لیست مواد غذایی قابل عرضه در بوفه مدارس کهگیلویه وبویراحمد اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبوراحمد، اغلب دانش آموزان در مدرسه تنقلاتی را که ارزش غذایی ندارند استفاده کرده و از مصرف ویتامین ها و منابع مورد نیاز بدن دوری می کنند. به گفته کارشناسان تغذیه والدین می توانند با برنامه ریزی غذایی لازم و سالم ازسلامت فرزند خود در مدت حضور در مدرسه مطمئن شوند.
رئیس اداره بهداشت وسلامت آموزش وپرورش استان گفت:با هدف ارتقاء سلامت تغذیه ای دانش آموزان، فهرست مواد غذایی مجاز و غیرمجاز در بوفه مدارس اعلام وتمامی فروشندگان در مدارس موظف به رعایت آن هستند. بشیرآرمان افزود: براساس دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم شیر در بسته های استریل، انواع میوه، انواع لقمه در قالب نان، پنیر، گردو، تخم مرغ آب پز،خیار، گوجه فرنگی،انواع بیسکویت، کیک و کلوچه ساده، خشکبار خرما وانواع مغزها و دانه ها بدون نمک از مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه تغذیه سالم است.