محسنی اژه ای در صد و بیست و یکمین نشست خبری:
۹۸ درصد سپرده گذاران تسویه حساب شدند
سخنگوی قوه قضائیه: ۹۸ درصد سپرده گذاران مؤسسههای مالی- اعتباری تعیین تکلیف و تسویه حساب شدند و مابقی نیز در دستور کار است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در یکصد و بیست و یکمین نشست خبری خود در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز آغاز امامت امام زمان (عج) و فرا رسیدن میلاد حضرت رسول اکرم (ص) ضمن ابراز همدردی با همه مصدومان زلزله کرمانشاه از همه گروههای مردمی که نوع دوستی، تعهد و صمیمت خود را نشان دادند تشکر کرد.
وی گفت: از نیروهای مسلح و بسیج و سایر مسئولان قدردانی میکنیم و باید تلاش بیشتری صورت بگیرد تا از آلام این افراد کاسته شود.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید آخرین تصمیمات اتخاذ شده در خصوص مؤسسه مالی- اعتباری کاسپین به کجا رسیده است افزود: اکنون تنها بحث کاسپین مطرح نیست بلکه همه تعاونیها و مؤسسات مالی_ اعتباری نیز مطرح است؛ در مجموع هشت تعاونی بودند که بعداً مؤسسه کاسپین تشکیل شد تا بتواند امورات آنها را انجام دهد.
وی گفت: برخی از افراد این مؤسسات و شرکتهای مالی و اعتباری مانند فرشتگان بازداشت شدند.
محسنی اژهای افزود: این پروندهها دو بخش دارد؛ یک بخش قضایی مربوط به تعقیب متهمان، شناسایی اموال و کارشناسی اموال است که در دادسرا به جدیت دنبال میشود و حتی خارج از نوبت رسیدگی میشود.
وی ادامه داد: بخش دیگر تعیین تکلیف سپرده گذاران است؛ این کار با کمک دولت، مجلس، بانک مرکزی و سپرده گذاران این چند مؤسسه از جمله فرشتگان، طوس، وحدت و ... با توجه به اموالی که از این مؤسسات شناسایی شده است انجام میشود.
محسنی اژهای گفت: احتمالاً مواردی نیز در آینده شناسایی میشود؛ خط اعتباری در اختیار بانکها قرار گرفته است تا بتوانند سپردهی سپرده گذاران را پرداخت کنند.
بیش از ۱۳۶ هزار تماس با قوه قضائیه در آبان
وی افزود: اکنون اینکه سپرده گذاران به کل سپردههای خود برسند امکان پذیر نیست و اموال شناسایی شده تکافوی این کار را نمیدهد، بنابراین مقرر شده است کسانی که در رابطه با کاسپین سپرده گذاری کرده اند تا ۲۰۰ میلیون (تومان) پرداخت شود و در مورد طوس، وحدت و بقیه تا ۱۰۰ میلیون پرداخت شود.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: بر اساس آمار بانک مرکزی با این اقدام تعداد کثیری از سپرده گذاران تعیین تکلیف و تسویه میشوند که ۹۸ درصد سپرده گذاران را شامل میشود؛ البته این به معنای آن نیست که ۹۸ درصد سپردهها تعیین تکلیف شود بلکه ۹۸ درصد سپرده گذاران تعیین تکلیف میشود، چرا که ممکن است برخی سپرده گذاران سپرده هایشان کلان باشد، بنابراین مجموعه سپردهها با سپرده گذاران تفاوت دارد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: بیش از ۱۳۶ هزار تماس از طریق تلفن گویا و وب با قوه قضاییه در آبان امسال انجام شده است.
حجت الاسلام محسنی اژهای در ادامه نشست خبری خود افزود: رقم قابل توجهی از این تماسها مربوط به مساله مهریه، نفقه و مسائل خانواده بوده است.
