پخش زنده
امروز: -
معاون اول رئیس جمهور: با وجود افزایش تولید خودرو و افزایش تعداد سفرها، خوشبختانه در چند سال اخیر شاهد کاهش چشمگیر تلفات جادهای بوده ایم که نشان میدهد دست اندرکاران این بخش، موضوع ایمنی جادهها را وجهه همت خود ساخته اند.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، جلسه بررسي نقشه راه بهبود ايمني راه هاي کشور، عصر شنبه به رياست معاون اول رئيس جمهور برگزار شد.
اسحاق جهانگيري در اين جلسه با بيان اينکه ميزان تلفات جاده اي در کشور قابل قبول نيست و بايد براي کاهش تلفات چاره اي انديشيد، بر لزوم تدوين يک نقشه راه با برنامه زمانبندي مشخص با اهداف کمي تاکيد کرد به گونه اي که وظايف و تکاليف هر دستگاه و منابع مالي مورد نياز نيز مشخص باشد.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به گزارش وزارت راه و شهرسازي در خصوص جلسات کميسيون بهبود ايمني راه هاي کشور و تدوين نقشه راه بهبود ايمني راه هاي کشور، از دستگاه هاي مرتبط به خاطر مشارکت در تدوين اين برنامه قدرداني کرد و از وزير راه و شهرسازي خواست اين نقشه راه و راهکارهاي عملي آن را در قالب يک سند ملي براي تصويب در جلسه هيأت وزيران مطرح کند.
آقاي جهانگيري عملکرد دستگاه هاي مرتبط با ايمني راه هاي کشور را مثبت ارزيابي کرد و گفت: با وجود افزايش توليد خودرو و افزايش تعداد سفرها، خوشبختانه در چند سال اخير شاهد کاهش چشمگير تلفات جاده اي بوده ايم که نشان مي دهد دست اندرکاران اين بخش، موضوع ايمني جاده ها را وجهه همت خود ساخته اند.
وي افزود: خوشبختانه موضوع ايمني جاده ها و کاهش تلفات موضوعي است که مورد اتفاق همه جريانات سياسي، شخصيت ها و مسئولان کشور است بنابراين اگر راهکارهاي اطمينان بخشي براي کاهش تلفات جاده اي و ايمنسازي جاده هاي کشور تدوين شود، بي ترديد از حمايت ملي در کشور برخوردار خواهد بود.
معاون اول رئيس جمهور همچنين بر اهميت توسعه حمل و نقل ريلي و کاهش حمل و نقل جاده اي در کشور تاکيد کرد و اظهار داشت: توسعه حمل و نقل ريلي از سياست هاي قطعي در کشور است که يکي از آثار آن کاهش تلفات جاده اي است و اين موضوع در برنامه هاي وزارت راه و شهرسازي با جديت پيگيري مي شود و در بودجه سال 97 کل کشور نيز به عنوان يک جهت گيري دنبال خواهد شد.
در اين جلسه که وزراي صنعت، معدن و تجارت؛ بهداشت، درمان و آموزش پزشکي؛ رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا و رييس اورژانس کشور نيز حضور داشتند، وزير راه و شهرسازي توضيحاتي در خصوص اهميت موضوع ايمني راه هاي کشور و اينکه اين موضوع در سازمان ملل يک دهه را به خود اختصاص داده است بيان کرد و گفت: موضوع تلفات جاده اي و ايمني راه ها، يک موضوع جهاني پراهميت است که همه کشورها سرمايه گذاري هاي وسيعي در اين زمينه انجام مي دهند.
آقاي آخوندي افزود: مديريت ايمني راه، زيرساخت ها، خودروهاي ايمن، رفتار ايمن رانندگان و امداد و نجات پس از حوادث، پنج محور اصلي در موضوع ايمني جاده ها محسوب مي شوند که کميسيون ايمني راه هاي کشور نيز با تمرکز بر اين پنج محور، پس از برگزاري جلسات متعدد، نقشه راهي براي بهبود ايمني راه هاي کشور تدوين کرده است.
وي سپس گزارشي از اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش تلفات جاده اي و ايمنسازي راه هاي کشور و برنامه هاي در دست اقدام ارائه کرد و به تشريح جزئيات نقشه راه بهبود ايمني راه هاي کشور و ملزومات اجراي اين برنامه پرداخت.
در اين نشست پس از بحث و تبادل نظر درباره نقشه راه بهبود ايمني راه هاي کشور، مقرر شد اين نقشه راه و راهکارهاي عملي آن مجددا در کميسيون ايمني راه هاي کشور مورد بازبيني قرار گيرد و در قالب سند ملي، در جلسه هيأت دولت براي تصويب مطرح شود.