توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان در ارومیه + فیلم
با تکمیل 3 پروژه بزرگ بیمارستانی در مجموع 450 تخت به تعداد تخت های بیمارستانهای شهرستان ارومیه افزوده خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، با تکمیل سه پروژه بزرگ بیمارستانی در مجموع 450 تخت به تعداد تخت های بیمارستانهای شهرستان ارومیه افزوده خواهد شد.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی گفت: اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) ارومیه در زمینی به مساحت 3 هزار و 500 مترمربع و با اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال ساخته شده است.
محمود ساریخان با بیان اینکه به ازای هر تخت 80 مترمربع فضا لازم است، اظهار کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) ارومیه مرکزی است که از سایر مراکز درمانی بیماران به آن ارجاع داده میشوند و این موضوع نیازمند توجه ویژه و تامین امکانات و تجهیزات بسیار است.
وی با بیان اینکه طرح توسعه این بیمارستان در آذرماه سال 95 کلید خورد، اضافه کرد: این طرح یک بیمارستان 200 تخت خوابی است که اورژانس این مجموعه دارای مساحتی به اندازه 3 هزار و 500 مترمربع است و در این مجموعه علاوه بر وجود اوراژانس مجهز که با استانداردهای جهانی ساخته شده است، یک مرکز تشخیص و غربالگری سرطان راهاندازی میشود.
مشاور رئیس علوم پزشکی آذربایجانغربی با بیان اینکه درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی تدبیر ارومیه نیزبا 25 هزارمترمربع زیربنا در 16 طبقه در حال ساخت است نیز اضافه کرد: 630 میلیارد ریال برای ساخت این درمانگاه هزینه شده است.
طبقات اول و همکف این مجموعه برای کارهای تجاری مانند فروش تجهیزات پزشکی اختصاص یافته و در طبقات 10 و 11 خدمات دندانپزشکی ارائه میشود و طبقات 13 و 14 شامل رستوران و VIP است و همه این کلینیکها از طریق نرمافزار به هم مرتبط بوده و سیستم وقتگیری به صورت آنلاین و اینترنتی صورت میگیرد.
او آزمایشگاه مرجع امام خمینی(ره) را نمودی از اقتصاد مقاومتی دانست و با بیان اینکه در مجموعه بیمارستان امام خمینی(ره) ارومیه یک آزمایشگاه مرجع در حال ساخت است، تصریح کرد: اعتبار ساخت این آزمایشگاه 70 میلیارد ریال است که در زمینی به مساحت 6 هزار متر مربع ساخته شده است که در واقع سایر آزمایشگاههای موجود در بیمارستان امام خمینی(ره) پس از تکمیل این طرح به صورت متمرکز در این آزمایشگاه فعالیت خواهند کرد و در طبقات بالای این آزمایشگاه مراکز تحقیقاتی برای بیماران تالاسمی، ژنتیک و ... در نظر گرفته شده است.
بیمارستان دیگر که با 30 درصد پیشرفت فیزیکی بیمارستان تخصصی و فوقتخصصی زنان ارومیه است که 200 تخت خواب دارد و در زمینی به مساحت 25 هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال در حال ساخت است.
علی صدقیانیفر رئیس مرکز بهداشت ارومیه هم گفت: این مجتمع جزء طرحهای ابتکاری آذربایجانغربی است که با هدف تشویق زنان به زایمان طبیعی راهاندازی شده و این مجتمع دارای پنج واحد LDR و 10 تخت برای دوره پس از زایمان است.
وی با بیان اینکه این مجتمع یکی از منحصر به فردترین مجموعهها در ایران است، گفت: تاکنون بیش از 300 مادر در این مجتمع به صورت طبیعی زایمان کرده اند.
این مقام مسئول در بازدید از پایگاه سلامت حضرت ولیعصر (عج)، یادآور شد: 340 پروژه در حوزه سلامت و بهداشت در استان در نظر گرفته شده است که از این تعداد یکسوم تکمیل شده و دو سوم با پیشرفت فیزیکی 90 درصدی در حال ساخت هستند و پایگاه سلامت حضرت ولیعصر(عج) در زمین بالغ بر 260 مترمربع ساخته شده است.
وی با بیان اینکه 67 مرکز خدمات سلامت جامع روستایی در ارومیه وجود دارد، توضیح داد: 70 پایگاه سلامت ضمیمه و غیرضمیمه شهری و بیش از 220 خانه بهداشت در ارومیه وجود دارد و اعتبار صرف شده برای ساخت و تجهیز پایگاه سلامت حضرت ولیعصر(عج) 20 میلیارد ریال است.
کیاستفر رئیس بیمارستان شهید مطهری ارومیه در ارتباط با طرح توسعهای این بیمارستان، بیان کرد: در طبقه اول این طرح مرکز غربالگری و تشخیص سرطان راهاندازی میشود و در صورت تکمیل بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان ارومیه با انتقال بخش زنان این بیمارستان این مجموعه به طور کامل به کودکان خدمات ارائه میکند.
وی با بیان اینکه این مجموعه در پنج طبقه و هر طبقه با زیربنایی بالغ بر 900 مترمربع در حال ساخت است، افزود: 27 تخت همراه با امکانات رفاهی برای بیماران از امکانات این مجموعه است که در اردیبهشتماه 97 افتتاح خواهد شد و در حال حاضر 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.