پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور ترکیه گفت: روزهای گروه های تروریستی پایان یافته است و ما میراث سیاسی داریم که از آن چشم پوشی نخواهیم کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی خود گفت روزهای گروه های تروریستی پایان یافته است و ما میراث سیاسی داریم که از آن چشم پوشی نخواهیم کرد.
اردوغان امروز در سخنانی اعلام کرد کسانی که امروز را با ترکیه دهه 80 و 90 مقایسه می کنند روزی خواهند فهمید که تا چه اندازه در این باره اشتباه کرده اند.
رئیس جمهوری ترکیه افزود ما اجازه نمی دهیم که ارزش های مشترک کشور توسط یک مشت دشمنان ملت که ستون روزنامه ها را اشغال کرده اند، شبکه های تلویزیونی را اشغال کرده اند و انحصار عرصه فرهنگ و هنر کشور را دراختیار دارند مورد بهره برداری سیاسی قرار گیرد.
اردوغان درباره مسائل خارجی نیز به طور تلویحی از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) انتقاد کرد و گفت:«آن زمان که ترکیه در خط مقدم برخی سازمان های بین المللی(اشاره به ناتو) بود دیگر گذشت.»
اردوغان افزود گذشت آن زمان که به نام ارزش های مشترک در جمهوری ترکیه ، دشمنی علیه ملت ، نماز و پرچم صورت می گرفت.»
رئیس جمهوری ترکیه افزود ما به موجودیت شبکه های شیطانی تحت رهبری آن شارلاتان پنسیلوانیا آمریکا پایان دادیم.
اردوغان در ادامه به انتخابات سال 2019 اشاره کرد و گفت: « این سال نقطه عطفی برای ترکیه در مبارزه برای استقلال و رقم خوردن آینده اش خواهد بود. زیرا بعد از انتخابات ریاست جمهوری 2019، ترکیه قوی تر خواهد شد و سریع به سوی اهدافی که برای خود ترسیم کرده است پیش خواهد رفت.
اردوغان همچنین خاطر نشان کرد: «ما سرور این مردم نیستیم ما خدمتگذاران آنها هستیم. همین خدمتگذاری وجه تمایز حزب عدالت و توسعه با دیگر احزاب و تشکل های سیاسی در کشور است.»