وی گفت: از ابتدای امسال تا به امروز با تلاش سازمان زندانها ۱۰ هزار و نه نفر با آزادی مشروط از زندان آزاد شدند و مجازات ۱۰ هزار و ۷۴ نفر به دلیل عفو، تقلیل پیدا کرد و ۳۰۴۱ نفر نیز به دلیل عفو از زندان آزاد شدند.
در موضوع بیمارستان اسلام آباد پرونده قضایی تشکیل شده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در موضوع زلزله کرمانشاه سازمان بازرسی کل کشور ورود کرده اما نتیجه نهایی اعلام نشده است و فقط در موضوع بیمارستان اسلام آباد که در این زلزله تخریب شد، پرونده قضایی تشکیل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ادامه نشست خبری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا پیمانکاران متخلف در حادثه زلزله کرمانشاه به دادگاه دعوت شده اند؟ افزود: در بحث این زلزله سازمان بازرسی کل کشور ورود کرد و البته این سازمان درخصوص یکی از بیمارستان هایی که تخریب شده است قبلاً گزارش داده بود که متأسفانه مورد توجه قرار نگرفت.
وی گفت: سازمان بازرسی کل کشور درخصوص سازمان های دولتی اعم از بیمارستان یا مسکن مهر نیز ورود داشته که نتیجه آن هنوز نهایی نشده است.
اژه ای گفت: فقط در موضوع تخریب بیمارستان اسلام آباد که در برخی رسانه ها بیمارستان سرپل ذهاب ذکر شده است، کوتاهی صورت گرفته است و فرد مسئول را خواسته اند و برای او قرار صادر کرده اند اما خود او هم کوتاهی را قبول کرده و گفته است ترمیم می کند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: البته افراد فنی هنوز نظر خود را نداده اند و اینکه گفته شده بود بر اثر ریزش مسکن مهر 100 نفر کشته شده اند خلاف است.
وی در پاسخ به سؤالی درباره آخرین وضع پرونده برادر معاون اول رئیس جمهور نیز گفت: وی هنوز در بازداشت و پرونده اش در مرحله دادسرا و تحقیقات است و اطلاعات بیشتری ندارم.
موضوع دریافت ۵ سکه دروغ محض است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: آقایی که اعلام کرده بود تعدادی از مسئولان به خاطر حضور در جلسات ایام تحریم پنج سکه پاداش گرفته اند خبری دروغ است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه نشست خبری افزود: اعلام شده است آقایان فیروزآبادی، سردار جعفری، طائب، رئیسی، مصباحی مقدم و محسنی اژهای بابت شرکت در این جلسات ۵ سکه گرفته اند که چنین جلساتی با این ترکیب مرتبط با مسائل اقتصادی نه در آن زمان و نه قبل و بعد از آن زمان تشکیل نشده است و چنین ترکیبی کلاً دروغ است؛ البته در زمان آقای احمدی نژاد و در دولت نهم به اعضای دولت و غیر دولت به مناسبتهای اعیاد اسلامی سکه میدادند که معمولاً نیم سکه یا یک سکه بود و فکر میکنم یکبار هم دو و نیم سکه داده اند.
وی گفت: اگر این سکهها منظورشان باشد درست است، اما اگر همه را جمع کرده اند و بحث این پنج سکه مطرح شده است قبول ندارم.
خودداری محسنی اژهای از بیان جزئیات پرونده حمید بقائی
سخنگوی قوه قضائیه از بیان جزئیات پرونده حمید بقائی خودداری کرد و گفت: به زودی حکم وی صادر خواهد شد.
غلامحسین محسنی اژای در نشست خبری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا اظهارات آقای قاضی پور مبنی بر پیدا شدن مقادیر زیادی پول و کارت هدیه در منزل آقای بقائی و نامعلوم بودن سرنوشت ۳ و نیم میلیون یورو در اجلاس غیر متعهدها از اتهامات آقای بقائی است افزود: من از بیان جزئیات این پرونده معذورم و آنچه از طرف آقای قاضی پور نقل قول شده مربوط به خودشان است.
