پخش زنده
امروز: -
آئین تجلیل از خادمین درمانی اربعین حسینی قرارگاه جهادی سجادیه استان مازندران در سالن سازمان تبلیغات اسلامی استان مازندران برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما،در این آئین که باحضورسید حمید حسینی مسئول موکب امام رضا(ع) و رئیس اتحادیه رادیو تلویزیون عراق برگزارشد. یحیی دنیاگرد مسئول خادمان درمانی استان گفت : این مجموعه امردمی با هدف کمک به با شکوه تر شدن همایش جهانی اربعین حسینی (ع) اقدام به ایجاد دو درمانگاه به تفکیک خواهران و برادران در مسیر نجف به کربلا در نقطه «عمود ۲۸۵» در موکب امام رضا(ع) کردند.
دنیاگرد افزود :این مجموعه با استعداد 15پزشک و ۵۲ پرستار، ۶ نیروی داروخانه، 8 مترجم و ۱۶ نیرو از کادر پشتیبانی تلاش کرد تا در ایام اربعین حسینی، فارغ از هیاهوی نفسانی اصحاب این دنیا، جامه تعلقات دست و پا گیر عالم ماده را از تن به درآورده، بار سفر بسته و چون طبیبی دوّار، رهپویان طریق عشق و رستگاری را در مسیر کربلای معلا یار و غمخوار شوند، و بر زخم و آلامشان مرهم شفا و صبر و رحمت نهادند.
وی افزود :خادمین سیدالشهدا (ع) در این ایام متوسط روزی ۱۹۰۰ نفر از زائرین حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را درمان کردند که مجموعا طی ۹ روز فعالیت درمانگاه سجادیه حدود به 17000 نفر از زائرین سرور و سالار شهیدان خدمات پزشکی و درمانی ارائه شد.
این مسئول ادامه داد :در ۹ روز که قرارگاه جهادی سجادیه استان مازندران در مسیر نجف به کربلا استقرار داشت خدمات درمانی شامل تخلیه تاول پا، ویزیت و معاینه توسط پزشکان مجرب، خدمات تزریقات و پانسمان، سرم درمانی،مراقبت های اورژانس و تحویل داروهای مورد نیاز برای یک دوره درمانی ارائه گردید که خادمان درمانی قرارگاه جهادی سجادیه استان در این مدت 4 مریض بدحال را احیا نموده و نیز 8 بیمار را جهت تکمیل دوره درمان به بیمارستان شهر های نجف و حیدریه اعزام کردند.
در مدت استقرار تیم درمانی و پزشکی خدماتدهی به بیماران قلبی، تنفسی، گوارشی، دیابتی، آنفولانزا، تب و سرماخوردگی، گرفتگی و ضعف عضلانی و دندانپزشکی ارائه شده است.
یحیی دنیاگرد بیان داشت :پزشکان و پرستان قرارگاه سجادیه استان مازندران همچنین زائرانی از کشورهای عراق، افغانستان، آلمان، هند، پاکستان، لبنان و آذربایجان را درمان نمودنید.تیم درمانی در 3 شیفت کاری 8 ساعته و به صورت شبانه روزی به خدمت رسانی به زائرین سیدالشهدا (ع) پرداختند و در هر شیفت 3 پزشک، 17 نفر پرستار و 7 نیروهای پشتیبانی به ارائه خدمات به زائرن حضرت ثارالله پرداختند.
تمامی هزینه های این قرارگاه با کمک مردمان خیر دیار علویان تامین گردید که با توجه به حجم کار در ارائه خدمات به زائرین حدود 4 میلیارد ریال برای خرید 170 نوع دارو ، 71 قلم لوارم مصرفی، تهیه تجهیزات پزشکی و پشتیبانی هزینه داشته است.
در پایان این مراسم از خادمین درمانی استان تجلیل شد.