تک نمایندگان میتوانند تذکر بدهند گفت: اگر بناست همه نمایندگان تذکر بدهند باید 5 تا 6 جلسه علنی دیگر را به این موضوع اختصاص دهیم.
در زمان نطق میان دستور جلسه علنی امروز، محمود صادقی نماینده مردم تهران موضوعی را مطرح کرد مبنی بر اینکه مجلس عصاره شورای نگهبان شده است. پس از پایان زمان ایراد نطق نمایندگان، سید علی ادیانی در تذکری به انتقاد از محتوای نطق صادقی پرداخت.
پس از تذکر ادیانی، سید حسین نقوی حسینی قصد تذکر داشت که ابتدا علی مطهری اجازه بیان تذکر را نداد ولی پس از اصرار نقوی حسینی، علی مطهری اجازه ایراد تذکر را به نماینده ورامین داد که در میانه تذکر وی علی مطهری مانع ادامه آن شد، همین امر سبب ناراحتی نقوی حسینی را فراهم آورد و وی به سمت جایگاه هیأت رئیسه رفت و به انتقاد از مطهری پرداخت که نمایندگان نقوی حسینی را به جایگاه خود بازگرداندند.
به دلیل تجمع تعدادی از نمایندگان در مقابل صندلی نقوی حسینی، مجادلهای میان محمدرضا تابش نماینده اردکان و نقوی حسینی پیش آمد که نهایتا با وساطت تعدادی از نمایندگان، تابش و نقوی حسینی در جایگاه هیئت رئیسه با یکدیگر مصافحه کردند.
تذکرات انتقادی نقوی حسینی و کواکبیان در پایان جلسه علنی
در پایان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، آقایان نقوی حسینی، بهروز نعمتی و مصطفی کواکبیان در تذکراتی از همدیگر انتقاد کردند.
تذکرات این سه نماینده مربوط به بحث لفظی بین آقایان نقوی حسینی و کواکبیان و تابش در ساعت میانی مجلس بود.
آقای نقوی حسینی گفت: من براساس آیین نامه داخلی مجلس تذکر خود را ارائه کردم و اگر در دستور نبود رئیس جلسه می توانست دو بار اخطار دهد و میکروفن بنده را خاموش کند.
وی افزود: بعضی از نطق هایی که در مجلس ارائه می شود نه در شأن نماینده و نه در شأن مجلس نیست.
نقوی حسینی گفت: اینکه گفته می شود مجلس عصاره فضایل شورای نگهبان است، توهین به نمایندگان، مجلس و شورای نگهبان است.
وی افزود: من اصولگرا هستم و به روحانی رای نداده ام و نخواهم داد و این دولت را قبول ندارم.
در این زمنیه نعمتی ضمن انتقاد از صحبت های آقای کواکبیان گفت: چرا با این تفکر و نگاه صحبت می کنید، شما شاهد بودید که در زمان انتخابات دوستان اصولگرای معتدل چقدر زحمت کشیدند.
وی افزود: آقای کواکبیان، انتخابات ریاست جمهوری دیگر تمام شده چرا به این حرف ها دامن می زنید و می خواهید چه چیزی را ثابت کنید؟
کواکبیان با اشاره به اینکه آقایان نقوی حسینی و نعمتی در صحبت های خود ما را نواختند، گفت: من در صحبت های خودم هیچ اسمی از اصولگرایان نبردم و من وکیل الدوله نیستم، وکیل ملت هستم.
مطهری در پاسخ به اظهارات کواکبیان: اصولگرایان هم از روحانی حمایت کردند
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در جریان انتخابات، ستاد حامیان اصولگرای آقای روحانی هم تشکیل شده بود و خیلی از اصولگرایان هم رای داده بودند.
علی مطهری در پاسخ به اظهارات کواکبیان در نطق میان دستور مبنی بر اینکه فقط اصلاح طلبان در زمان انتخابات از ریاست جمهوری حسن روحانی حمایت کردند، افزود: در جریان انتخابات، ستاد حامیان اصولگرای آقای روحانی هم تشکیل شده بود و خیلی از اصولگرایان هم رای داده بودند.
