پخش زنده
امروز: -
نخستین نشست سرمایهگذاری فناوری با حضور صندوقهای سرمایهگذاری مخاطرهپذیر کشورهای عضو دی-هشت در پارک فناوری پردیس آغاز بکار کرد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس پارک فناوری پردیس و دبیر شبکه انتقال فناوری هشت کشور درحال توسعه گفت: این نشست با رویکرد همافزایی بین صندوقهای مخاطرهپذیر کشورها طراحی شده است و بخشهای نشست شامل سخنرانیهای کلیدی، پنلهای بحث و گفتگو، ارائه تجربیات و مدلهای سرمایهگذاری مخاطرهپذیر برگزیده، ارائه داستان تعامل استارتآپهای منتخب با سرمایه¬گذاران، جلسه ارائه فرصتهای سرمایهگذاری توسط شرکتهای نوپا (Pitch Deck) و کارگاههای آموزشی است.
صفاری نیا افزود: سرمایهگذاری شرکتی (CVC)، سرمایهگذاری مشترک (co-invest)، ارزشگذاری شرکتهای نوپا، نقش دولت، قوانین مرتبط با صندوقها و نیز کسب و کار فرشتگان سرمایهگذار توسط کارگروه علمی نشست به عنوان محتوای پنلهای نشست انتخاب شده و از متخصصین این حوزه از کشورهای اسلامی برای ارائه آخرین دستاوردها و نظرات مرتبط دعوت به عمل آمده است.
وی افزود: متخصصان و سخنرانان از کشورهای اسلامی، صندوقهای مخاطرهپذیر، شرکتهای نوپا و نمایندگان کشورها از بخشهای مختلف علمی و فناوری در این نشست حضور دارند .
اولین نشست سرمایهگذاری فناوری دی-هشت (TIM 2017) با محوریت صندوقهای سرمایهگذاری مخاطرهپذیر امروز و فردا در پارک فناوری پردیس برگزار میشود .
قنبرپور رئیس فن بازار ملی ایران گفت:
کمتر از دو دهه از اولین باری که مفهوم استارتآپ در دره سیلیکونولی مطرح شد میگذرد و هیچ کس تصور نمیکرد قرار است این مفهوم دنیای کسب و کارها را تا این حد متحول کند، این روزها بازار ایده پردازان و شرکت های استارت آپی داغ داغ است، اگرچه در تمام طول زندگی بشر همواره مخترعین و ایده پردازان مورد توجه بوده اند اما در سال های اخیر موضوع نوآوری و فناوری موجبات پیشرفت بسیاری کشورها را فراهم آورده است به گونه ای که نوآوری تبدیل به یکی از ارکان مهم سبقت اقتصادی کشورها شده است، از سویی استارت آپ ها که به عنوان پرچمداران این عرصه پیشرو هستند خود نیاز به سرمایه مالی و حمایت های معنوی دارند.
وی افزود: استارتاپها بهعنوان کسبوکارهای نوپا، زودبازه و کم هزینهای که در دنیای امروز، رویای اغلب جوانان خلاق و خوشفکر شدهاند به سرعت در جای جای دنیا ریشه دوانده و حالا شاهد برخاستن هزاران استارتاپ موفق در کشورها و شهرهای دور و نزدیک هستیم؛در کشورهای جهان اول سرمایهگذاری در این بخش یکی از ارکان ضروری برای پیشرفت و توسعه به شمار می آید.
دولت ها، بازارهای پول و سرمایه، سرمایه گذاران جسور و فرشتگان سرمایه گذاری 4بازیگر مهم برای سرمایه گذاری و توسعه استارتاپ ها به شمار می آیند.
قنبرپور گفت: پارک فناوری پردیس بعنوان دبیرخانه شبکه انتقال و تبادل فناوری سازمان دی-هشت و مرکز فن بازار ملی ایران که دو مجموعه پیشرو در ایران برای حمایت و کمک به استارتاپ ها به شمار می¬آیند آستین ها را بالا زده اند تا توجه سرمایه گذاران داخلی و خارجی به موضوع نوآوری در فناوری را بیش از پیش معطوف کنند؛«نشست سرمایه گذاری فناوری میان کشورهای عضو سازمان دی-هشت»که دور اول آن این هفته برگزار خواهد شد، فعل به انجام رساندن این هدف است.
وی افزود: کشورهای حاضر در این نشست شامل:ایران، ترکیه، اندونزی، پاکستان، مالزی، بنگلادش، اردن ونیجریه هستند و رویکرد این نشست، فراهم کردن زمینه برای تعامل و همکاری میان صندوق¬های جسورانه کشورهاست.
رئیس فن بازار ملی ایران گفت: این رویکرد مستلزم حضور نوآوران و فناوران از کشورهای عضو است و باعث میشود نوآوران بتوانند بازار هدف وسیعتری را برای ایدههای خود تصور کنند و امکان تجاریسازی ایدهها در کشورها به هدف تحقق نزدیک شود.
وی افزود: نشست امسال با موضوع، «صندوقهای مخاطرهپذیر، تجربیات و مدلهای تامین مالی»،اولین نشست سرمایه گذاری فناوری با رویکرد صندوق های سرمایه گذاری جسورانه vc است که برای بررسی مسائل و دغدغه های روزِآنها و شناسایی فعالان مرتبط جهت تعریف همکاری در فناوری ها و نوآوری ها روزهای دوشنبه و سه شنبه 13و 14آذر ماه سال جاریدر محل پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
قنبرپور گفت: چهار صندوق سرمایه گذاری جسورانه (یا همان VC) در این نشست دو روزه به ارائه مدلهای کاری خود خواهند پرداخت و مطالبی از قبیل حجم سرمایه گذاری و پورتفولیو، بهترین دستاورد و بهترین خروج، تمرکز اصلی، Stageای که در آن سرمایه گذاری می¬کنند، نحوه پیداکردن استارتاپ ها (برای سرمایه گذاری)، تجربیات سرمایه گذاری در خارج از کشور، چالشهای اصلی و نحوه رویارویی با آنها و ... را برای حاضرین در نشست تشریح خواهند کرد.