پخش زنده
امروز: -
تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالا امروز یکشنبه شاهد معامله 2 هزار و 500 تن آهن اسفنجی بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این تالار 4 هزار تن مس کم عیار، 100 تن سولفورمولیبدن، 3 تن کنسانتره فلزات گرانبها و 110 تن میلگرد نیز به فروش رسید.
یک هزار و 750 تن گندم خوراکی، 70 هزار قطعه جوجه یک روزه و 25 تن برنج وارداتی نیز در تالار محصولات کشاورزی دادوستد شد.
همچنین تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران نیز شاهد معامله 4 هزار و 419 تن قیر، 406 تن مواد شیمیایی، 3هزار و 364 تن مواد پلیمری، 11 هزار تن لوب کات و 45 هزار تن وکیوم باتوم بود.
تالار صادراتی نیز در روز یکشنبه میزبان دادوستد 2 هزار و 500 تن انواع قیر و 430 تن عایق رطوبتی بود.
پرداخت سریع تر پول کشاورزان با عرضه گندم در بورس کالا
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح فروش گندم از طریق بورس کالا طرح خوبی است. حداقل دستاورد اجرای طرح این است که ۶۰ تا ۷۰درصد از پول گندم سریع تر به دست کشاورزان خواهد رسید.
به گزارش« پایگاه خبری بورس کالای ایران»، علی اکبری، گفت: خرید تضمینی گندم قانون است و تا قانون لغو نشود، دولت باید هر سال قیمت تضمینی را اعلام کند. البته ساز وکارهای خرید گندم را می توان در روش های مختلف پیش بینی کرد.
وی در ادامه افزود: البته صنف گندم کاران خود باید آن قدر توانمند باشد که بتواند مسئولیت عرضه گندم به بازار را برعهده بگیرد.برای این منظور گندم کاران و تولیدکنندگان، نیازمند تجهیزات و امکانات، حمایت های بانکی هستند .
اکبری در ادامه در خصوص سیاست خرید تضمینی گندم گفت: صرف نظر از این موضوع که قیمت اعلامی از سوی دولت برای گندم از قیمت این کالا در بازارهای بین المللی بیشتر است، باید بپذیریم که گندم یک کالای استراتژیک است و به آن به عنوان یک کالای راهبردی نگریست. به همین دلیل ورود و نظارت دولت در این حوزه یک امر ضروری است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خصوص انتشار اوراق مرابحه به منظور تامین مطالبات کشاورزان گفت: برای ما اولویت اصلی پرداخت مطالبات کشاورزان است. حال با فروش اوراق یا تغییر اولویت از جایی دیگر، دولت باید مطالبات کشاورزان را تامین کند.