پیامد های نزدیکی ولیعهد عربستان به رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی پس از نزدیکی ریاض به تل آویو، برای احیای روند مذاکرات سازش سه شرط گذاشت که مهمترین آنها بین دریای مدیترانه و رود اردن حاکمیتی جز حاکمیت اسراییل وجود نداشته باشد.
بر اساس گزارش شبلکه تلویزیونی الحدث، معاون وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که کابینه بنیامین نتانیاهو سه شرط را برای پذیرفتن راه حل سیاسی در خاورمیانه تعیین کرده است که مهمترین این شرط ها آن است که بین دریای مدیترانه و رود اردن حاکمیتی جز حاکمیت اسرائیل وجود نداشته باشد.
این مقام صهیونیست درمورد دو شرط دیگر گفته است که ما حاضر به پذیرفتن تخلیه هیچ شهرکی نیستیم و قدس هم باید یکپارچه باقی بماند و تنها پایتخت اسرائیل باشد.
سخنان این مقام رژیم صهیونیستی به معنای مخالفت آشکار تل آویو با طرح تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی است که در بوق و کرنا دمیده می شود وقطعنامه های 242 و338 شورای امنیت سازمان ملل متحد بر آن تاکید می کند اما ظاهرا با پالس های مثبتی که از سوی سعودی ها برای برقراری رابطه با تل آویو ارسال شده است حالا صهیونیست ها به این حداقل حقوق فلسطینی ها نیز خود را پایبند نمی بینند و آشکارا از اشغال کامل قدس و تشکیل کشور واحد اسراییل در سرزمین های فلسطینی سخن می گویند.
نکته اینجاست که سعودی ها به جای حمایت از فلسطینی ها، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان را به ریاض فراخواندند و اورا تحت فشار قرار دادند تا حل و فصل مسئله فلسطین را بر اساس شروط رژیم صهیونیستی بپذیرد. قربانی کردن آرمان فلسطین فقط یکی از پیامدهای نزدیکی ولیعهد عربستان به رژیم صهیونیستی بوده است در حالیکه حالا سعودی ها در تلاشند که جنایات این رژیم را نیز تطهیر نمایند و با حاشیه امن سازی برای رژیم صهیونیستی، کشورهای عربی و اسلامی را به رویارویی با ایران وحزب الله وادار نمایند که در نوک پیکان مبارزه با رژیم اشغالگر قدس قرار دارند.
مصاحبه محمدبن سلمان ولیعهد عربستان با توماس فریدمن روزنامه نگار صهیونیست - آمریکایی که در حیفا تحصیل کرده و همواره از صهیونیسم و رژیم ساخته و پرداخته آن «اسرائیل» دفاع کرده است آن هم پس از مصاحبه گابی ایزنکوت رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی با یک پایگاه خبری وابسته به سعودی ها و طرح مواضع همسو با مواضع نتانیاهو علیه ایران وحزب الله گوشه هایی از تلاش بن سلمان برای نزدیکی به اشغالگران قدس را به نمایش می گذارد. عملکرد سعودی ها در گذشته نیز این ادعا را محتمل می کند که ریاض با تل آویو در گذشته نیز به صورت پنهانی رابطه داشته است چرا که آنچه در طول بیش از یک دهه گذشته علیه محور مقاومت از سوی محور سعودی مطرح می شود تنها به نفع رژیم صهیونیستی بوده است.
در طول یک دهه گذشته عملکرد محور مقاومت در خدمت آرمان فلسطین، حفظ حاکمیت عربی در کشورهای عربی لبنان وسوریه و جلوگیری از توسعه طلبی رژیم صهیونیستی در سرزمین های عربی و اسلامی بوده است و گرنه چه بسا اگر محور مقاومت به رهبری ایران وجود نداشت اکنون باید بسیاری از پایتخت های عربی در اشغال رژیم صهیونیستی بود.
سعودی ها برای توجیه نزدیکی به رژیم اسراییل نیز دست بکارشده اند و حالا پایگاه سعودی ایلاف مدعی است اطلاعات و اخبار منتشره علیه این رژیم ساختگی است. این رسانه سعودی افزوده است اسرائیل از زمان تاسیس در اواخر دهه 40 قرن گذشته میلادی در معرض تبلیغات دروغینی با هدف تخریب چهره آن قرار داشته است. رسانه های عربی در کنار دستگاههای اطلاعاتی همواره در تلاش برای شستشوی مغزی ملتها و ایجاد این توهم بوده اند که اسرائیل دشمن آنهاست و باید از نقشه محو شود و به دریا انداخته شود.
--------------------------------
رضا محمدمراد