نقوی حسینی در تذکر آییننامهای: مجلس را عصاره فضایل شورای نگهبان دانستن، توهین به نمایندگان است
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه گفته شود مجلس عصاره فضایل شورای نگهبان است، توهین به نمایندگان، ملت ایران و حتی توهین تلویحی به شورای نگهبان است.
سیدحسین نقوی حسینی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 26 آذر) مجلس شورای اسلامی در تذکر آییننامهای با اشاره به قطع میکروفن خود در هنگام ایراد تذکر قبلی، افزود: در ماده (79) آییننامه داخلی مجلس گفته شده است نماینده بر اساس این ماده میتواند بدون رعایت نوبت تا 5 دقیقه نطق داشته باشد و در ماده 81 نیز آمده است که اگر نماینده از موضوع مذاکره خارج شود، رئیس مجلس باید ابتدا دو بار به وی تذکر بدهد و بعد بر طبق ماده 82 میتواند به نماینده اخطار بدهد، یعنی جایی برای خاموش کردن میکروفن نماینده در آییننامه پیشبینی نشده است.
نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: همکاران هیأت رئیسه سوگند یاد کردهاند که به نص صریح آییننامه عمل کنند، اگر اجازه نمیدادید ماده 79 را تذکر دهم وارد بحث نمیشدم، انتظاری هم نداشتم ولی وقتی میکروفن من باز شد یعنی من می توانم ماده 79 را تذکر دهم ، 5 دقیقه هم زمان داشتم، باید به توضیحات من توجه می کردید و پس از آن اظهار نظر می کردید، چرا که من میخواستم درباره نطق هر دو برادر همکار صحبت کنم؛ به دلیل اینکه در این نطقها مطالبی بیان می شود که در شأن مجلس و نمایندگان نیست و در محضر ملت ایران، جایگاه مجلس و نماینده تنزل پیدا میکند.
نقوی حسینی افزود: اینکه گفته میشود مجلس عصاره فضایل شورای نگهبان است این موضوع توهین به نمایندگان و ملت ایران و حتی توهین تلویحی به شورای نگهبان است.
وی با اشاره به نطق کواکبیان ادامه داد: بنده اصولگرا هستم و به آقای روحانی رأی ندادم و رأی هم نخواهم داد و عملکرد این دولت را قبول ندارم، ولی خواهش میکنم حرفی که در مجلس بیان می شود بر اساس منطق باشد. بالاخره آقای مصباحی مقدم در این کشور اصولگرا هست یا نه؟ آقای کاظم جلالی اصولگرا هست یا نه؟ آقای نعمتی اصولگرا هست یا نیست؟ اگر اصولگرا نیستند اعلام کنند که اصولگرا نیستند، اگر اصولگرا هستند، آنها از آقای روحانی حمایت کردند، ستاد زدند، به نام اصولگرایان معتدل، اگر اصولگرا نبودند و این کار را کردند خیلی بد است.
نقوی حسینی افزود: خواهش می کنم هیأت رئیسه مجلس به آیین نامه عمل کند، 180نماینده از رئیس جمهور سوال مطرح کردند، نامه نوشتند و امضا کردند، طبق آیین نامه، چرا مجلس را تضعیف می کنیم، میلیون ها نفر در مورد موضوع مؤسسات مالی گرفتار هستند، آقای رئیس جمهور باید پاسخگو باشد، الان طلبکاران افضل توس از اصل پول خود برداشت میکنند، سود به آنها پرداخت نمی شود از اصل پول آنها کم میشود.
مطهری در پاسخ به این تذکر گفت: آقای نقوی شما از موضوع تذکر خارج شدید. همچنین شما در نوبت اول که قصد داشتید تذکر آییننامه ای بر اساس ماده 79 مطرح کنید بنده سوال کردم آیا همان تذکر آقای ادیانی هست یا خیر که شما پاسخ دادید خیر و حدود یک دقیقه صحبت کردید و دقیقا حرفهای آقای ادیانی را تکرار کردید.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نقوی حسینی افزود: بنده باید به نوبت بندی که در مجلس هست توجه کنم، اگر از ابتدا می گفتید که درباره نطق آقای کواکبیان می خواهید صحبت کنید خب حرف جدیدی بود، ما می پذیرفتیم، اما نمیشود ما اجازه دهیم شما همان حرفهای آقای ادیانی را تکرار کنید و وقت مجلس را بگیرید . همچنین بر اساس اصل 79 آییننامه می گوید اگر در جلسه رسمی ضمن نطق یا مذاکره صریحا یا تلویحا نسبت سوئی به یکی از نمایندگان داده شود او حق دارد حرف بزند، بنابراین ما میتوانستیم تذکر شما را قبول کنیم و بگوییم چون به یکی از نمایندگان مشخصا توهین نشده است اما اگر ما این موضوع را قبول کردیم شما نباید سختگیری کنید.
