پخش زنده
امروز: -
کدو حلوایی در عین کالری پایین، سرشار از ویتامینها و موادمعدنی است و خواص تغذیهای فراوانی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ کدوحلوایی بهعلت برخورداری از فیبر، پتاسیم و ویتامین C برای قلب مفید است.
برای درمان فشارخون بالا علاوه بر کاهش مصرف سدیم باید به مصرف مقادیر کافی پتاسیم نیز توجه شود. افزایش مصرف پتاسیم همچنین با کاهش احتمال سکته در ارتباط است و موجب محافظت از بدن در برابر تحلیل تودههای عضلانی و حفظ تراکم معدنی استخوانها میشود.
تخم و گوشت کدوحلوایی سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن است که این مواد مغذی نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی ایفا میکنند.
کدوحلوایی غنی از آنتیاکسیدانهاست. ویتامین C، ویتامین E و بتاکاروتن موجود در این مادهغذایی در تأمین سلامت چشم و پیشگیری از آسیبهای انحطاطی به چشم مؤثر است.
کدوحلوایی ازجمله منابع غذایی غنی از فیبر بهشمار میرودو مصرف روزانه 25 تا 30 گرم فیبر علاوهبر کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون موجب تقویت گوارش و تنظیم حرکات رودهای میشود.
کدوحلوایی در کنترل دیابت مؤثر است. ترکیبات گیاهی موجود در تخم و گوشت کدوحلوایی به جذب گلوکز از بافتها و رودهها و نیز تنظیم میزان گلوکز کبد کمک میکند.