پخش زنده
امروز: -
مسئول مدیریت طرح و برنامه ریزی معاونت سرمایه انسانی بسیج گفت: هر زمانی که فردی احساس نیاز به حضور کند و فعالیت های متعددی را در این خصوص انجام دهد، بسیجی تلقی می شود بنابراین آحاد ملت ما بسیجی هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ بهزاد رضایی اظهار کرد: بسیج مجموعه مردمی فراگیر و در این حال منسجم و پویاست که به فرمان امام راحل، فرمان تشکیل این شجره طیبه در پنجم آذر سال ۵۸ صادر شده بود.
وی ادامه داد: این مجموعه هدفمند تحت فرمان مقام معظم رهبری، تحقق بسیج دهها میلیونی را هدف گذاری کرد و تا کنون تحولاتی در این راستا انجام شده است.
بسیج، شجره طیبهای است که همچنان ثمر میدهد
رضایی با بیان اینکه تحول در نظام جذب باید تحت شرایطی در ذیل ائتلاف بسیج تعریف شود، افزود: نخست تحول درون بسیج و دیگر اثر بخشی بیرونی است و ظرفیت سازی که برای بسیج و تنوع در عضویتها برای آحاد مردم براساس فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی را در بر میگیرد.
مسئول مدیریت طرح و برنامه ریزی معاونت سرمایه انسانی در مصاحبه با رادیو گفتگو با اشاره به مفهوم واقعی بسیج تصریح کرد: برابر فرمایشات مقام معطم رهبری، هر کس احساس مسئولیت و علاقه به اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشد، یک بسیجی تلقی میشود و دامنه بسیج عبارت از همه ملت هاست.
وی ۶ لایه را برای بسیج متصور شد و گفت: لایه اول بسیجی غیر عضو است که این لایه دربرگیرنده آحاد مردم است؛ درواقع کسیکه معتقد به قانون اساسی و علاقهمند به سرنوشت جمهوری اسلامی ایران باشد، در این لایحه قرار میگیرد.
رضایی بسیجی عمومی و عادی را به عنوان دو لایه بعدی برشمرد و افزود: این دو لایه دربرگیرنده آحاد مردم معتقد به قانون اساسی است که به عضویت سازمان بسیج مستضعفان درآمده اند، اما به دلیل مشغله فراوان فعالیتی در این زمینه ندارند.
مسئول مدیریت طرح و برنامه ریزی معاونت سرمایه انسانی ادامه داد: بسیجی فعال، فعال موثر و ویژه لایههای بعدی هستند که به فراخور حضور و فعالیت در بسیج قرار دارند و نقش آفرینی چند گانهای دارند.
وی بیان کرد: جذب حداکثری در بسیج با محوریت مسجد به عنوان اصلیترین پایگاه و منشا فعالیتهای بسیج صورت میگیرد لذا مسجد یکی از مقولههای اصلی تحول در جذب است.
رضایی با بیان اینکه اقشار مختلفی در بسیج قرار دارند، گفت: تا کنون ۲۲ قشر تحت عنوان ساختار بسیج تبیین و طراحی شده و این مسئله در ارتباط با فعالیت و نقش آفرینی بسیج با مسجد محلات است.
مسئول مدیریت طرح و برنامه ریزی معاونت سرمایه انسانی اذعان داشت: ساختار بسیج در اقصی نقاط کشور و به صورت شبکهای است و توسعه و تنوع بخشیدن به سازماندهیهای تخصصی و کارآمدی نقش آفرینی در عرصههای مورد نیاز انقلاب اسلامی، یکی از موارد مهمی است که در امر تحول به آن تاکید شده است.
وی با بیان اینکه آحاد ملت یک جامعه بسیجی را تشکیل میدهند، گفت: هر زمانی که فردی احساس نیاز به حضور کند و فعالیتهای متعددی را در این خصوص انجام دهد، بسیجی تلقی میشود بنابراین آحاد ملت ما بسیجی هستند.
رضایی گفت:: با نگاه تحولی و تعالی در این راستا میتوان شرایط را برای تحقق جذب دهها میلیونی بسیج مطابق با منویات امام راحل و دغدغههای مقام معظم رهبری را فراهم کنیم و برابر فرمایشات امام خمینی (ره)، شرایطی مهیا شود تا منجر به بسیج جهان اسلام شود.