پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بي بي سي؛ نماينده آلمان در پارلمان اروپا، برگزيت را بازي دو سر باخت براي انگليس و اتحاديه اروپايي خواند و تاکيد کرد خيلي غيرمسئولانه است که از اين شرايط آگاه باشيم اما هيچ تلاشي براي تغيير آن نکنيم.
هانس اولاف هنکل در گفتگو با بي بي سي، با تاکيد بر اينکه برگزيت اصلا ايده ي خوبي نيست گفت در 18 ماه گذشته حتي با يک نفر در آلمان برخورد نداشته ام که از برگزيت به نيکي ياد کند.
وي افزود: ما بايد به زيان هايي که برگزيت براي اروپا به ويژه براي آلمان به همراه دارد نيز توجه کنيم. پيامدهاي اقتصادي برگزيت براي انگليس کم کم دارند پديدار مي شوند. از جمله اين پيامدها مي توان به افزايش تورم و کاهش ارزش پوند (واحد پولي انگليس) اشاره کرد. همچنين مشاغل بسياري دارند از انگليس به اروپا نقل مکان مي کنند. اما فکر مي کنم اروپا هم همچون انگليس زيان مي بيند و در نهايت، با وضعيت باخت - باخت روبرو هستيم.
نماينده پارلمان اروپا گفت: خيلي غيرمسئولانه است که بدانيم با شرايطي باخت - باخت روبرو هستيم اما هيچ تلاشي براي تغيير اوضاع انجام ندهيم. هانس اولاف هنکل به تلاش هايي اشاره کرد که براي بر هم زدن برگزيت در جريان است و افزود: « انتظار داريم آقاي تاسک (دونالد تاسک) در مقام رئيس شوراي اروپايي توافقي نو را به انگليس پيشنهاد بدهد. توافقي که همه آن چيزهايي را که انگليس همواره خواهان آن بوده در اختيارش بگذارد اما از ضرر و زيان برگزيت جلوگيري شود.
اولاف هنگل گفت: کشورهاي بسياري در اتحاديه اروپايي هستند که همواره مي خواستند کنترل بيشتري بر موضوع مهاجرت خود داشته باشند. ديويد کامرون (نخست وزير پيشين انگليس) هم مي خواست خودمختاري بيشتري در زمينه مهاجرت بدست بياورد اما موفق نشد. به همين علت است که در درجه ي نخست ضرر و زيان هاي برگزيت دارد در انگليس و در قاره اروپا نمايان مي شود و در درجه دوم اختلاف ها بر سر مسائلي همچون مهاجرت دارد کمتر و کمتر مي شود. از اين رو کاملا اطمينان دارم اگر ديويد کامرون در زمينه ي مسائلي همچون مهاجرت خودمختاري بيشتري داشت موضوع همه پرسي به گونه ي ديگري رقم مي خورد. در ضمن کشورهاي بسياري بر اين باورند که خودشان بايد تصميم بگيرند چه کسي وارد کشورشان شود و چه کسي نشود.