پایان آذر آخرین مهلت بخشودگی جرایم رانندگی + فيلم
رئیس پلیس راهور کیش گفت: رانندگاني که تاکنون موفق به پرداخت جرائم مشمول دو برابری از سال 93 تا 95 نشده اند تا پایان آذر فرصت پرداخت مبلغ جرایم خود را دارند.

به گزارش
خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، سرگرد بهرام ایمانی نسب گفت: تخلفاتی رانندگي الصاقی و تسلیمی كه منجر به صدور قبض شده و بدليل پرداخت نكردن به دو برابر افزايش يافته اند مشمول بخشودگی می شوند و جرائمی که به وسيله دوربین ثبت شده اند مشمول اين قانون نخواهند شد.
وی افزود: رانندگان می توانند با ارسال بارکد قبض جريمه خود به سامانه پیامکی 1101202020 پرداخت كنند.
سرگرد بهرام ايماني نسب گفت: رانندگان با مراجعه به پلیس +10 و هم چنين تماس با شماره 120 مي توانند از جریمه وسیله نقلیه خود مطلع شوند و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.
رئیس پليس راهور کیش از تشدید برخورد با رانندگان حادثه ساز در جزيره کیش خبر داد و گفت: وسایل نقلیه این افراد به مدت 72 ساعت در پاركينگ پليس نگهداري و جریمه قانونی هم براي آنها در نظر گرفته خواهد شد.