تعارض قوانین داخلی کشورها مانع همکاری های بین المللی جرائم سایبری
معاون امور بین الملل پلیس فتای ناجا : تعارض قوانین داخلی کشورها در حال حاضر بزرگ ترین مانع برای همکاری های بین المللی در پیگیری و رسیدگی به جرائم سایبری فراملی است.
سرهنگ حسین رمضانی در نخستین کارگاه منطقه ای پیشگیری و مقابله با جرائم نوظهور سایبری در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: یکی از مهمترین جرائم نوظهوری که بسیاری از کشورها با آن درگیرند موضوع باج افزارهاست؛ بدافزارهایی که پیش از این هم توانستند در کمتر از یک ساعت چندین کشور را درگیر کنند.
وی اضافه کرد: پول های اینترنتی یا مجازی هم امروز به کمک جرائم نوظهور آمده اند.
وی گفت: ما به دنبال توسعه و تقویت همکاری های منطقه ای و رسیدن به یک ادبیات مشترک برای مقابله با جرائم سایبری هستیم.
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتای ناجا ضمن برشمردن مهمترین چالش های رایج در فضای سایبری افزود: در حال حاضر عدم همکاری سرورهای بزرگ بین المللی، رمزنگاری بسیار بالا در پیام رسان های موبایلی و پول های مجازی از جمله تهدیدهای فضای سایبر است که در نهایت شرایط را به نفع مجرمان تمام می کند.
اولین کارگاه منطقه ای پیشگیری و مقابله با جرائم نوظهور سایبری صبح امروز به میزبانی ایران و با حضور سردار هادیان فر رئیس پلیس سایبری کشور و نمایندگانی از وزارت امور خارجه افتتاح شد و به مدت دو روز در هتل سیمرغ تهران ادامه خواهد داشت.
در این کارگاه که با همکاری دفتر مقابله با موارد مخدر و جرم سازمان ملل ( UNODC) و با مشارکت کشورهای منطقه مثل افغانستان، پاکستان، قرقیزستان و قزاقستان و همچنین کشورهای آمریکایی، ایتالیا، اسپانیا و هلند برگزار شد.