پخش زنده
امروز: -
رئیس اتحادیه نانوایان گفت: ۱۵ تا ۲۰ هزار واحد نانوایی مازاد داریم، آنوقت وزیر صنعت بخشنامه احداث نانوایی ابلاغ میکند، چرا اشتباه پشت اشتباه میکنید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ قاسم زراعت کار در جلسه خبری امروز که در آستانه یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان برگزار شد با اشاره به اینکه 85 هزار واحد نانوایی در کشور فعال است افزود: پیش از ابلاغ بخشنامه وزیر صنعت وقت در تاریخ 95/5/11 مجموعا 72 هزار واحد نانوایی در کشور فعال بود اما پس از بخشنامه وزیر 13 هزار نانوایی اضافه شد بنابراین با مازاد تعداد نانوایی ها مواجه شدیم.
وی گفت: واحدهای نانوایی مازاد واحدهای اشتغالزا نیستند این واحدها در اصل یارانه بگیر هستند.
رئیس اتحادیه نانوایان افزود: با وجود گزارشها و جلساتی که با مسئولان وزارت صنعت داشتیم امروز باخبر شدیم وزیر صنعت بخشنامه جدیدی برای احداث نانوایی ابلاغ کرد، واقعا چرا مجوز نانوایی می دهید؟ چرا اشتباه پشت اشتباه می کنید؟!
زراعت کار درباره کیفیت گندم تولید داخل نیز گفت: 35 درصد گندم درجه یک، 35 درصد درجه 2 و 30 درصد مابقی درجه 3 است بنابراین گندم تولید داخل کیفیت مناسبی دارد اما چرا گندم دامی را وارد و با گندم داخل مخلوط می کنید.
وی افزود: با مخلوط کردن گندم دامی با گندم خرید تضمینی 1350 تومانی گلوتن موجود در گندم کاهش می یابد و این مسئله کیفیت نان را پایین می آورد.
رئیس اتحادیه نانوایان تصریع کرد: سودجویان به بهانه خوراک دام گندم دامی را وارد می کنند و با گندم تولید داخل مخلوط می کنند.
زراعت کار گفت: امسال میزان گندم وارداتی دامی محدود شده است و بر اساس گزارشهای موجود سال گذشته 2 میلیون تن وارد شد.
وی افزود: چرا گندم دامی وارد می شود در حالی که می توانیم گندم کیفیت پایین را برای خوراک دام مصرف کنیم.
رئیس اتحادیه نانوایان گفت: متاسفانه روی کیفیت آرد و نان کاری انجام نشده است.
زراعت کار با اشاره به سخنان وزیر بهداشت و درمان درباره شور بودن نان افزود: تا پیش از جلسه 85 درصد مسئولان این وزارتخانه از میزان نمک موجود در نان راضی بودند، نمی دانیم به وزیر چه گفتند که وی اعلام کرد میزان نمک در نان سه برابر افزایش یافته است.
وی تصریع کرد: متولی نان در کشور از سال 52 تاکنون مشخص نیست و نمی دانیم کدام وزارتخانه، جهاد کشاورزی یا صنعت و معدن متولی نان در کشور است.
رئیس اتحادیه نانوایان درباره قیمت نان گفت: قیمت نان به نرخ سال 93 است و نان لواش 210 تومان است این مسئله روی وزن چونه نانوایی ها تاثیر گذاشته است و نانها نازک شدند.
زراعت کار افزود: اینکه نان را ارزان بدهیم و عامل تولید و پخت نان بی کیفیت شویم و در عوض کامیون کامیون دارو برای درمان انواع بیماری ها وارد کنیم کار درستی نیست.
وی تاکید کرد: مدیریت صنعت نان باید به بخش خصوصی واگذار و قیمت واقعی نان نیز بر اساس تورم تجزیه و تحلیل و در کمیسیون نرخ گذاری اتاق بازرگانی تعیین شود.
یازدهمین نمایشگاه صنعت آرد و نان دوم آذر برگزار می شود
یازدهمین نمایشگاه صنعت آرد و نان دوم تا پنجم آذر با حضور 177 شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
مهدی خان محمدی رئیس هیئت مدیره نان های صنعتی ایران با اعلام این خبر افزود: امسال 38 شرکت خارجی در نمایشگاه حضور دارند که در مقایسه با سال های گذشته تعداد شرکت کنندگان خارجی مناسب است.
وی گفت: نمایشگاه در فضایی به مساحت 14 هزار و 500 متر با حضور تولیدکنندگان نان صنعتی، تولیدکنندگان ماشین آلات نان، تولیدکنندگان نان شیرین و کیک، تولیدکنندگان آرد، تجهیزات آزمایشگاهی مرتبط و صنایع بسته بندی برگزار می شود.
رئیس هیئت مدیره نان های صنعتی ایران نمایشگاه را فرصت مناسبی برای معرفی محصولات نان و غله کشور به فعالان بازارهای جهانی دانست و افزود: بازار صادراتی مناسبی برای نان نداریم اما نان به تعداد محدود به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
خان محمدی درباره صنعت سرمایه گذاری در بخش صنعت نان های حجیم گفت:? متأسفانه به علت نبود آموزش های مناسب و سرمایه گذاریهای ناصحیح در صنعت نان های صنعتی حجیم 500 میلیون یور سرمایه از دست رفت و بسیاری از واحدها ورشکست شدند.
وی افزود: یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان فرصت مناسبی برای صاحبان صنعت نان های حجیم و معرفی این نان ها به مصرف کنندگان است.
رئیس هیئت مدیره نان های صنعتی ایران گفت: تلاش داریم سهم مصرف نان های صنعتی را به 40 درصد افزایش دهیم.
در این نمایشگاه نمایندگان کشورهای فرانسه، ترکیه، آلمان، لهستان، کره جنوبی، ایتالیا، اتریش، سوئد، انگلستان، چین و امارات حضور دارند.
همچنین در حاشیه نمایشگاه کارگاه آموزشی بهبود کیفیت آرد نیز برای فعالان این صنعت برگزار می شود.
علاقمندان می توانند از ساعت 9 صبح تا 17 از نمایشگاه بین المللی آرد و نان بازدید کنند.