پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ساخت دو بیمارستان هزار تختخوابی و 723 تختخوابی در این شهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، صومی در جمع خبرنگاران در خصوص روند ساخت بیمارستان هزار تختخوابی تبریز گفت: اعتبار ساخت این بیمارستان صد درصد دولتی است و 70 درصد هزینه ساخت آن از محل تغییر کاربری فضاهای بهداشتی و درمانی مازاد مورد نیاز و 30 درصد از محل اعتبارات دولتی تامین خواهد شد.
به گفته وی ، این بیمارستان به عنوان بزرگترین مرکز درمانی تبریز قرار است تا 4 سال آینده آماده بهره برداری شود.
وی یکی دیگر از طرحهای عمرانی برای جایگزینی بیمارستانهای غیر مقاوم فعلی را بیمارستان 723 تخت خوابی معرفی کرد و گفت: این بیمارستان نیز با تامین 204 میلیون یورو از محل فاینانس کره ای ساخته خواهد شد.
وی افزود: در مجموع 85 درصد اعتبار مورد نیاز برای ساخت این بیمارستان را کره ای ها و 15 درصد را دانشگاه علوم پزشکی تبریز تامین خواهد کرد.
صومی یادآور شد: بیمارستان 723 تختخوابی جایگزین بیمارستان های مدنی و شهدای تبریز خواهد شد.
وی در خصوص مقاوم بودن بیمارستانهای استان گفت: همه مراکز درمانی اعم از بیمارستانها ، خانه های بهداشت و مراکز سلامت که جدید ساخته شده اند در برابر زلزله 8 ریشتری مقاوم هستند.
وی افزود: بیمارستانهای قدیمی تبریز در برابر زلزله غیرمقاوم هستند و امکان مقاوم سازی آنها نیز وجود ندارد و عموما باید تخلیه شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: از مجموعه بیمارستان های تبریز هم ، بیمارستان های امام رضا، ساختمان های تازه تاسیس الزهرا و بخشی از بیمارستان کودکان که با همکاری شهرداری تبریز ساخته شده است، مقاوم سازی شده اند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون اولویت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تخریب بیمارستانهای قدیمی و اسکان آنها در فضاهای جدید است.
صومی با اشاره به مشارکت خیران در اجرای طرحهای عمرانی درمانی در استان گفت: در 4 سال گذشته با جلب اعتماد خیرین برای طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز 800 میلیارد تومان جذب شده است که یک چهارم آن را خیران تامین کرده اند.
وی سهم گردشگران سلامت در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان را 5 درصد اعلام کرد و گفت: متاسفانه بیمارستانه ها و جامعه ما فرهنگ پذیرش گردشگر سلامت را ندارند در حالی که پذیرش افراد خارجی فرهنگ خاصی می طلبد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تشریح برنامه های حمایتی این دانشگاه از زوج های نابارور با بیان اینکه درصدد تاسیس و راه اندازی دومین مرکز درمان ناباروری کشور در تبریز هستیم گفت: تاسیس نخستین مرکز جامع سلول های بنیادی در تبریز مکمل تاسیس این مرکز است.
وی ادامه داد: در نظر داریم با تامین زیرساخت ها، هیچ زوج ناباروری برای درمان نازایی به خارج از استان مراجعه نکند و پیش بینی می شود خدمات ناباروری الزهرا با انتقال به ساختمان جدید 4 برابر شود.