تعیین تکلیف واحدهای تولیدی بدهکار بانک ها در استان اردبیل
واحدهای تولیدی بدهکار بانک ها در استان اردبیل در اسرع وقت تعیین تکلیف می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل/ استاندار اردبیل در دیدار اعضای شورای هماهنگی بانک های دولتی و نیمه دولتی استان گفت: بانک های عامل بسیار موثر در توسعه استان و تکمیل پروژه ها و طرح های تولیدی و اشتغالزائی هستند و باید با همکاری و تعامل جدی بانک ها و دستگاه های اجرائی استان، مشکلات و موانع توسعه استان مرتفع شود.
اکبر بهنام جو با تاکید بر اینکه بانک ها در جذب و جلب بیشتر تسهیلات اشتغالزائی و بخش تولید تلاش مضاعف کنند، از اقدام بانک های استان در به روز رسانی پرداخت وام ازدواج تقدیر کرد.
وی گفت: بانک ها در رونق واحدهای تولیدی استان می توانند نقش بسزائی ایفا کنند و اگر موانع و محدودیت های قانونی دست و پاگیری در این زمینه دارند باید احصا و جهت پیگیری و حل آن از طریق مبادی کشوری به استانداری اعلام کنند.
بهنام جو با بیان اینکه استان اردبیل از منابع بانکی غنی برخوردار نیست و نباید همچون استان های توسعه یافته کشور بر منابع داخلی بانک ها متکی شد، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی استان را نمی توان با منابع مالی موجود بانک های استان مرتفع کرد و ضرورت دارد از منابع مالی کشوری نیز تزریق شود.
رئیس شورای اشتغال استان اردبیل با بیان اینکه سرمایه گذاران باید مورد تکریم و توجه ویژه مدیران بانک ها قرار گیرند، گفت: واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال بدهکار بانک ها در اسرع وقت باید تعیین تکلیف شوند.
بهنام جو افزود: بسته های سرمایه گذاری و اشتغالزائی استان که در دست تهیه است علاوه بر ارائه به سرمایه گذاران بخش خصوصی، بصورت تعاونی نیز قابلیت اجرا و سرمایه گذاری دارد و از فعالان بخش تعاون استان نیز در این زمینه حمایت می کنیم.
اختصاص 200 میلیارد تومان به حوزه راه سازی استان
استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اعتبارات بخش راه سازی استان از 90 میلیارد تومان به 200 میلیارد تومان برابر قول مساعد وزیر راه افزایش یافت.
بهنامجو در جلسه بررسی آخرین وضعیت مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان که با حضور نماینده نهاد ریاست جمهوری در دفتر استاندار اردبیل برگزار شد نیز گفت: پروژه راه آهن اردبیل شاه بیت تمام پروژه ها و زیرساخت توسعه استان و مطالبه عامه مردم است و ایجاد ردیف اعتباری و بودجه شفاف برای پروژه راه آهن با توجه ویژه نهاد ریاست جمهوری درخواست مردم استان است.
استاندار اردبیل گفت: تاخیر در تکمیل پروژه ها حلاوت و شیرینی آن را از بین می برد، از این رو ضروری است حداکثر تا پایان سال آینده همه پروژه های مصوب سفر ریاست جمهوری تکمیل و به بهر برداری برسد.
وی افزود: تسریع در تکمیل و بهره برداری از پروژه های ورزشی استان، آبرسانی به اردبیل نیز با اولویت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است در سفر رئیس جمهور کشورمان به استان اردبیل در سال 1393 ، 76 طرح و پروژه مصوب با اختصاص کل اعتبار بالغ بر 321 میلیارد تومان داشت که تاکنون 279 میلیارد تومان تخصیص و برای پروژه های مربوطه هزینه شده است.
از این تعداد8 پروژه و طرح مهم و عظیم دنباله دار از جمله پروژه عظیم راه آهن استان، طرح های ورزش و جوانان و تاسیسات آب و فاضلاب شهری مورد پیگیری قرار گرفته اند./