پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور روسیه: از محدودیت هایی که آمریکا علیه رسانه های روسی فعال در خاک آمریکا وضع کرده ناامید شده است و این محدودیت ها را حمله به آزادی بیان می داند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، ولادیمیر پوتین که در کنفرانس مطبوعاتی در نشست همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوس آرام (اپک) در ویتنام سخن می گفت، افزود: تدابیر تلافی جویانه روسیه متناسب و متقابل خواهد بود.
رئیس جمهور روسیه گفت:«می خواهم توجه شما را به این حقیقت جلب کنم که هیچ سند و مدرکی دال بر مداخله رسانه های روسیه در کارزارهای انتخاباتی آمریکا وجود ندارد -- و نمی تواند وجود داشته باشد.»
وی افزود: تدابیر تلافی جویانه ای که در پارلمان روسیه در واکنش به اعمال محدودیت های آمریکا علیه شبکه راشا تودی در دست بررسی است طبیعی است، هرچند «ممکن است کمی خشن به نظر برسد.»
پارلمان روسیه روز جمعه هشدار داد، برخی رسانه های آمریکا و رسانه های دیگر ممکن است «عوامل بیگانه» معرفی و موظف شوند به صورت مرتب جزئیات کامل منابع مالی، امور مالی و جذب نیرو را اعلام کنند.
پوتین پیمان صلح با ژاپن را به تعهدات توکیو به متحدانش مرتبط دانست.
رئیس جمهور روسیه روز شنبه گفت: امضای پیمان صلح با ژاپن مستلزم این خواهد بود که مسکو بررسی کند چنین پیمانی چه تاثیری بر تعهدات امنیتی توکیو در برابر متحدانش خواهد داشت.
روسیه و ژاپن هرگز به طور رسمی به خصومت های خود پس از جنگ جهانی دوم پایان نداده اند که علت آن مناقشه بر سر یک رشته جزایر در اقیانوس آرام است.
پوتین که در پایان نشست همکاری های اقتصادی آسیا-اقیانوس آرام (اپک) در ویتنام سخن می گفت، افزود: با شینزو آبه نخست وزیر ژاپن درباره این پیمان گفتگو کرده است.
پوتین در کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت: آماده کردن یک پیمان صلح روندی طولانی خواهد بود و مردم در روسیه و ژاپن برای امضای آن باید آماده باشند بیش از یک سال وقت بگذارند.
کار جنگی برای نابودی تروریسم در سوریه رو به پایان است
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز شنبه گفت مهم ترین کار این است که در سوریه شرایطی برای دستیابی به یک راه حل سیاسی فراهم شود زیرا کار جنگی برای نابودی تروریست ها در سوریه رو به پایان است.
به گزارش خبرگزاری تاس از دانانگ ، پوتین پس از پایان نشست همکاری های اقتصادی آسیا-اقیانوس آرام به خبرنگاران گفت :«این روزها کاملا روشن است که کار جنگی برای نابودی بستر تروریسم در سوریه در حال پایان است.»
رئیس جمهور روسیه افزود :«مهم ترین مسئله اکنون به پایان رساندن این کار و تثبیت موافقت نامه هایی درباره مناطق عاری از تنش و درگیری ، تثبیت آتش بس، فراهم کردن شرایط برای آغاز یک روند سیاسی است.»
پوتین گفت این مسئله در بیانیه مشترک روسیه-آمریکا نیز مورد اشاره قرار گرفته است.
رئیس جمهور روسیه افزود :«من معتقدم این عامل بزرگی در کار حل و فصل مشکل سوریه خواهد بود.»
پوتین و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز شنبه پیشتر در جریان نشست اپک بر سر یک بیانیه مشترک درباره سوریه به توافق رسیدند.
پوتین، ادعای مداخله روسیه در انتخابات آمریکا را «خیالپردازی» خواند
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز شنبه اعلام کرد اتهامات مطرح شده در این خصوص که مسکو، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مداخله کرده و با اعضای تیم کارزار تبلیغات انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تماس داشته است، "خیال پردازی" است.
