به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، اقای " نوری" در نشست تخصصی مدیران و روسای ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان های سراسر کشور با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این نشست به ویژه سردار " محمدرضا مقیمی" ؛ رئیس پلیس آگاهی کشور ، اظهار داشت: از تلاشی که برای ایجاد امنیت در حوزه های مختلف انجام می دهید ، سپاسگزارم ، شما سرافرازان عرصه مبارزه با جرایم هستید و تلاش های شبانه روزی شما عزیزان به نتایج مطلوبی چون امنیت منتج می شود.
معاون اقتصادی دادستان کل کشور با اشاره به همکاری خوب پلیس با قوه قضائیه در مبارزه با جرایم به ویژه جرایم اقتصادی افزود: باید قدردان زحمات سبزپوشان نیروی انتظامی باشیم، امنیت بی بدیل کشور در کنار لطف خداوند و تدابیر مقام معظم رهبری، مرهون تلاش و هوشیاری نیروهای مسلح به ویژه نیروی انتظامی است.
وی ادامه داد: از ابتدای استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران ، دشمنان همواره در صدد ضربه به نظام و انقلاب بوده و هستند و در این میان لطمه به " پایگاه اجتماعی " این نظام یکی از اهداف دشمنان است.
نوری با اشاره به اهمیت پایگاه اجتماعی در ثبات و موفقیت هر نظام و کشوری خاطرنشان کرد: سوء جریان مالی و اقتصادی در هر جامعه ای ، پایگاه اجتماعی آن جامعه را متزلزل می کند و به امنیت ذهنی و روانی مردم لطمه می زند ، بنابراین باید در مقابل جریان های مالی و اقتصادی هوشیار باشیم.
این مقام مسئول شفافیت در نظام اقتصادی را یکی از ارکان مهم جلوگیری از جرایم اقتصادی برشمرد و گفت: نظارت ، بازرسی و بررسی جریان های اقتصادی در کنار شفافیت نیز حائز اهمیت است.
معاون دادستان کل کشور با اشاره به اهمیت اقدامات پیشگیرانه در مبارزه با جرایم تأکید کرد : تدوین و اجرای " سیستم های یکپارچه سلبی و نظارتی " در ایجاد امنیت اقتصادی موثر است و ایجاد چنین سیستم هایی موجب محدودیت اعمال خلاف می شود.
نوری با بیان اینکه امروز حوزه های نظامی و انتظامی در حوزه بهره مندی از سامانه های نظارتی و کنترلی پیشگام هستند ، افزود: سامانه های نظارتی و کنترلی باید تقویت شود تا با این رویکرد اقدامات پیشدستانه نیز مورد توجه ویژه ای باشد.
معاون دادستان کل کشور تأکید کرد : حل بسیاری از معضلات باید در نطفه و از ریشه آغاز شود چرا که اگر این معضلات رشد کند باید پیامدهای ناشی از آن را نظارگر باشیم.
نوری با طرح این سوال که برای کمک به اقتصاد چه باید کرد؟ افزود: ارکان نظام می توانند به صورت یکپارچه در امر مبارزه با جرایم اقتصادی محکم و در کنار هم باشند و تجربه ثابت کرده هر جا که ارکان نظام در کنار هم قرار گرفته ، موفقیت ها تشدید شده است.
وی در پایان تقویت تعاملات پلیسی و قضائی را در به نتیجه رسیدن پرونده های جرایم اقتصادی موثر و کارآمد دانست.