پخش زنده
امروز: -
اجرای طرح طاها یا طرح اجرای هماهنگ استاندارد در واحدهای صنایع غذایی اصفهان درحال اجراست .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز اصفهان ؛مدیرکل استاندارداستان اصفهان هدف از اجرای این طرح را شناسایی و استانداردسازی واحدهای تولیدی مشمول مقررات استانداردهای اجباری و ارتقای سطح کیفی فرآوردهها به منظور تامین ایمنی و سلامت جامعه بیان کردوگفت: با اجرای کامل این طرح از تولید و عرضه کالای با کیفیت پایین جلوگیری می شود.
شفیعی با اشاره به اینکه در این طرح 200 واحد صنایع غذایی بررسی می شود افزود: کارشناسان این اداره کل با مراجعه به مراکز خرید محصولات غذایی و ارزیابی کیفیت و استاندارد کالاها ، اقدام به جمع آوری کالاهای فاقد کیفیت از مراکز تولید، تمرکز، توزیع و عرضه می کنند .
وی جلب مشارکت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در تولید و مصرف محصول مطابق استاندارد را جمله اهداف این طرح بیان کردو گفت: استاندارد و کیفیت دو مقوله اساسی درفرایند تولید محصولات است که باید مورد توجه صاحبان تولید مواد غذایی قرار گیرد.