وی گفت: خیلی زمان نمیبرد که حکم این پرونده صادر شود و بعد از اعتراض به حکم هر زمان که حکم قطعی شد اطلاع رسانی خواهیم کرد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: درخصوص اینگونه پروندهها که پیش از این بوده است و آینده هم خواهد بود، مطالبی مطرح میشود مبنی بر اینکه میتوان اسم متهم و عنوان کلی او را گفت: یا نه؟ که در این باره اختلاف نظر وجود دارد و عدهای میگویند پیش از قطعی شدن حکم هیچ نام و نشانی از متهم نباید برده شود؛ چه این فرد معروف باشد چه نباشد؛ اما عدهای دیگر معتقدند که اگر کسی معروف بود و همه مردم هم فهمیدند که او دستگیر شده است میتواند مسئول قضایی در مورد خبر دستگیری او اعلام نظر کند.
وی گفت: اگر درباره اینگونه متهمان مرجع رسمی تعیین نکند که دستگیر شده است یا نه موجب بی اطمینانی میشود و شاید مردم بگویند او مرده و یا ربوده شده است.
وی افزود: من در این خصوص به قانون گذار توصیه میکنم که طوری ننویسند که هیچ چیز نتوان گفت و در حد متهمان معروف وقتی که در هم رسانهها گفته میشود میتوان گفت.
سخنگوی دستگاه قضا افزود: در مرداد سال ۹۴ که من خبر احضار و بازداشت آقای بقائی را گفتم به من ایراد گرفتند، البته من به هیچ جزئیاتی اشاره نکردم.
محسنی اژهای درباره علت توقیف روزنامه کیهان و اینکه چرا برخی روزنامههای ناقض امنیت ملی برخورد نمیشوند افزود: تأیید مصداق خلاف امنیت ملی دوگونه است؛ یا مسئله آنقدر روشن است که نیاز به مرجع تخصصی ندارد و خود مدعی العموم هم میتواند وارد شود، اما اگر تشخیص مشکل بود مرجع تخصصی باید ورود کند و درخصوص این سؤال دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کرده بود و اگر درباره روزنامه دیگری هم اعلام میشد این برخورد صورت میگرفت.
وی افزود: البته شاید برخی بگویند که اقدام روزنامه کیهان خلاف امنیت ملی نبوده است.
پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان هنوز به دادگاه نرفته است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان هنوز به دادگاه نرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان به دادگاه ارسال شده است یا خیر؟ افزود: تا هفته قبل که پیگیری کردم پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان به دادگاه نرفته است.
وی گفت: در این پرونده ۳۷ نفر تحت تعقیب قرار گرفتند که هشت نفر بازداشت شده اند و دو نفر از آنها آزاد شده اند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: گزارش تحقیق و تفحص نیز در این خصوص به قوه قضاییه واصل نشده است.
محسنی اژهای درباره فرار متهمان این پرونده نیز افزود: یکی از متهمان این پرونده به نام امامی بود که یک مدت به خارج از کشور رفت و دوباره به داخل بازگشت و اکنون در ایران است.
وی گفت: یک نفر از بدهکاران نیز قبل از شروع رسیدگی به این پرونده به خارج از کشور رفته بود که از تشکیل این پرونده مطلع شد و برنگشت.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: این فرد جزء کارمندان نبود بلکه جزء بدهکاران بود که یا به هنگام تشکیل پرونده در خارج از کشور بود داخل نیامد یا اینکه قبل از تشکیل پرونده متوجه شد و از کشور خارج شد که به هر حال قبل از تشکیل پرونده بود.
محسنی اژهای همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید شنیده شده است بابک زنجانی طی ۱۰ روز آینده اعدام میشود آیا این خبر را تایید میکنید یا خیر؟ من چیزی در این رابطه نشنیده ام.
