به گزارش
خبر گزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تشریح این خبر گفت: از
وضعیت بهداشت مناطق زلزله زده ناراضی هستیم و زبالهها در مناطق زلزله زده به خوبی جمع آوری نمیشود و فاضلاب نیز به شکل بهداشتی دفع نمیشود و این امر میواند اپیدمی وبا را به دنبال داشته باشد.
ابراهیم شکیبا افزود: تیمهای بهداشت در مناطق زلزله زده به صورت شبانه روزی در حال تلاش هستند و تیمهای سیار بهداشتی متشکل از پزشک، ماما، کارشناس بیماریها و کارشناس بهداشت روزانه به روستاها و نقاط شهری در مناطق زلزله زده مراجعه میکنند.
وی ادامه داد:این تیمها تجهیزات مختلف از جمله دارو، شیرخشک و لوازم بهداشتی را همراه داشته و بر حسب نیاز در میان خانوارهای نیازمند توزیع میکنند
شکیبا بااشاره به اینکه در مناطق زلزله زده واکسیناسیون ۸۰۰۰ نفر انجام شده اضافه کرد:واکسن توام دو واکسن دیفتری و کزاز است با توجه به وجود آوار در اطراف افراد مصدوم واکسیناسیون کزاز از اهمیت بیشتری برخوردار است.
شکیبا افزود:اپیدمی بیماری خاصی در منطقه گزارش نشده و نگرانی جمع آوری زبالههای شهر است که راه آبها را گرفته و در اطراف چادرها پراکنده است و میتواند اپیدمی بیماریهای مختلف از جمله وبا را رقم بزند.
وی افزود:با توجه به وضعیت فعلی فاضلاب، بارندگی هفته آینده میتواند منجر به اپیدمی وبا در منطقه شود و عدم وجود مکانهایی برای استحمام میتواند زمینه ساز مشکلات پوستی شود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با توجه به آغاز بارندگیها و سرمای هوا احتمال اپیدمی آنفلوآنزاو نیزوجود دارد.
این مقام مسئول گفت:: دیگر نگرانی موجود در منطقه بحث خفگی با گاز منوکسیدکربن است و افرادی که در چادرها اسکان دارند باید دقت داشته باشند که هنگام خواب گوشهای از چادر را باز بگذارند.
در مناطق زلزله زده چند خانه بهداشت و پایگاه بهداشتی برپا شده و تا پایان این هفته نظام شبکه بهداشت متشکل از خانههای بهداشت و پایگاه بهداشت در مناطق زلزله زده راه اندازی میشود و ظرف چند روز آینده بهداشت این مناطق به وضعیت عادی برمیگردد.