پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: امیدواریم با ارتباط جدید و رشتههای جدیدی که نیازهای صدا و سیما به ویژه در عرصههایی مانند فضای مجازی است مرکز علمی کاربردی رسانه بتواند نقش موثری ایفا کند.
شهاب اسفندیاری در حاشیه افتتاح فاز اول طرح توسعه نوسازی و تجهیز مرکز علمی کاربردی رسانه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: مرکز علمی کاربردی رسانه وابسته به دانشگاه صدا و سیما، مسئولیت تامین آموزشهای حرفهای و کاربردی مورد نیاز این سازمان را که در دانشگاه صدا و سیما ارائه نمیشود، دارد.
وی گفت: برخی دورههای کاردانی و کارشناسی در حوزه فنی مهندسی رسانه، ارتباطات و روزنامه نگاری و تولید رادیو و تلویزیون این مرکز تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی است و این دانشگاه یکی از دانشگاههای فعال آن محسوب میشود.
اسفندیاری افزود: این مرکز در سالهای گذشته از نظر تجهیزات فنی و امکانات دچار مشکلاتی شده بود، بخش اصلی ماموریت این دانشگاه در کارورزی و کاربینی دانشجو هاست و به دلیل همین مشکلات، گاهی امکان انجام این کارها نبود، ولی در ماههای گذشته با حمایتهای رئیس سازمان صدا و سیما و معاون سرمایه انسانی و منابع مالی این سازمان، چندین طرح نوسازی و تجهیز در این دانشگاه به مرحله اجرا درآمده است.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: کارگاههای کامپیوتری که برای انیمیشن و گرافیک ضروری است و نیز استودیوهایی در این دانشگاه طراحی شد و این مرکز ارتباط بسیار خوبی با بدنه صدا و سیما دارد، زیرا بسیاری از استادانی که اینجا تدرس میکنند حرفه ایهای صدا و سیما هستند.
وی افزود: اکنون در حال تنظیم تفاهم نامههایی با معاونت فضای مجازی صدا و سیما و تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی هستیم.
اسفندیاری با بیان اینکه مسئولیت نظارت بر تولید صوت و تصویر در فضای مجازی با صدا و سیماست، گفت: تفاهم نامههایی امضا شده است که دانشگاه صدا و سیما و مرکز علمی کاربردی ما آموزشهای لازم برای کسانی که میخواهند تولید نظارت یا سایتهایی را راه اندازی کنند ارائه دهند که امیدواریم این مرکز در این زمینه نقش فعالی ایفا کند.