پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با تسلیت به مردم داغدار استان کرمانشاه بر هماهنگی دستگاه های زیربط به منظور امدادرسانی به زلزله زدگان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت السلام و المسلمین لطفی آمادگی برای مقابله با حوادث احتمالی را ضروری دانست و افزود: با مدیریت جهادی در بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های موجود می توان بر مشکلات در حوادث غیرمترقبه فائق آمد.
استاندار ایلام نیز در این نشست با بیان اهمیت هماهنگی بین دستگاهی در مواقع بروز بحران گفت: با فراهم آوردن زیرساخت های لازم برای تجهیز فضاهای همچون پارک بلوط شهر ایلام می توان از این مکان ها برای اسکان اظطراری در مواقع بحران استفاده کرد.
سلیمانی دشتکی در ادامه از مدیران دستگاه ها خواست با جمع آوری اطلاعات و آمارهای مستند به منظور ارائه به مرکز و برآورد خسارت همت گمارند.
در ادامه این نشست مدیران عضو ستاد بحران گزارشی از عملکرد دستگاه های زیربط و ارسال کمک های امدادی به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه ارائه دادند.
بیرانوند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز در خصوص رفع کدورت آب شرب مناطقی از شهر ایلام گفت: در تمام مناطق مختلف استان کدورت آب رفع شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
برآورد خسارت های وارده به زیر ساخت های استان و مستندسازی این گزارش ها و هماهنگی بین دستگاهی برای ارائه خدمات به زلزله زدگان از مهم ترین محورهای نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بود.