نسبت به پارسال؛
محمدیان: ورزش بانوان پویاتر شده است
معاون وزیر ورزش از پویاتر شدن ورزش بانوان با توجه به افزایش رویدادها در یک سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ فریبا محمدیان در نشست هم اندیشی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: معتقدم که بدون متخصصان رسانهای دلسوز، پیشبرد اهداف ورزش بانوان امکان پذیر نیست.
وی در خصوص اهداف ورزش بانوان افزود: محورهایی برای توسعه ورزش بانوان براساس اهداف کلان ورزش تدوین کرده ایم که در مسیر کاری معاونت بانوان قراردارد. برای افزایش سهم تندرستی در ورزش بانوان در بحث همگانی ۲۰ برنامه تدارک دیده شده است. محور دوم ما افزایش سهم ورزش بانوان برای ارتقای هویت و اقتدار ملی در حوزه قهرمانی است.
معاون وزیر ورزش درباره برنامه چهارساله ورزش بانوان در این وزارتخانه گفت: بازیهای کشورهای اسلامی را در ابتدای امسال و بازیهای آسیایی جاکارتا را در ادامه پیش رو داریم که در این رابطه نشستهای تخصصی برای مدال آوری را هم داشتیم. برای فدراسیونهایی که ظرفیت حضور با حجاب اسلامی در میادین بین المللی دارند هم با ارگانهای جهانی و بین المللی رایزنی میکنیم.
وی ادامه داد: افزایش سهم ورزش بانوان در صیانت از ارزشهای اخلاقی و گسترش حجاب و عفاف در میادین ورزشی است. همچنین افزایش سهم ورزش بانوان، در رونق اقتصادی جامعه است؛ یعنی بتوانیم سهم بانوان را در کسب و کار و فعالیت باشگاهی افزایش دهیم.
محمدیان در خصوص افزایش سهم ورزش بانوان در سلامت و تندرستی جامعه گفت: فاصله زیادی در این مورد وجود دارد که دلایل زیادی هم دارد. اگر به دنبال توسعه ورزش بانوان در هر فدراسیونی هستیم باید رییس آن فدراسیون با اهداف وزارتخانه هماهنگ شود، چون ما نمیتوانیم جزیرهای عمل کنیم. در استخدام مربیان خارجی هم برای ورزش بانوان نمیتوانیم دخالت کنیم، چون کمیته فنی فدراسیونها براساس اهداف خود تصمیم گیری میکنند.
وی افزود: در برخی رشتهها برای توسعه و کسب تجربه بیشتر با تاکید وزیر ورزش از اعزامها حمایت میشود و این موضوع در اعزام به تورنمنتها هم وجود دارد.
معاون وزیر ورزش در خصوص اعزام ورزشکاران دوومیدانی گفت: در جلسه فنی فدراسیون دفاع از رکورد مطرح شد. چند نفر از ورزشکاران در مسابقات داخلی شرکت نداشتند بنابراین فدراسیون نمیتوانست برای اعزام دفاع کند. چون بحث زمان وجود داشت نمیشد برای آن کاری کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در خصوص رشد ورزش بانوان نسبت به قبل افزود: از زمان ورودم به وزارتخانه به علت آنکه رویدادهای پیش رو تراکم بیشتری داشت، فعالیت فدراسیونها را هم افزایش داد و در این بازه زمانی مدال آوری هم بیشتر شد. تلاش ما برای حضور بانوان در میادین بین المللی تا حد زیادی به ثمر نشسته است و در رشتههایی که اجازه حضور در میادین بین المللی نداشتند این تعداد افزایش یافته است.
محمدیان گفت: در مجموع این ادعا را دارم که از زمان ورودم به وزارتخانه، ورزش بانوان پویاتر شده است، اما این ادعا به این معنی نیست که همکاران ما در گذشته فضای کار را نداشته اند.
معاون وزیر ورزش با بیان اینکه امکانات ورزش بانوان در حد صفر نیست، افزود: ۳۸۰ سالن ویژه بانوان در سراسر کشور وجود دارد. بیش از ۱۶ هزار سالن سرپوشیده در سطح کشور داریمکه در حال بهره برداری است. در واقع مدیریت بهره وری مدنظر ما است که فقط مختص مردان نیست. به این فضاها، باید امکانات دیگر ارگانها از جمله شهرداریها را هم مدنظر قرار دهیم.
وی درباره حضور رسمی نواب رییس بانوان در مجامع انتخاباتی فدراسیونهای ورزشی گفت: در اساسنامه حضور ۲ نایب رییس در فدراسیونها الزامی است که یکی از نایب رییسان براساس رای مجمع انتخاب میشود و این موضوع فرصتی است برای بانوان تا اختیارات بیشتری کسب کنند.
محمدیان در خصوص مدیریت بیشتر بانواندر فدراسیونهای روزشی افزود: بانوان توانمند میتوانند در نام نویسی انتخابات فدراسیونها شرکت کنند. تلاش میکنیم با بانوانی که شایستگی حضور در انتخابات را دارند، گفتگو و تشویق کنیم، اما نمیتوانیم دخالت کنیم چرا که از دیدگاه وزارت ورزش همه کاندیداها برای ما یکسان هستند.