در پرونده سه هزار میلیاردی موضوعی مبنی بر سوء استفاده مشایی اثبات نشد
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در موضوع پرونده سه هزار میلیاردی هیچ چیزی مبنی بر سوء استفاده رحیم مشایی در خصوص پرونده ثابت نشد و اگر بعداً شده باشد خبری ندارم.
محسنی اژهای در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اتهامات آقای مشایی افزود: اینکه میگویند برخی دیگر به علت اتهام علیه نظام با وثیقه چند میلیاردی آزاد شده اند سراغ ندارم چرا که تبلیغ علیه نظام مجازاتی حداکثر یکسال دارد و کسی نمیآید برای این اتهام وثیقه چند میلیاردی صادر کند و اگر موردی هست بگویید تا پیگیری کنیم.
وی از اتهامات آقای مشایی ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: فقط میدانم که ایشان را احضار و تفهیم اتهام کرده اند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه توصیه نامه مشایی در پرونده سه هزار میلیاردی اثبات شد؟ افزود: توصیه دو نوع است، برخی توصیهها به ناحق است که خلاف اخلاق و قانون است و اگر اعمال نفوذ باشد جرم است، اما مثلا اگر کسی فردی را انسانی خوب بداند و شناخت خود را از آن فرد به دستگاه قضایی منعکس کند این توصیه ناحق نیست و حتی اگر کسی برای گرفتن وام یا مجوز برای شخصی توصیهای کند و بحث اعمال نفوذ در جایی مطرح نباشد این هم ایرادی ندارد.
وی گفت:من در خصوص توصیه نامه آقای مشایی در پرونده سه هزار میلیاردی اطلاع دقیق ندارم، اما آن زمان که به عنوان ناظر پرونده معرفی شده بودند چیزی مبنی بر سوء استفاده مشایی در این پرونده اثبات نشد.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه این پرونده چند متهم دارد؟ گفت: درباره این پرونده از ۵۰۰ نفر تحقیق صورت گرفت که البته برخی از اینها بعنوان مطلع بودند نه متهم.
محسنی اژهای گفت: در این پرونده بیش از ۱۸۰ مورد کیفر خواست صادر شد که فقط در یک مورد ۳۹ نفر به دادگاه رفتند.
وی افزود: درخصوص بانک ملی و چند بانک دیگر هم بعدا چند کیفرخواست صادر شد که برخی بازداشت شدند و فردی هم که تا مدتها فراری بود از طریق اینترپل به دادگاه بازگشت.
محسنی اژهای گفت:محاکمه غیابی آقای خاوری هم انجام شد و هنوز حکم صادر نشده است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در خصوص معاون حقوقی ناجا در موضوع مراجعه نکردن به دفاتر اسناد رسمی کیفرخواستی صادر شده است؟ گفت:اختلاف و بحث حقوقی میان نیروی انتظامی و سازمان ثبت بود که قوه قضائیه هم بخشنامهای صادر کرد و درباره اصل این موضوع پروندهای نبود، اما ظاهراً مباحث حاشیهای پیش آمده بود که شکایتی هم مطرح شد و این شکایت در دادسرای نظامی در حال رسیدگی است.
توضیحات محسنی اژهای درباره پرونده سعید مرتضوی
سخنگوی قوه قضاییه با بیان جزئیات پرونده سعید مرتضوی گفت: برای این متهم دو سال حبس در بحث موضوع کهریزک حکم قطعی صادر شده است.
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای در ادامه نشست خبری در پاسخ به سؤالی درباره آخرین وضع پرونده سعید مرتضوی افزود: آقای مرتضوی سه پرونده داشت که یک پرونده آن مربوط به قتلهای کهریزک بود که دادسرا و دادگاه، قتل عمد تشخیص داد و مباشران قتل را محکوم به قصاص کرد، اما چون شاکیان رضایت دادند قصاص انجام نشد.
