پخش زنده
امروز: -
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: فعالان اقتصادی و خیرین اتاق بازرگانی در پویش "ایران من" هزار مدرسه را در سراسر کشور خواهند ساخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مسعود خوانساری و نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در حاشیه افتتاح سالن چند منظوره مدرسه سوم شعبان 2 واقع در منطقه 18 تهران که به همت اتاق بازرگانی ساخته شده است ، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزرای صداوسیما با بیان اینکه اعضای اتاق های بازرگانی سراسر کشور مدرسه سازی را به عنوان یکی از اولویت ها در دستور کار خود دارند ، افزود: هر ماه دو مدرسه که با تلاش فعالان اقتصادی و خیران اتاق بازرگانی در سراسر کشور ساخته می شود ، به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: برابر گزارش های رسیده به اتاق بازرگانی تهران متوجه شدیم دبیرستان دخترانه سوم شعبان 2 به علت تراکم زیاد دانش آموزان و کمبودهای موجود، از امکانات آموزشی و فوق برنامه ای محروم است که اتاق بازرگانی تهران با سرمایه گذاری حدود 600 میلیون تومان ساخت سالن چند منظوره را برای این دبیرستان در دستور کار قرار داد.
خوانساری گفت : این سالن شامل سه کلاس درس، آزمایشگاه ، واحد رایانه، کارگاه فنی و حرفه ای و سالن اجتماعات چند منظوره است که علاوه بر ساخت این سالن، تلاش کردیم دیگر نیازمندی های این دبیرستان را نیز تامین کنیم.
رئیس اتاق تهران گفت: اتاق علاوه بر مسئولیت های اقتصادی که بر عهده دارد ، مطالبه گری در بخش های صنعت، کشاوری و تجارت و مشاوره های اقتصادی، مسئولیت اجتماعی را به عنوان یکی از مهم ترین مسئولیت های خود در دستور کار دارد که یکی از مهم ترین آن پرداختن به آموزش است.
عزم اتاق بازرگانی برای مشارکت در بازسازی مناطق زلزله زده
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت : اتاق بازرگانی آمادگی دارد در بازسازی مناطق زلزله زده به طور جدی مشارکت کند.
مسعود خوانساری نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در حاشیه افتتاح سالن چند منظوره دبیرستان سوم شعبان 2 منطقه 18 در ادامه مصاحبه اختصاصی افزود: مهم ترین مسئله در توجه به آسیب دیدگان از زلزله غرب کشور، اسکان موقت و تامین نیازهای اولیه آنهاست و پس از آن باید بررسی شود که زیرساخت های این مناطق از جمله مدارسی که از بین رفته چه قدر خسارت بر جای گذاشته است.
در این باره اتاق بازرگانی آمادگی دارد با کمک خیران خود مشارکت در ساخت داشته باشد.
وی اضافه کرد:به محض اطلاع از زلزله استان های غربی با محوریت اتاق بازرگانی کرمانشاه ، ارسال کمک ها از طریق اتاق بازرگانی شامل آب معدنی، پتو ، نان و مواد غذایی کنسروی آغاز شد و با توجه به درخواست های اتاق بازرگانی کرمانشاه ارسال بقیه اقلام مورد نیاز نیز انجام می شود.
افتتاح سالن چند منظوره دبیرستان سوم شعبان2 با همکاری اتاق تهران
سالن چند منظوره دبیرستان سوم شعبان2 در منطقه 18 در اجرای مسئولیت های اجتماعی اتاق بازرگانی تهران به بهره برداری رسید.
در این مراسم آقایان مسعود خوانساری رئیس اتاق تهران ، علا میرمحمد صادقی نایب رئیس اتاق تهران ، علیاصغر خامنوی مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار، حسین ابراهیمی رئیس آموزش و پرورش منطقه 18 حضور داشتند.
سالن چندمظوره دبیرستان سوم شعبان 2 به مساحت 250 متر مربع در دو طبقه شامل سه کلاس درس، بخش رایانه ، کارگاه فنی و حرفه ای، آزمایشگاه پیشرفته و سالن اجتماعات چند منظوره است که فعالان اتاق بازرگانی تهران برای احداث آن 600 میلیون تومان هزینه کرده اند.