نعمتی در تذکر شفاهی: اصولگرایان معتدل به اندازه اصلاحطلبان برای انتخاب روحانی زحمت کشیدند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خواستار تمام شدن بحثهای مربوط به انتخابات ریاست جمهوری گذشته در کشور شد و گفت: مگر ۲۴ میلیون رأی روحانی در انتخابات فقط با رأی اصلاح طلبی در کشور جمع شده است؟
بهروز نعمتی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 26 آذر) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود در واکنش به محتوای نطق میان دستور مصطفی کواکبیان گفت: برادر بزرگوار آقای کواکبیان عزیز ما در یک جبهه کنار هم بودیم و برای انتخاب دکتر روحانی نیز در کنار هم بودیم؛ برادران اصولگرای معتدل نیز شبانه روز در سراسر کشور زحمت کشیدند و بر کسی هم پوشیده نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شما ملاحظه کردید شبانه روز دوستان اصولگرای معتدل چقدر زحمت کشیدند، خود حضرتعالی و تعداد بسیاری از نمایندگان محترم مجلس آمدند در ستادهای مختلف، در شهرستانها و تهران از برداران اصولگرای معتدل قدردانی کردند.
وی ادامه داد: آقای کواکبیان عزیز انتخابات ریاست جمهوری تمام شده است چرا دیگر به آن دامن می زنید؟ می خواهید چه چیزی را ثابت کنید؟ والله بالله همان کاری را که آقای رئیس جمهوری به شما دادند به برادران اصولگرای معتدل نیز دادند.
نعمتی افزود: در زمینه کدام یک از استانداران، وزرا و افراد مختلف آمدند و حتی یک نظرخواهی از ستاد اصولگرای معتدل کردند و این در حالی است که ایشان در ستاد اصولگرای معتدل در جلسات مختلف سخنرانی کردند و عرض کردند آقایان بنده خودم برای انتخاب به یک حجت شرعی رسیدم و هر کسی را که خواستم انتخاب کردم و هم اکنون باید گفت چه چیزی را میخواهی ثابت کنی؟ همه مردم زحمت کشیدند، مگر 24 میلیون رأی فقط اصلاح طلبی و یا فقط رأی اصولگرای معتدل در انتخابات ریاست جمهوری برای این کشور جمع شده است؟
نماینده تهران افزود: اگر همه ما کنار هم بودیم شاهد این اتفاق بودیم والله اگر نبود همان برادری که شما خیلی تندرو میپندارید، امروز رئیس جمهور بودند از این رو خواهش بنده این است که شما که یک انسان منطقی هستید و تجربه مناسبی در کارهای سیاسی دارید خواهش میکنم این مسائل را واقعا تمام کنید.
کواکبیان در نطق میان دستور: رئیس جمهور مشکلات را صادقانه به مردم بگوید
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی خواستار عمل رئیس جمهور به وعدههایش شد و تصریح کرد: رئیس جمهور مشکلات را صادقانه به مردم بگوید.