وی گفت: در هر حال آقای مرتضوی در این موضوع پرونده در دادگاه بدوی به اتهام معاونت در قتل عمد به پنج سال حبس محکوم شد، اما دادگاه تجدید نظر، چون مرتضوی از شاکیان عذرخواهی کرد پنج سال حبس را به دو سال تبدیل کرد.
محسنی اژهای افزود: موضوع دیگر پرونده آقای مرتضوی مربوط به حقوق و مزایایی بود که وی در دوران تصدی در تأمین اجتماعی دریافت کرده بود که آقای مرتضوی هم در دادگاه بدوی محکوم به شش ماه حبس شد، اما دادگاه تجدید نظر او را در این موضوع تبرئه کرد.
وی گفت: موضوع دیگر پرونده آقای مرتضوی مربوط به واگذاری برخی شرکتها در سازمان تأمین اجتماعی و موضوع تحقیق و تفحص مجلس بود که در این مورد هم هنوز حکم قطعی صادر نشده است، اما برخی رسانهها گفته اند که آقای مرتضوی در این مورد تبرئه شده است که صحت ندارد.
محسنی اژهای در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا آقای مرتضوی حتماً در زندان رجایی شهر حکم خود را میگذراند؟ گفت: الزامی نیست که همه متهمان مربوط به قتل در این زندان حبس شوند.
برگزاری علنی دادگاه با قاضی است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: تشخیص برگزاری علنی دادگاه برعهده قاضی است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نشست خبری در پاسخ سوال خبرنگاری که پرسید دادگاه بقایی چرا علنی برگزار نمیشود؟ افزود: علنی برگزار شدن دادگاه بر عهده قاضی است که این موضوع را قانون تعیین کرده مگر اینکه پرونده ملی باشد که در این شرایط نیز مکانیزمی برایش تعیین شده است.
وی گفت: برخلاف آنچه که گفته میشود دادگاهها غیرعلنی است اینگونه نیست و مطابق نظر قاضی دادگاهها علنی برگزار میشوند و تشخیص آن بر عهده قاضی است که البته در برخی از بندهای این قانون (یعنی علنی و غیرعلنی بودن آن) هنوز اختلاف نظر وجود دارد.
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید به نظر شما پرونده احمدی نژاد ملی نیست؟ گفت: پرونده احمدی نژاد به دادگاه نرفته و هنوز مطرح نشده است.
محسنی اژهای همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری که در باره اتهامات یکی از جاسوسان پرونده هستهای نیز گفت:، چون که حکم دری قطعی شده میتوانیم اسم ببریم بنابراین مشکل ندارد.
وی گفت: در باره وی دادگاه تشکیل و حکم صادر شده و در مرحله تجدیدنظر نیز تایید شده است من همه جزییاتش را نمیدانم، اما در یک مورد ایشان از جلسات (۱+۵) که شرکت میکرده از آن جلسات به صورت مخفیانه گزارش تهیه میکرد و در واقع ضبط صوتی و تصویری کرده است.
با نازنین زاغری همانند دیگر متهمان برخورد میشود
سخنگوی قوه قضاییه گفت: با نازنین زاغری مانند بقیه متهمان برخورد میشود و اگر چنانچه وی یک روزی شرایط آزادی مشروط را داشت این اقدام صورت میگیرد.
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای در ادامه نشست خبری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا وزیر امور خارجه انگلیس در ازای آزادی نازنین زاغری پیشنهاد پرداخت بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی را به ایران کرده است؟ افزود: من در این باره پاسخی ندارم، اما برای وی حکمی صادر شده که این حکم قطعی است و متهم در حال تحمل کیفر است.
وی گفت: اینکه آنان برای آزادی او تلاش کنند امری طبیعی است و شاید ما هم اگر یک زندانی در خارج کشور داشته باشیم تلاش خود را بکنیم.
