به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، مسعود قاسمی در هشتمین نمایشگاه توانمندی های هوایی و فضایی ایران افزود: با وجود تحریم ها و مشکلات ایجاد شده برای بخش های خصوصی توانسته ایم صنعت هوا و فضای کشور را با همت مهندسان و متخصصان داخلی اداره کنیم.
وی گفت: براساس سند چشم انداز توسعه باید ایران در سال 1404 در بحث جابجایی بار به صورت هوایی رتبه نخست و در بخش جابجایی مسافر رتبه دوم را کسب کند که بعید می دانم این موضوع تحقق پیدا کند.
وی افزود: با وجود 160 فروند هواپیمای فعال در کشور این اتفاق بعید است رخ دهد.
قاسمی گفت: در پروازهای خارجی تمایل مسافران به سمت ایرلاین های خارجی است و نمی توانیم در این خصوص خرده بگیریم چراکه ناوگان هوایی کشورهای منطقه از ما جوانتر است.
وی روند توجه به شرکت های خصوصی را نامطلوب توصیف کرد و گفت: اجرای اصل 44 قانون اساسی هم به خوبی صورت نگرفت و بخش دولتی خیلی تمایل به واگذاری کارها به بخش خصوصی ندارد.
رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: برای تحقق اهداف سند چشم انداز باید نیروهای متخصص بیشتری تربیت کنیم و در این خصوص باید از آموزشگاه های بخش خصوصی حمایت شود.
وی گفت: هم اکنون 240 شرکت بخش خصوصی عضو این اتحادیه هستند که تولیدات آنها به کاربرد شرکت های دولتی هم می رسد و نیمی از این شرکت ها دانش بنیان هستند و به علت مباحث تحریم نمی توانیم از جزئیات تولیدات این شرکت ها بگوییم.
قاسمی افزود: قطعاتی در داخل کشور تولید می شود که شاید تولید آن یک روزی برای ما رؤیا بود و حتی شرکت های اصلی سازنده قطعات هم فکر نمی کردند روزی بتوانیم این قطعات را بسازیم.
رئیس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: از مسئولان درخواست می کنیم از واردات محصولات خارجی که نمونه آن در داخل تولید می شود خودداری کنند چراکه اگر برخی شرکت های خصوصی ما حمایت نشوند با شکست مواجه خواهند شد.