مصطفی کواکبیان در نشست علنی امروز (یکشنبه 26 آذر) در نطق میان دستور خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: بدانید حدود 19 ماه از وقت مجلس دهم گذشت و باید محاسبه کنیم تا چه میزان توانسته ایم مشکلات انباشته شده بر روی دوش مردم را برداریم؛ مشکلاتی از فقر و فلاکت گرفته تا انواع و اقسام آسیب های اجتماعی همچون کودکان کار، زنان بدسرپرست و کارتن خواب ها؛ از ایجاد اشتغال برای جوانان خجالت زده بر سر سفره پدران خویش تا ابرچالش کشور، یعنی نرخ بیکاری به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آیا صرفا نمایندگان مجلس باید دولت را مقصر بدانند؟ نمایندگان یادشان هست که در زمان تصویب برنامه ششم تذکر داده شد که چندصدهزار میلیارد تومان بر دوش دولت می گذارید و لایحه 34 ماده ای را به 144 ماده تبدیل می کنید اما حاصل آن چه شد که امروز بودجه 97 تقدیم مجلس می شود و هیچ ارتباطی با برنامه ششم ندارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: شفافیت مالی برای نمایندگان اصلی اساسی است آیا بهتر نیست این شفافیت از مجلس شروع شود.
کواکبیان افزود: به عنوان رئیس شورای اجرایی بین المجالس جهانی تقاضای یک اتاق معمولی کردم اما گفتند نداریم؛ تقاضای ارائه گزارش همچون مجالس قبلی از فعالیت های IPU داشتم اجازه نمی فرمایند. نمایندگان می خواهید در اصلاح مواد آیین نامه باز هم بر قدرت رئیس مجلس اضافه کنید، اشکالی ندارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: توجه داشته باشید فقط یک سال برای پاسخگویی به ملت بیشتر وقت نمانده است؛ قرار بود مجلس را خانه تکانی کنیم نکند که ملت ما را خانه تکانی کند.
وی خطاب به رئیس قوه قضاییه، گفت: آیا به تازگی متوجه شده اید که رئیس دولت سابق و چهار وزیر ایشان در پرونده بابک زنجانی نقش داشته اند؛ مگر ده ها بار در مجالس هشتم و دهم در مورد تخلفات عدیده آن دولت تذکر ندادیم چرا تاکنون اقدام نکرده اید. احتمالا پرونده های ورودی به قوه قضاییه زیاد بوده است و فرصت نداشته اید.
این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه ژاپن 120 میلیونی فقط 600 هزار پرونده ورودی در سال دارد ولی کشورمان با جمعیت 80 میلیونی چرا باید بالای 10 میلیون پرونده ورودی به دستگاه قضایی داشته باشد، تصریح کرد: در این مدت چند سال چه کار کرده اید؟ شاید بگویید خلأ قانونی وجود دارد اما چند لایحه به مجلس آورده شده که تصویب نشده است.
کواکبیان خطاب به رئیس جمهور، اظهار داشت: آیا در فضای مجازی هستید که مشاهده کنید امروز چه ناسزاهایی به اصلاح طلبان بابت حمایت از شما سر داده می شود؟ چرا به وعده هایی که به مردم داده اید عمل نمی کنید و اگر اصولگرایانی به اصطلاح نمی گذارند چرا به مردم گزارش نمی دهید؟
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: البته از ابتدا این دولت را اصلاح طلب نمی دانستم و خود دولت هم خودش را اصلاح طلب نمی دانست و احتمالا برای همین مشکلاتی که برایش پیش می آید نمی خواهد اصلاح طلب باشد اما بحث این است که مردم به خاطر اصلاح طلبان به آقای روحانی رای دادند و هیچ حزب اصولگرایی در این کشور به روحانی رای نداد. همه در جمنا جمع شده بودند و همه اینجا از شما حمایت کردند.
وی خطاب به رئیس جمهور، ادامه داد: شما هم فرصت چندانی ندارید و چشم بر هم زدنی چهار سال تمام می شود لذا بیایید مشکلات را صادقانه به مردم بگویید و در میان مردم فقر و فلاکت، بیکاری و محرومیتی را که جامعه دارد مشاهده کنید.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: وقتی در بودجه می گویید بنزین گران شود، عوارض اضافه شود، یارانه قطع شود، شاید در بحث کارشناسی نمایندگان نیز به این موضوع برسند اما چقدر به درآمد مردم اضافه شده است؟ آیا مردم فقیرتر نشده اند؟ و اگر همین طور است با این طرح ها مردم را ناامید نکنید.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور مقداری وقت برای تهران بگذارید و شورای ساماندهی پایتخت را تشکل دهید.