پخش زنده
امروز: -
کارخانه مصنوعات پلاستیکی در چهارمحال و بختیاری 80 درصد تولیدات خود را به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛ کارگران این واحد تولیدی، سالانه 14 هزار تن انواع سفره، پاکت زیپ دار، دستکش، کیسه های فریز و زباله تولید می کنند که 11هزار و 800 تن آن به کشورهای عراق، کویت، لبنان، رومانی و سوئد روانه می شود.
مدیرعامل این واحد تولید مصنوعات پلاستیکی گفت: با بکارگیری کارگران متخصص، شیوه های نوین تولید، خرید همه مواد اولیه مرغوب از پتروشیمی های داخل کشور و صرفه جویی های ارزی موفق شده ایم بهره وری کارخانه را افزایش دهیم و ارزش صادرات مصنوعات را از هشت میلیون و 500 هزار دلار در سال 94 به 9 میلیون و 200 هزار دلار در سال 95 برسانیم.
هم اکنون 800 واحد صنعتی و تولیدی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این تعداد 200 واحد راکد است و یا با کمتر از 50 درصد ظرفیت تولید کار می کند.
کارخانه تولید مصنوعات پلاستیکی که از سال 70 در شهرک صنعتی شهرکرد به مساحت چهار هزار متر مربع راه اندازی شده؛ هم اکنون بزرگترین واحد مصنوعات پلاستیکی چهارمحال و بختیاری است.
خانم قاسمی معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: 150 کارگر در این واحد مشغول به کارند و با ابتکار عمل توانسته اند از 26 سال پیش تاکنون تمام دستگاه های موجود در 40 خط تولیدی را تعمیر، بازسازی و بهینه سازی کنند.
نظری مدیر داخلی کارخانه هم گفت: در این واحد تولیدی که سالانه 10 هزار تن گرانول پتروشیمی بندر امام خمینی را مصرف می کند تا آخر بهار سال آینده چهار هزار متر مربع به وسعت سالن های تولیدی اش افزوده خواهد شد و 30 نفر دیگرهم شاغل می شوند.
کمبود سرمایه در گردش، نبود پایانه های صادراتی، هزینه های بالای تولید، کیفیت پایین مواد اولیه و تعرفه های گمرکی از جمله مشکلات پیش روی صادر کنندگان کالا از چهارمحال و بختیاری است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری هم گفت: به زودی وام کم بهره به صاحبان واحدهای صادراتی استان پرداخت می شود.
مودودی معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر به شهرکرد گفت: 2 هزار و 300 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی برای حمایت از صادر کنندگان کشور پرداخت می شود و این فرصت مناسبی برای تولید کنندگان و رونق اقتصادی است.
هرچند کیفیت در بازارهای خارجی حرف اول را می زند اما کالاهای چینی و ترکیه ای هم این روزها با قیمت های استثنایی و بدون پرداخت عوارض در دنیا جولان می دهند، اینجاست که رقابت صادراتی شدید و تولیدات داخلی در معرض خطر است.