پخش زنده
امروز: -
سناتور وارنر روز جمعه را بدترین روز کاری خود در مجلس سنای آمریکا توصیف کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از سی ان ان؛ معاون کمیته ی اطلاعاتی مجلس سنای آمریکا با اشاره به اختلاف عمیق نمایندگان حزب دموکرات و حزب جمهوریخواه بر سر طرح اصلاح قانون مالیاتی و تصویب این طرح بر خلاف مخالفت دموکرات ها گفت: روز جمعه ( یک روز پیش از تصویب طرح) بدترین روزی بود که در جایگاه سناتور تجربه کردم.
سناتور مارک وارنر، نماینده دموکرات ایالت ویرجینیا در مجلس سنا ضمن تاکید بر ضرورت اصلاح قانون مالیاتها در آمریکا و بازگرداندن سرمایه هایی که به علت مالیات های سنگین از این کشور خارج شده اند، گفت: یادآوری سه نکته درباره فرآیندی که به تصویب این طرح ختم شد، لازم است. نخست این که جمعه شب خیلی شتابزده این طرح را به شکل دست نویس تکمیل کردند. مفاد بسیاری را با هدف تامین منافع گروه های دارای منافع ویژه در طرح گنجاندند. یک مورد از این مفاد افشا شد و به مستثنی شدن دانشکده ای خاصی اشاره داشت که در حمایت خانواده ی دِواس (وزیر آموزش کابینه ترامپ) قرار دارد. این دانشکده از کاهش مالیاتی ویژه ای برخوردار شد. این تنها یک مورد از ده ها مورد گروه های دارای منافع ویژه بود که افشا شد.
وی افزود: دوم من از جمله افرادی بودم که با افزایش 20 هزار میلیارد دلاری بدهی کشور به شدت مخالفت می کردم اما اطمینان دارم با اجرای این طرح بیش از دو هزار میلیارد دلار به بدهی ملی ما افزوده می شود. هر چه رشد اقتصادی در سایه ی کاهش مالیات بیشتر شود باز هم پاسخگوی افزایش بدهی مالی نخواهد بود. پیشتر پذیرفته شده است که با اجرای این طرح یک هزار و 400 میلیارد دلار کسری اتفاق می افتد اما همه آن مواردی که به عنوان نقاط قوت این طرح آمده است ظرف 5 سال خود به خود لغو می شوند و به اصطلاح پرتگاه های مالی افزایش می یابند و در نتیجه بدهی ملی بیش از پیش افزایش می یابند.
نکته سوم درباره مفاد بین المللی این طرح است. اطمینان دارم با اجرای این طرح شرکت های بیشتری وادار خواهند شد سرمایه گذاری خود را به خارج از آمریکا منتقل کنند و برای نمونه کارخانه های خود را در آلمان بسازند و مالکیت معنوی خود را در پناهگاه های (فرار) مالیاتی به ثبت برسانند و به شکلی اقدام کنند که لازم نباشد هیچ مالیاتی در آمریکا بپردازند. و نیز اگر قرار است این پول را با نرخی ارزان به کشور بازگردانیم چرا شرکت ها را ملزم نکنیم بخشی از همین پول را برای آموزش نیروی کار خود هزینه کنند و مهارت هایی را فرا بگیرند که برای رقابت کردن به آن نیاز دارند.
جمهوریخواهان تنها چند گام تا نهایی کردن طرح خود برای اصلاح قانون مالیات ها در آمریکا فاصله دارند. گفته شده این طرح، پیامدهایی جان فرسا برای مردم این کشور به همراه خواهد داشت. با این وجود، رئیس جمهور دونالد ترامپ، صبح خیلی زود روز یک شنبه، تلاش تازه ای را برای بی اعتبار کردن روند بررسی از پرونده ی تبانی با روسیه آغاز کرد.
وی ساعت شش و پانزده دقیقه ی صبح به وقت محلی در پیامی توئیتری درباره ی مدیر پیشین اف بی آی، جیمز کومی نوشت: «هرگز از کومی نخواستم بررسی ها را درباره فلین (مایکل فلین ، مشاور برکنار شده ی امنیت ملی کاخ سفید) متوقف کند. اما اخبار ساختگی (تقلبی) دوباره دارند یکی دیگر از دروغ های کومی را پوشش می دهند.»
جیمز کومی روز هفتم ژوئن گذشته در بیانیه ای گفته بود ترامپ به او گفته « امیدوارم بتوانی راهی پیدا کنی که از این موضوع چشم پوشی کنی و دست از سر فلین برداری. او فرد خوبی است. امیدوارم بتوانی از این موضوع بگذری.» این در حالی است که مشاور پیشین امنیت ملی دونالد ترامپ به جرم دورغ گفتن به اف بی آی درباره تماس هایش به سفیر روسیه در واشنگتن مجرم شناخته شده است.