رئیس جمهور روسیه با اعلام این مطلب افزود این اتهامات، توسط سیاستمداران داخلی آمریکا مطرح شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دانانگ، پوتین در این باره گفت: "هر آنچه که درباره پرونده موسوم به پرونده روسیه در آمریکا مطرح می شود، حاکی از ادامه کشمکش های سیاسی داخلی در این کشور است."
رئیس جمهور روسیه افزود اتهامات مطرح شده در این خصوص که برادر زاده وی با «جرج پاپادوپولوس» مشاور پیشین ترامپ دیدار کرده است، "نوعی خیال پردازی" است.
ارتباط ادعایی مانافورت و روسیه کذب است
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز شنبه گفت ارتباط ادعایی میان پل مانافورت مدیر سابق تیم کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و روسیه ادعایی است که مخالفان ترامپ به عنوان سلاحی علیه وی جعل کرده اند.
پوتین در پایان نشست همکاری های اقتصادی آسیا-اقیانوس آرام در ویتنام در گفتگو با خبرنگاران گفت گزارش ها درباره تماس های بستگان پوتین با دولت ترامپ حقیقت ندارد.
رسیدن به توافق بر سر بیانیه سوریه خوب است اما کافی نیست
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، ولادیمیر پوتین در ادامه تأکید کرد، روسیه خواهان روابطی هماهنگ با آمریکا است.
وی افزود، گرچه رسیدن به توافق بر سر بیانیه سوریه خوب است اما کافی نیست.
ولادیمیر پوتین، گفت:گفته می شود روابط میان روسیه و آمریکا هنوز از بحران خارج نشده است؛ همان گونه که می دانید هر زمانی که من در این خصوص صحبت می کنم آماده ام که اوضاع را عوض کنم، به جلو پیش بروم تا بتوانم نگاهی به آینده بیندازم تا به این ترتیب مشکلاتی را حل کنم که به نفع مردم آمریکا و مردم فدراسیون روسیه باشد؛ تا در خصوص محقق ساختن روابط تجاری مان با محتوای مشخص و جدّی تفکر کنم. نگاهی به نشست اقتصادی اخیر در سن پترزبورگ بیندازید. بزرگ ترین شرکت های آمریکایی در آنجا حضور داشتند. همه می خواهند در روسیه کار کنند، اما اکسون موبیل از کار کردن در قطب شمال منع شده است. آنها چشم اندازی را که می توانست قدرت اقتصادی آمریکا را افزایش دهد، در آمریکا شغل ایجاد کند، می توانست سود و منفعت داشته باشد و غیره را... قطع کردند. اما این فقط یک مثال است؛ محدودیت هایی که در زمینه تأمین هزینه های مالی وجود دارد و بسیاری از مثال های دیگر را مد نظر قرار دهید. جایگاه شما می تواند توسط رقبا گرفته شود. این مسئله در دنیای مدرن اجتناب ناپذیر است. اما ما می خواهیم روابطی هماهنگ با ایالات متحده داشته باشیم؛ [روابطی هماهنگ] نه فقط در زمینه اقتصادی، بلکه در تضمین امنیت هم [خواهان این روابط هماهنگ هستیم]. نگاه کنید ما پیمانی برای کاهش قراردادهای راهبردی مربوط به سلاح داریم. زمانی که این قرارداد امضا شد من رئیس جمهور روسیه نبودم و رئیس جمهور ترامپ هم در آماده سازی این سند شرکت نداشت. اما [این سند] وجود دارد و مسائل دیگری هم وجود دارد که به گفتگو نیاز دارند. مشکل دیگر موشک های کوتاه برد و میان برد است؛ ما انتقاداتی از طرف برخی از شرکا، از طرف ایالات متحده، می شنویم که ادعا می کنند روسیه این قرارداد را نقض می کند، اما آنها به ما بگویند که در کجا ما این پیمان را نقض کردیم؟ اما در رومانی پرتاب کننده هایی وجود دارد که نه فقط به عنوان دفاع موشکی از آنها استفاده می شود بلکه برای سامانه های ترایدنت هم به کار گرفته می شوند و آنها موشک های میان برد هستند که در آب قرار دارند و می توانند به آسانی در خشکی کاشته شوند و به عنوان موشک میان برد در خشکی مورد استفاده قرار گیرند. به نظر ما این مسئله نقض مستقیم است. مسائل دیگری از جمله مبارزه با تروریسم هم وجود دارد که ما می توانیم و باید درباره آنها گفتگو کنیم. این حقیقت که ما می توانیم دست کم بر سر چیزی توافق کنیم که منظورم بیانیه سوریه است، خوب است، اما کافی نیست.
