سالروز شهادت سردار شهید علی چیت سازیان
روایت رهبر معظم انقلاب از اخلاص "رزمنده همدانی"+گزارش
سرباز فداکار اسلام، شهید علی چیتسازیان حماسه ساز بزرگی است که روایت جهاد اکبر او از حدیث شجاعتش در میدانهای نبرد پیشی گرفته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان ،شهید علی چیتسازیان سال ۱۳۴۱ در خانوادهای مذهبی در همدان دیده به جهان گشود.
جرأت، تیزهوشی و توانایی جسمی از خصوصیات بارز دوران کودکی او بود.
ورودش به هنرستان، همزمان با پیروزی انقلاب بود و با فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل ارتش بیست میلیونی، از طریق هنرستان وارد بسیج شد و در پادگان آموزشی قدس همدان آموزشهای نظامی را گذراند. هوش و ذکاوت او در کسب فنون نظامی به قدری بود که در مدت کوتاهی به عنوان فرمانده نیروهای آموزشی انتخاب شد.
بعد از آن فرمانده مرکز آموزش نظامی شدو بالغ بر چندین هزار نفر را آموزش داد.
با شروع جنگ تحمیلی، ضمن تشکیل و پذیرش فرماندهی گردان انصار الحسین(ع) و به عهدهگرفتن مسئولیت آموزش جنگهای کوهستانی در این گردان، به منطقه عملیاتی رفت.
در عملیات "مسلمبن عقیل" با اینکه بیش از ۱۷ سال نداشت، ۱۴۰ نفر از نیروهای بعثی را، که به اسارت رزمندگان اسلام در آمده بودند، از داخل خاک عراق به پشت جبهه انتقال داد و شهامت و شجاعت خود را به اثبات رساند.
علی چیت سازان با تشکیل لشکر انصار الحسین (ع) بهعنوان فرمانده اطلاعات و عملیات این یگان برگزیده شد و در بیشتر عملیاتها از جمله عملیات "والفجر ۲"، "والفجر ۵"، "والفجر ۸" و...شرکت کرد و چند بار مجروح شد، اما هر بار با جدیتی بیشتر و عزمی راسختر به جبهه بر میگشت.
او همچون دیگر فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با وجود اینکه مسئولیت سنگین فرماندهی اطلاعات و عملیات لشکر انصارالحسین (ع) را به عهده داشت، ولی هیچگاه از نیروهای مخلص بسیجی دور نمیشد. هنگام عملیات، با اینکه مأموریت شناسایی مواضع دشمن را برعهده داشت، اما از برداشتن اسلحه و حضور در عملیات و یاری رزمندگان گردانهای عملیاتی نیز کوتاهی نکرد.
علی چیت سازیان در عملیات "کربلای ۴" و "کربلای ۵" به عنوان فرمانده محور عملیاتی لشکر انصارالحسین (ع) رشادتهای زیادی از خود به یادگار گذاشت و هنوز جای جای خاک شلمچه، حماسهها و رشادتهای او را در دل خویش به یادگار دارد؛ حماسههایی که تا همیشه تاریخ فراموش نخواهد شد.
سرانجام این سردار ملی و سرباز فداکار اسلام ، روز چهارم آذر ۱۳۶۶ حین انجام یک مأموریت گشت شناسایی به درجه رفیع شهادت نائل شد و به برادر شهیدش که او نیز جان عزیزش را در راه دفاع از اسلام ناب محمدی(ص) تقدیم کرده بود،پیوست .