افشین داوری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما در خصوص تجمع برخی اهالی بوکس مقابل درب وزارت ورزش افزود: به این موضوع نمیشود گفت: تجمع، چون حدود هفت تا هشت مربی که سابقه حضور در اردوی تیم ملی جوانان و بزرگسالان را داشتند، در این اعتراض حاضر شدند. این افراد معترض با این کار به جامعه بوکس اهانت کردند. پیشکسوتان این رشته در تماس با من از این کار گلهمند بودند، چون کار کودکانهای بود.
کسی را کنار نمیگذاریموی ادامه داد: جامعه بوکس پذیرای همه است. بوکس نیروی انسانی زیادی ندارد که بخواهد آنها را کنار بگذارد و این افراد کنار گذاشتنی نیستند. افراد معترض برای من قابل احترام هستند، اما باید اعتراضشان را به فدراسیون اعلام میکردند. انتخاب کادر فنی تیم ملی براساس تصمیم فدراسیون بوکس بوده است.
نتایج قبلیها مشخص استسرپرست فدراسیون بوکس گفت: سوابق معلوم است و تیم ملی چند سالی در اختیار همین آقایان قرار داشت. علیرضا استکی چند سال مربی و سرمربی تیم ملی بوده و نتایج آن هم مشخص است. برای کسب نتایج قابل قبول باید تغییر داشته باشیم و امیدوارم این دوستان به همه جامعه بوکس احترام بگذارند. برخیها تا امروز خانه نشین بودند که باید چرایی آن را پرسید.
مربی کوبایی تیم نداشتوی در خصوص رضایت بوکسورها از عملکرد مربی خارجی تیم ملی افزود: همان ابتدای ورودم به فدراسیون از سرمربی کوبایی خواستم یک تیم ملی به من تحویل دهد، اما تیم ملی وجود نداشت. این مربی به من اعلام کرد که، چون نظرات مختلفی به او تحمیل میشد هر ۲ هفته تیم ملی تغییر میکرد. حالا هم نمیدانم چه کسانی از عملکرد این مربی کوبایی رضایت دارند.
خیمنز ماهی ۲۰ میلیون هزینه داردداوری افزود: در زمان مربیگری "خیمنز"، تیم ملی در یک مسابقه شرکت کرد و تنها یک مدال برنز گرفت. در واقع موافقان مربی کوبایی همان کسانی هستند که مقابل وزارت ورزش تجمع کردند. دوست داران خیمنز وقتی به فدراسیون آمدم به من گفتند که ما باید سرمربی شویم و اگر نشویم همین اتفاقات یعنی تجمع رخ میدهد.
وی گفت: مربی کوبایی هر ماه ۲۰ میلیون تومان برای فدراسیون خرج دارد. او با درخواست سفارت کوبا به مرخصی رفته است و بازمی گردد و بهترین بهره برداری را از او در بخش آموزش ردههای پایه و مربیان خواهیم کرد.
سرپرست فدراسیون بوکس افزود: بعد از ورودم به فدراسیون و با وضع موجود جلسهای با مربیان تیم ملی گذاشتم به نام کمیته فنی در صورتیکه کمیته فنی در فدراسیون بوکس وجود نداشت. دوستانی که قبلا مربی و سرپرست تیم ملی بودند در جلسه کمیته فنی شرکت میکردند که این موضوع ایراد داشت. تصمیمآنها براساس خرد جمعی نبود و خروجی آن هم اشتباه بود. در این جلسه مربیان به این نتیجه رسیدند که اردوها با این وضعیت باید تعطیل شود تا شرایط خوبی برقرار شود.
وی درباره برپایی اردوی تیم ملی بوکس گفت: اردوهای قبلی تیم ملی ظرفیت لازم را نداشت و تنها به صرف برگزاری برپا شده بود. تغذیه نامناسب بوکسورها، نبود پشتیبانی لازم از قبیل: پزشک و فیزیوتراپ و اسکان آنها در کانکس از جمله مشکلات اردوهای قبلی بود. تیم ملی ثابتی نداشتیم، چون رقابتهای قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی برگزار نشده بود.
داوری افزود: بعد از مدتها بوکسورها در هتل آکادمی اسکان داده شدند و از بهترین غذای مجموعه استفاده میکنند، ضمن آنکه برای اردوی جدید تیم ملی از حضور ماساژور و پزشک استفاده میکنیم. حتی مکملهای غذایی برای اردونشینان با هماهنگی فدراسیون پزشکی ورزشی در نظر گرفته شده است.
خلاف قانونی نکردمویبا اشاره به تغییر آیین نامه اجرایی انتخابات فدراسیونهای ورزشی از چند سال قبل گفت: معلوم نیست که من در انتخابات فدراسیون بوکس رای بیاورم. حدود یک سال و نیم قبل سرپرست فدراسیون ژیمناستیک در انتخابات این فدراسیون نام نویسی کرد و سرپرست ماند، اما رای نیاورد. سرپرست فدراسیون روستایی و عشایری در انتخابات نام نویسی کرد و انتخاب هم شد. اقدامی مغایر با قانون انجام نشده است و من هم با توجه به ۲ مورد قبلی برای حضور در انتخابات فدراسیون بوکس نام نویسی کردم، اما هیچ اطمینانی برای انتخاب شدن ندارم.
سرپرست فدراسیون بوکس افزود: من یا فرد دیگری که سرپرستی فدراسیون را برعهده داریم باید تقویم فدراسیون را پیش ببریم، اما تیم ملی نباید بعد از انتخابات فدراسیون از صفر شروع کند تا هر کسی در آینده هدایت فدراسیون و تیم ملی را قبول کرد، بوکسورها متضرر نشوند. این بوکسورها قابلیت سکونشینی در بازیهای آسیایی را دارند و حالا تیم ملی هشت ماه فرصت آماده سازی دارد.