در پرونده فیش های نجومی حکمی صادر نشده است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در پرونده حقوق های نجومی حکمی صادر نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا در پرونده حقوق های نجومی حکمی صادر شده است یا خیر؟ افزود: در این پرونده هنوز حکمی صادر نشده و پرونده در دست پیگیری و بررسی است.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید پرونده استانداران و فرمانداران در بحث انتخابات به کجا رسید؟ گفت: تاکنون در این پرونده برای پنج نفر حکم صادر شده که سه نفر استاندار ، یک نفر فرماندار و یک نفر نیز کارمند وزارت کشور است.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: برای این افراد حکمی صادر شده اما هنوز حکمشان قطعی نیست و پرونده به مرحله تجدیدنظر ارسال شده است و با توجه به نوع جرم قاضی باید حکم را تبدیل کند و نمی تواند حکم حبس بدهد.
محسنی اژه ای همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید برخی از افراد مبنی براینکه تعداد جان باختگان مسکن مهر در زمین لرزه کرمانشاه زیاد است، آیا باعث نگرانی میلیونها نفری که در این خانه ها ساکن هستند نمیشود گفت: بررسی با اینکه تشخیص داده شود جرم است یا خیر، متفاوت است ، اینکه برخی از اینها صحت نداشته، درست است. اینکه در ساختمان های مسکن مهر ۱۰۰ نفر کشته شدند که خلاف واقع است.
وی افزود : اینکه این ساختمان ها بیشتر از سایر ساختمان ها تخریب شدند هم درست نبود ، کسانی که این حرف را میزنند سوء نیت دارند یا خیر و بر چه اساسی حرف می زنند، نمی دانم. اگر با سوء نیت نباشد جرم نیست اما اگر ثابت شود کسی با قصد سوء اظهارمظر میکند، بحثش جداست و تا الان گزارشی نیامده است.
در پرونده دانیال زاده کیفرخواست صادر نشده است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در پرونده دانیال زاده بدهکار بانکی کیفرخواست صادر نشده است.
حجت الاسلام محسنی اژهای در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اینکه آخرین وضع رسیدگی به پرونده ابر بدهکار بانکی دانیال زاده به کجا رسیده است افزود: در این پرونده هنوز کیفرخواست صادر نشده و یک نفر فراری بود که هنوز هم فرار است و نیامده است و از آن مواردی است که به خارج از کشور رفت و نیامد.
وی گفت: در این پرونده تلاش شده است که بدهکاران بدهی بانک را بصورت تقسیط یا یک دفعه پرداخت کند.
سخنگوی قوه قضاییه درباره فیلتر اپلیکیشن مسیر یاب ویز و دستگاهای اطلاع رسان نیز گفت: در این خصوص دو بحث مطرح است یکی اینکه ممکن استفاده این برنامه مورد استفاده دشمن قرار گیرد که در این خصوص هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم و دستگاهای امنیتی هنوز پاسخ روشنی نداده اند که دشمن چه سوء استفادهای از این نرم افزار میکند.
وی افزود: غیر از سو استفاده احتمالی دشمن، ممکن است جرمی رخ دهد یا خیر که این موضوع باید بررسی شود و اگر احراز شد که جرمی صورت میگیرد قوه قضائیه وارد میشود، چون باید جرمی واقع شود تا قوه قضاییه وارد شود.
محسنی اژهای گفت: جرایم ممکن است جنبه خصوصی داشته باشد، اما هنوز اطلاعات ما کامل نیست که در این خصوص چه جرایمی ممکن است واقع شود و هنوز روشن نیست.
سخنگوی قوه قضایی درباره اینکه با توجه به نوع جرم سعید مرتضوی، آیا ایشان به زندان رجایی شهر منتقل میشود گفت: الزام نیست که حتما افرادی که جرم (قتل) مرتکب شده اند به زندان رجایی شهر منتقل شوند، در همین تهران نیز زندانیانی با این عنوان جرم داریم.