پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: مهمترین کار، ایجاد فرهنگ قرآنی در کشور است و موقوفاتی نظیر ساخت نرم افزارهای قرآنی، تولید محتوا و کتابهای قرآنی و کارهای رسانهای با نیت ترویج فرهنگ قرآنی از مهمترین موضوعاتی است که در حوزه وقف قرآنی مورد نیاز جامعه است.
حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی پس از سومین نشست تخصصی توسعه وقف قرانی که با حضور مسئولان و نخبگان قرآنی و کارشناسان سازمان اوقاف برگزار شد، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: از جمله مصوبات این جلسه، تشکیل ستاد دائمی برای توسعه موقوفات قرآنی بود تا بتوانیم با تولید محتوا در ارتباط با اجرای نیات قرآنی، به واقفان اطلاع رسانی کنیم تا موقوفات قرآنی توسعه یابد.
وی گفت: از پارسال تاکنون ۸۶ وقف جدید قرآنی در سراسر کشور به وجود آمده و برنامه ریزی شده است که تا پایان امسال این حرکت ادامه یابد تا موقوفات قرآنی به حدود ۳۰۰ موقوفه قرآنی برسد.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در پاسخ به این سؤال که جایگاه موقوفات قرآنی از میان ۸۰۰ نوع نیات مختلفی که از موقوفات موجود استخراج شده کجاست؟ گفت: با توجه به اینکه در گذشته آن جهت دهی مناسب به نیات واقفان صورت نگرفته است در حال حاضر تنها حدود ۲ درصد از موقوفات به مسائل قرآنی اختصاص پیدا کرده است.
حسینی در ادامه گفت: در چند سال گذشته شاهد سیر صعودی موقوفات قرآنی هستیم و این موقوفات به نسبت موضوعات مشابه از رشد شایانی برخوردار شده است که نشانگر این است که اگر اطلاع رسانی خوبی صورت بگیرد و واقفان از کم و کیف برکات موقوفات قرآنی مطلع شوند زمینه ایجاد موقوفات قرآنی بیشتری فراهم خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضرمهمترین کار، ایجاد فرهنگ قرآنی در کشور است افزود: به نظر میرسد اگر واقفان محترم موقوفاتی را مثل ساخت نرم افزارهای قرآنی، تولید محتوا و کتابهای قرآنی و بعد از اینها ساخت دارالقرآنها و مراکز قرانی به وجود بیاورند تا ما کارهای رسانهای را با نیت ترویج فرهنگ قرآنی تولید کنیم، اینها از مهمترین موضوعاتی است که در حوزه وقف قرآنی مورد نیاز جامعه است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر اینکه با اطلاع رسانی و شفاف سازی در مورد خدمات وقف میتوان برای مردم اعتمادسازی کرد گفت: نیازی نیست مردم موقوفاتشان را به سازمان اوقاف بسپارند بلکه خودشان میتوانند متولی و ناظر تعیین کنند و سازمان اوقاف هم با واقفان همکاری خواهد کرد تا بتوانند مالشان را تبدیل به وقف کنند و با مدیریت، تولیت و نظارت خودشان به طور دقیق موقوفاتشان را در همان جهتی که میخواهند هزینه کنند.