روسیه و چین دیدگاه های مشابهی درباره کره شمالی دارند
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز شنبه در پایان نشست همکاری های اقتصادی آسیا-اقیانوس آرام (اپک) در ویتنام گفت روسیه و چین دیدگاههای مشابهی درباره مسئله کره شمالی دارند.
پوتین همچنین گفت همه طرف ها باید تنش را کاهش دهند و به میز مذاکره بیایند.
به گزارش خبرگزاری تاس از دانانگ ، رئیس جمهور روسیه در گفتگو با خبرنگاران گفت :«به قول دیپلمات ها، روسیه و چین مواضع بسیار نزدیکی به هم دارند، که شاید بر سر مسائل کلیدی این مواضع یکسان باشد. یکی از مسائل کلیدی مسئله کره شمالی است. ما این را یک مشکل می دانیم و وضع هسته ای کره شمالی را به رسمیت نمی شناسیم. ما در عین حال از همه طرف های کشمکش می خواهیم تنش را کاهش دهند و به میز مذاکره بیایند.»
پوتین گفت هیچ راه حل دیگری برای این مشکل وجود ندارد. وی افزود روسیه و چین یک نقشه راه برای حل و فصل این مسئله ارائه کرده اند، که همه گام های لازم برای برداشتن ترسیم شده است.
رئیس جمهور روسیه به نشانه های دلگرم کننده از برخی کشورها در خصوص مسئله کره شمالی اشاره کرد و گفت :«همانطور که ممکن است شنیده باشید، نشانه های دلگرم کننده ای، از جمله از طرف آمریکا و کره جنوبی دریافت کرده ایم که نشان می دهد همه می دانند که هیچ بدیلی برای حل و فصل مسالمت آمیز این مسئله وجود ندارد. من امیدوارم مسئله به همین شکل حل شود.»
اقتصادی چین در چند سال آینده بزرگترین اقتصاد جهان می شود
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز شنبه در حاشیه نشست همکاری های اقتصادی آسیا-اقیانوس آرام (اپک) در ویتنام گفت اقتصاد چین در چند سال آینده بزرگترین اقتصاد جهان خواهد شد.
پوتین همچنین گفت در چند سال آینده حجم مبادلات تجاری میان روسیه و چین به سطح پیش بینی شده 100 میلیارد دلار در سال خواهد رسید.
به گزارش خبرگزاری تاس از دانانگ، رئیس جمهور روسیه گفت در حاشیه نشست اپک با شی جینپینگ رئیس جمهور چین به گفتگو نشست. در این دیدار همتای چینی پوتین نتایج کنگره اخیر حزب کمونیست چین و طرح های پکن برای آینده را به اطلاع وی رساند.
پوتین گفت :«این اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا چین بزرگترین شریک تجاری و اقتصادی روسیه است و ما باید متوجه باشیم که این اقتصاد بزرگ چگونه و به کجا سیر می کند زیرا بدون تردید، اقتصاد چین در سال های آینده بزرگترین اقتصاد جهان خواهد شد.»
پوتین گفت دیدارهای مرتبی با همتای چینی خود دارد. وی افزود :«ما طرح های بلندپروازنه ای در حوزه انرژی و انرژی هسته ای داریم.» پوتین گفت دو کشور طرح هایی برای اکتشافات فضایی، به ویژه در فضای دور دست، و همکاری در حوزه هوانوردی و بالگردسازی دارند.