پخش زنده
امروز: -
در هشت ماهه نخست امسال، پنج دوره مهارتی پرورش قارچ در شهرستان بابلسر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر گفت: پس از برگزاری این دوره های مهارت آموزی ، ۱۴ بهرهبردار نیز متقاضی دریافت مجوز پرورش قارچ شدند.
حسن رزاقی افزود: قارچ به دلیل دارا بودن ارزش غذایی بالا و مصرف آب کم از برنامههای تولیدی اقتصاد محور جهاد کشاورزی است و به عنوان مادهای پروتئینی جایگزین مناسبی برای گوشت است که اگر فرهنگسازی انجام شود و مصرف بالا برود واردات گوشت قرمز نیز کاهش یافته و درآمد ارزی نصیب ما میشود.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای ما، ایجاد اشتغال خانگی و توانمندسازی زنان روستایی است؛ تصریح کرد: پرورش قارچ به دلیل دارا بودن خصوصیات منحصر به فرد مانند نیاز به امکانات اندک برای شروع کار، در دسترس بودن مواد اولیه، استفاده حداکثری از سطح زیر کشت و امکان شروع کار با سرمایه اندک، بسیار مورد توجه قرار گرفته و یکی از برنامههای اقتصاد محور جهاد کشاورزی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر متذکر شد: قارچهای خوراکی بهویژه تازه حاوی مقادیر فراوان پروتئین مورد نیاز برای بدن است که از این نظر میزان پروتئین آن حدود دو برابر پروتئین سبزیجات و سایر حبوبات است.
رزاقی در پایان اذعان کرد: ارزش بالای پروتئین قارچ، درصد کم چربی و قابلیت هضم پذیری بالای آن باعث شده که مصرف آن برای همه افراد توصیه شود.