پخش زنده
امروز: -
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن شناسی یکی از مهمترین ویژگیهای فردی است که روحیه انقلابی دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت الله احمد جنتی امروز در سومین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی در بوشهر، با اشاره به اهمیت شناخت دشمنان و توطئههای آنان، به فتنه سال 88 اشاره کرد و افزود: فتنه 88، مساله سادهای نبود، آمریکا آن را طراحی کرده بود تا موجب براندازی نظام اسلامی شود که حماسه 9 دی پایانی بود بر آن.
وی با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه میان مسلمانان هستند، بیان کرد: سردار سلیمانی یکی از افرادی است که با هدایت جنگ علیه داعش در عراق و سوریه، از ایجاد اختلافات در این سرزمینها جلوگیری کرد و نقش تعیین کنندهای در پیروزی سپاه اسلام بر کفر داشت.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اهمیت حفظ وحدت در زمان حاضر خواند و تصریح کرد: مسوولیت حفظ دین و کتاب خدا و اتحاد میان مسلمانان به عهده علما و روحانیان است؛ هر چند همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی نباید بگذارند که خدشهای به این وحدت وارد شود.
آیت الله جنتی تاکید کرد: با وحدتی که میان مسلمانان وجود دارد، دشمنان نمیتوانند توطئه شوم تفرقه افکنی خود را محقق کند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری خطاب به روحانیان هم گفت: باید مراقب منافقانی بود که ساکت ننشستهاند و میخواهند ریشههای نظام و اسلام را خشک کنند و با فضای مجازی، اخلاق، عصمت، دین و عقیده مردم را هدف قرار دادهاند.
وی از روحانیان خواست مردم را از دسیسههای دشمن آگاه کنند و مواضع انقلابی و اسلامی رهبر معظم انقلاب را مد نظر داشته باشند.
آیت الله جنتی همچنین آگاهی بخشی، بصیرت و ساده زیستی را از ویژگیهای عالمان عنوان کرد؛ ویژگیهایی که با آنها میتوان مردم را در عمل هدایت کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز علامه بلادی را از مفاخر استان بوشهر معرفی کرد که نقش تاثیرگذاری در مبارزات ضداستعماری مردم این خطه و آگاهی بخشی جامعه داشته است.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روحانیان را زبان گویای معارف دین و ستون محکم پایداری و حراست از دین خدا عنوان کرد و عالمانی مانند علامه بلادی، مجتهد برازجانی و سید مرتضی اهرمی را از افتخارات استان بوشهر دانست که در این زمینهها مجاهدتهای فراوانی داشتهاند.
وی، تولیدعلم، ولایتمداری و انقلابی بودن را شاخص حوزههای علمیه عنوان کرد و افزود: حوزهها باید بر مبنای اندیشه رهبر معظم انقلاب تمام تلاش خود را برای تحقق این شاخصها به کارگیرند.
امام جمعه کاشان و نماینده اسبق مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری نیز علم، عمل و مجاهدت را از شاخصهای مهم حوزویان دانست وگفت: علما و بزرگان ما باید تلاش کنند نسل جدید را با این ویژگیها آشنا و تربیت کنند.
آیت الله عبدالنبی نمازی رمز موفقیت روحانیت را در طول تاریخ تقوا و جهاد عنوان کرد.
سومین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی بوشهری برای سومین سال پیاپی در بوشهر برگزار میشود تا ویژگیهای شخصیتی و مبارزاتی این عالم مجاهد که یکی از سران مبارزه علیه استعمار انگلیس بوده به جامعه بیشتر معرفی شود.
800 اثر به این کنگره فرستاده شد که 24 اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.
آیت الله سید عبدالله بلادی بوشهری سال1291ق در نجف اشرف به دنیا آمد. وی پس از آن که در حوزه نجف اشرف به درجه اجتهاد نائل شد، در سال 1326ه.ق و در گرماگرم جنبش مشروطیت از نجف به بوشهر آمد.
آیتالله بلادی یکی از عالمانی بود که هدایت جنبش مردم استان بوشهر در برابر استعمار انگلیس در زمان جنگ جهانی اول را بر عهده داشت و رئیسعلی دلواری را در مبارزه راهنمایی، و در برقراری ارتباطات با دیگر بزرگان منطقه یاری میکرد.
این عالم مجاهد به چند زبان از جمله عربی، لاتین، عبری و اردو آشنایی کامل داشت و از فنون جدید چون صنعت چاپ، عکاسی و روزنامه نگاری در مبارزه بهره می جست.
آیت الله بلادی 23محرم 1372 هجری قمری برابر با سوم آبان سال 1331هجری شمسی در بوشهر دیده از جهان فروبست.
پیکر وی در نجف اشرف به خاک سپرده شده است.
از آیت الله بلادی بیش از هفتاد کتاب و رساله چاپی و خطی در حوزههای مختلف از جمله فقه، رجال، حدیث، تفسیر، هیات و نجوم، شعر، سیاسی و انتقادی،کلام، تاریخ و اخلاق باقی مانده است.