به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، احمدآبادی دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد و دارایی صبح امروز در نشست تخصصی مدیران و روسای ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان های سراسر کشور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از جمله کشورهایی است که با تصویب قانون مبارزه با پولشویی در صدد مقابله با این پدیده مذموم برآمده است.
وی افزود: در چند سال گذشته موارد و تعاملات زیادی را در این حوزه با پلیس آگاهی داشتیم که دریافت تجربیات و نظریات در این حوزه کمک شایانی کرده است که بتوانیم در بحث مبارزه با پولشویی در کشور ارتقاء پیدا کنیم.
دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد و دارایی تصریح کرد: هر اندازه که به جلو می رویم تعامل و تبادل تقویت می شود که در خصوص رابطه قضائی اجرایی و دستگاه اداری بی نظیر بوده است.
احمد آبادی اظهار داشت: تعاملات وبرنامه های خوبی با پلیس آگاهی ، مواد مخدر و اینترپل در این خصوص داشته ایم که نتایج بسیار خوبی را در پی داشته است که پیشرفت ها در مبارزه با پولشویی می تواند نتیجه خوب و ثمربخشی داشته باشد.
دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی اضافه کرد: به هماهنگی و دفاع ملی در سطح داخلی و همچنین در سطح بین الملل نیاز است.
وی تصریح کرد : چند کار مهم را در این حوزه قرار است شروع کنیم که در حال برنامه ریزی آن هستیم که قطعا پلیس به ویژه پلیس آگاهی نقش بسیار مهمی در پیشبرد اهداف ما خواهد داشت.
احمدی با اشاره به اهداف و برنامه های مبارزه با پولشویی گفت: همه اینها نشانگر این است که عزم ما جزم شود تا تعاملات و همکاری ها در بالاترین سطح شکل بگیرد.
وی افزود: ان شاء الله وظایف و تکالیف خود را در سطح داخلی به شکلی پیگیری کنیم که بتوانیم این ساختار را در سطح بین المللی به همگان نشان دهیم.
در این نشست آخرین اقدامات صورت گرفته در سطح داخلی و بین المللی موارد مرتبط از جمله پیگیری و نظارت در اجرای قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.