پخش زنده
امروز: -
مصرف گریپ فروت اثر فوقالعادهای در از بین بردن چربیها دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ گریپ فروت میوهای از خانواده مرکبات با مزه ترش مایل به تلخی است؛ این میوه خنک و عطش را رفع میکند.
گریپ فروت پایین آورنده فشارخون، تسکیندهنده درد قلب و مسدود کننده کانالهای کلسیم جهت کاهش ضربان قلب است.
این میوه هم مانند سایر مرکبات حامی ویتامین C است؛ کسانی که مشکل خونریزی لثه دارند باید روزانه میوههای سرشار از ویتامین C مصرف کنند.
ویتامین c موجود در گریپ فروت سیستم ایمنی را تقویت میکند و مقاومت بدن در مقابل سرما را افزایش میدهد تا بدین صورت بدن با سرماخوردگی و نشانههای آن مقابله کند.
کارشناسان تغذیه گریپ فروت را میوهای مفید برای متعادل کردن وزن بدن میدانند زیرا فیبر گیاهی فراوانش گرسنگی را فرو مینشاند.
طبع این میوه سرد است به همین خاطر افراد سرد مزج باید در مصرف آن احتیاط کنند اما از طرف دیگر افراد گرم مزاج مخصوصا کسانی که وزن و چربی بالا، سنگ کلیه، کبد چرب و غلظت خون دارند گریپ فروت را دریابند؛ این میوه موجب پاکسازی مواد زاید از طریق سیستم ادراری میشود.
باید توجه داشت که مصرف بیش از حد هر نوع ماده غذایی میتواند مضر باشد؛ گریپ فروت نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ گریپ فروت به دلیل ترش بودن، ترشح اسید معده را زیاد میکند بنابراین باید قبل از غذا مصرف شود تا اشتها را تحریک کرده و غذا را زودتر هضم کند.
نکته مهم دیگر در استفاده از این میوه این است که مواد موجود در آب گریپ فروت، ممکن است فعل و انفعالات شیمیایی خطرناکی را با برخی از داروها از جمله داروهای کنترل فشارخون، ضد کلسترول، ضد تشنج، ضد افسردگی، ایدز، اعصاب و بیماریهای قلبی ایجاد کند؛ بنابراین کسانی که از این داروها استفاده میکنند حتما با پزشکشان در این مورد مشورت کنند.