همایش نانوایان بهارستان
نخستین همایش و کارگاه آموزشی متصدیان واحدهای نانوایی شهرستان بهارستان برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان در این همایش اظهار داشت: نان جزو اقلامی است که کیفیت و سلامت آن تأثیر مستقیم و بالایی در سلامت مردم جامعه دارد و به همین منظور باید در پخت آن دقت بالایی داشت.
بیوک حمیدی با تأکید بر لزوم رعایت آموزشهای ارائهشده توسط نانوایان، تصریح کرد: اگر نانوایان در نحوه استفاده از موادی نظیر جوش شیرین یا خمیرمایه دقت نداشته باشند، سلامت جامعه را به خطر خواهند انداخت، چراکه تمام اقشار جامعه از نان بهعنوان ماده غذایی استفاده میکنند.
در این همایش ضمن پخش فیلمهایی در خصوص بهداشت نانواییها و مواد مجاز قابلاستفاده در نان، کارشناس حاضر در برنامه توضیحات و آموزشهایی درباره میزان و نحوه استفاده از هریک از موادی که در پخت نان مصرف میشود به حاضران در مراسم ارائه داد.
همچنین در این همایش از نانوایان نمونه شهرستان بهارستان توسط مسؤولان بهارستانی تقدیر و تشکر صورت گرفت، تا این امر نیز انگیزهای برای فعالان این صنف بهمنظور فعالیت در چهارچوب موازین تعیینشده و به شکل بهداشتی شود.
این کارگاه بهمنظور ارتقای سطح کیفی و کمی نان در سالن شهید مطهری شهر گلستان برپا شد که در آن به مباحثی نظیر اهمیت نان، آلودگی نان، بهداشت فردی و مکان نانواییها، مضرات جوش شیرین، محاسن استفاده از خمیرمایه، شرح چکلیست نانوایی و انتظارات از نانواییها به ارائه مطالب علمی پرداخته شد.
به گزارش فارس؛ برگزاری چنین همایشهایی برای سایر اصناف نیز میتواند حائز اهمیت و مفید باشد؛ چراکه یادآوری و آموزش برخی موارد در این همایش نهتنها سبب یادگیری نانوایان بهارستانی شد، بلکه آنها از شرکت در این همایش ابراز رضایت کردند.