پخش زنده
امروز: -
معاون استاندار مازندران گفت: باید جایگاه جایگزینی به جای صید داشته باشیم و زیستگاه پرندگان مهاجر را با نقشی توریستی گره بزنیم .
صیادان باید در چارچوب طرح اداره کل محیط زیست مازندران به شکار بپردازند و از پرندگان مهاجر صیانت کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، معاون سیاسی- امنیتی استاندار مازندران در نشست مسئولان و دوستداران محیط زیست در فرمانداری فریدونکنار گفت: دامگاه داران و صیادان پرندگان مهاجر در مناطق فریدونکنار، ازباران و سرخرود و دیگر تالاب های استان باید بر اساس قانون و موارد مورد تایید اداره کل محیط زیست مازندران به شکار بپردازند.
یونسی افزود: با بررسی وضع موجود ، برنامه ریزی ها برای ایجاد بخش پرنده نگری و اکوتوریسم زیست محیطی در منطقه با تقویت ظرفیت های موجود در منطقه امکان پذیر است.
وی گفت: پیش از این نیز جلسه مشترکی در استان درباره صید غیرمجاز پرندگان مهاجر برگزار شده بود و در جلسه امروز فرمانداری فریدونکنار نیز با حضور نمایندگان دامگاه داران ، صیادان ، بازار فروش پرندگان، دامپزشکی ، محیط زیست ، دانشگاه و سمن های زیست محیطی به توافق رسیدیم اقدامات در چارچوب طرح اداره کل محیط زیست مازندران باشد و غیر از این غیرقانونی تلقی می شود.
معاون استاندار مازندران گفت: به دنبال حفاظت محیط زیست و صیانت از آزادی پرندگان مهاجر هستیم و صیادان باید در چارچوب طرح اداره کل محیط زیست مازندران به شکار بپردازند.
یونسی افزود: باید جایگاه جایگزینی به جای صید داشته باشیم و زیستگاه پرندگان مهاجر را با نقشی توریستی گره بزنیم که البته در این مسیر ظرفیت های منطقه و مقدورات لازم احیاء و بسترسازی شده و اکوتوریسم مدنظر محقق شود.