پخش زنده
امروز: -
عشایر استان اصفهان تولید گوشت قرمز را به 11 هزار تن در سال افزایش دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیر کل امور عشایری استان اصفهان گفت: طرح افزایش زنجیره تولید گوشت قرمز در این استان اجرا شد و تولید سالانه گوشت قرمز در جامعه عشایر اصفهان از 6 هزار تن به 11 هزار تن رسیده است.
آقای مختار اسفندیاری افزود: این طرح با هدف امنیت غذایی، تحقق اهداف طرح اقتصاد مقاومتی، حفظ مراتع و جنگل ها، افزایش کیفیت گوشت قرمز و جلوگیری از واردات بی رویه گوشت اجرا شده است.
وی گفت: عشایر این استان 1 میلیون راس دام سبک دارند که با اجرای این طرح، تا کنون 20 هزار راس دام سبک تحت پوشش قرار گرفته است و در صورت افزایش اعتبار 30 هزار راس دام دیگر در این طرح قرار می گیرند.
آقای اسفندیاری با اشاره به اختصاص سالانه 45 میلیارد ریال برای اجرای این طرح، افزود: هم اکنون در حدود 300 پروار بندی کوچک و بزرگ با بیش از 500 خانوار عشایری در استان فعال هستند که در صورت افزایش اختصاص اعتبار، میزان تولید گوشت به 14 هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.
ضرورت حذف واردات بی رویه گوشت
مدیر کل امور عشایری استان اصفهان گفت : با تولید سالانه حدود 200 هزارتن گوشت قرمز در کشور، حذف واردات بی رویه گوشت، ضروری به نظر می رسد.
طرح افزایش زنجیره تولید گوشت قرمز در جامعه عشایری استان اصفهان از سال 94 آغاز شده است.
استان اصفهان بیش از 9هزار و 600 خانوار عشایری دارد که سالانه حدود 30 درصد از گوشت قرمز استان را تامین می کنند.
ایل بختیاری ، قشقایی و عرب جرقویه عشایر درون کوچ و برون کوچ استان اصفهان هستند.