پخش زنده
امروز: -
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، گفت: مدیریت علمی در عرصه فرآورده های بیولوژیک یک اصل مهم است و رسالت و اصالت این مهم در کشور به عهده موسسه رازی قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مسعود هاشم زاده در مراسم گرامیداشت روز ملی کیفیت که با حضور معاونان، مدیران، کارشناسان و همکاران موسسه رازی برگزار شد، اظهار کرد : تلاش همکاران ما در معاونت تضمین کیفیت که با تعیین چارچوب های مشخص و نظارت های پیوسته به تولید محصولات مورد نیاز حوزه پزشکی و دامپزشکی در این موسسه کمک می کنند، شایسته قدردانی است.
وی با اشاره به اینکه موضوع کیفیت از بدو تاسیس موسسه رازی مطرح بوده و مربوط به دوره ای خاص نیست، شاهد این مدعا را تولیدات موسسه برشمرد که تاکنون موجب ریشه کنی بیماری های همه گیر پزشکی مانند فلج اطفال و بیماری های دامی همچون طاعون گاوی و کنترل و پیشگیری از بیماری های خطرناک زیادی شده است.
در حوزه طیور نیز، واکسن های این موسسه اثربخشی بسیار خوبی در مرغداری ها نشان داده است.
هاشم زاده در این حال توسعه موسسه رازی در ابعاد مختلف را امری ضروری دانست و تاکید کرد : اگر ملاک ما عمل به رسالت تعریف شده از ابتدای شکل گیری موسسه باشد، غافله را باخته ایم زیرا موضوع های که امروز ما را تهدید می کند بسیار پیچیده تر از مسائل و بیماری هایی است که در 80 تا 90 سال پیش ما را تهدید می کرد. امروز، رشد و توسعه علم و دانش، تهدیدات ساختگی به ویژه علیه کشورهای جهان سوم و در حال توسعه را به سایر تهدیدها افزوده است.
وی رسالت امروز موسسه رازی را گسترده دانست و افزود : امروز باید کمربندها را محکم تر کنیم ، به دانش علمی و روز مسلط شویم و در حوزه واکسن و فرآورده های بیولوژیک توسعه کمی و کیفی داشته باشیم.
رئیس موسسه رازی، بحث سلامت و امنیت جامعه را موضوعی بسیار مهم خواند و اذعان داشت: متاسفانه موضوع سلامت در کشور مورد غفلت واقع شده در حالیکه موسسه رازی به عنوان تنها مجتمع واکسن سازی و بزرگترین مجتمع تحقیقات بیولوژیک کشور، اصلی ترین محوری است که قادر است از نظر سلامت چه در جوامع انسانی چه در بحث امنیت اقتصادی، رکن اصلی را ایفا
کند.
هاشم زاده ادامه داد: این به معنای نفی مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیانی که بسیار رشد کرده اند، نیست اما تمام اینها نیازمند مدیریتی واحد و منسجم هستند تا با حمایت و هدایت جزایر پراکنده علمی در کشور، به درستی از آنها بهره برداری شود.
وی یادآور شد: مدیریت علمی در عرصه فرآورده های بیولوژیک یک اصل است و رسالت و اصالت این مهم به عهده موسسه رازی است تا بتواند چرخ های علمی در گوشه و کنار کشور را به حرکت درآورد و آنها را به بهره وری برساند.
رئیس موسسه رازی با بیان اینکه در یکی دو دهه آینده ممکن است تهدیداتی در حوزه بیولوژیک کشور را تهدید کند، تاکید کرد: لزوم هدایت مراکز علمی کشور توسط موسسه رازی باید آنقدر تکرار شود تا جایگاهی که این موسسه در گذشته ای نه چندان دور داشت بار دیگر و اثرگذارتر از گذشته احیا شود زیرا از اکنون باید چاره ای برای تهدیدات بیولوژیک آینده اندیشید.
هاشم زاده تولید باکیفیت را مستلزم رسیدن به استانداردهای روز دنیا بیان کرد و گفت: تنها در این صورت است که می توانیم علاوه بر پاسخگویی به نیازهای داخل، بازارهای صادراتی را نیز ببینیم و در جمع پنج کشور برتر دنیا در صنعت واکسن و فرآورده های بیولوژیک قرار گیریم.
موسسه رازی همواره در شناسایی و تشخیص بیماری ها پیشرو است
معاون تضمین کیفیت موسسه رازی رمز جایگاه برجسته موسسه رازی در کشور را شناسایی و تشخیص به موقع بیماری ها و پاسخگویی مناسب و به هنگام به بیماری های مختلف عنوان کرد.
مهرداد راسخی در آیین بزرگداشت روز ملی کیفیت که با حضور معاونان و مدیران موسسه رازی بعد از ظهر سه شنبه در سالن زنده یاد میرشمسی برگزار شد، با بیان اینکه کیفیت امری نیست که تنها در یک روز مشخص تبلور یابد، اظهار کرد: کیفیت را در همه منابع مشترک، خواسته مشتری معنا کرده اند و در موسسه رازی این مهم از لحظه تهیه مواد اولیه تا توزیع محصول در بازار مصرف و حتی پس از آن نیز مورد توجه بوده و همواره رعایت الزاماتی خاص مدنظر است.
وی گفت: در موسسه رازی، بخشی از این فرآیند در معاونت تضمین کیفیت و بخش عمده ای از کار نیز در معاونت تولید فرآورده های بیولوژیک دنبال می شود.
راسخی با اشاره به اینکه رمز ماندگاری موسسه رازی، شناسایی بموقع بیماری ها و پاسخگویی به هنگام به بیماری ها بوده است، تاکید کرد: حفظ این جایگاه مستلزم تشخیص به روز بیماری ها و پاسخگویی مناسب به نیازهاست. این امکانپذیر نیست جز اینکه تک تک همکاران همچون گذشته با نقش آفرینی موثر خود، این رسالت را برای حفظ سلامت مردم کشورمان و حفظ جایگاه موسسه رازی انجام دهند.
معاون تضمین کیفیت موسسه رازی ضمن قدردانی از کارکنان بخش های مختلف به ویژه کارکنان معاونت تضمین کیفیت، معاونت تولید فرآورده های بیولوژیک و معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی، خواستار همکاری همه کارکنان برای رعایت اصول GMP و تضمین کیفیت شد.